Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By topsecret
Haski sud je jos jedna zavera protiv pravih srba, pored naravno gejeva koji su za to i smisljeni a sve sa ciljem potpunog unistenja domacinskog nam coveka srbina... :roflmao:
Korisnikov avatar
By Evdokija
Ja ovu knjigu imam u stampanom izdanju,vidim ima je i u pdf-u.
Ova knjiga obavezno da se procita da se malo razbiju predrasude o sudu
"Haške nedoumice"
By tasa
lakrdija koja je jedino moguce radno mesto za propale pravnike i sudije
isti slucaj je sa propalim politicarima koji egzistiraju u politickim vodama kao visoki predstavnici u bosni
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Ok koliko je. Da je više opet bi imbecili vođeni imbecilima išli u umobolne ratove za nekakve popove.

Još da nađu Ratka Mladića i ono drugo čudo. Mogu ih ubit ko Osamu što se mene tiče. :sixto:
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by topsecret

Haski sud je jos jedna zavera protiv pravih srba, pored naravno gejeva koji su za to i smisljeni a sve sa ciljem potpunog unistenja domacinskog nam coveka srbina... :roflmao:
:lol: A smislili su ga Judeo-masoni u želji da unište ovu šačicu ljudi koji su ključni faktor u ljudskoj istoriji, NOT!
Korisnikov avatar
By luciferin91
Vrlo sam zadovoljan radom takvog suda koji je pod direktivom EU/UN. Jako me veseli cinjenica da je uslov za ratifikaciju ugovora SSP bila velika saradnja sa Haskim sudom. (i da su i RS i HR bile blokirane jer nisu ispunjavale taj uslov)

Haski sud je inace poznat po jako velikoj predanosti svojim slucajevima. Ako pogledate gotovo 70% ukupno optuzenih je namirilo dugove pravdi.

Posebno me veseli cinjenica da su kriminalci Gotovina i kompanija dobili zasluzujucu kaznu i da je Karla del Ponte (inace moj veliki uzor) ukorila vladu Hrvatske da oladi malo sa tim domoljubljem.

Josh Mladic/Seselj i ostali da bude iza reshetaka i ja sa cu biti presrecan. :)

Iskreno, mislim da nijedna drzava ispod Slovenije nije trebala da udje u EU.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!