Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Slika

Američki Federalni istražni biro objavio je jedan poprilično bizarni dopis koji ‘dokazuje’ da su vanzemaljci sleteli u Nju Meksiko i to pre 1950. godine.

Na novom internet sajtu nazvanom ‘The vault’, FBI je do sada omogućio uvid u više hiljada fajlova, a među njima je i dopis direktoru od specijalnog agenta Gaja Hotela, zaduženog za terenske poslove iz Vašingtona.

Dopis, koji datira iz 1950. godine, nazvan je ‘Leteći tanjiri’ i u njemu agent Hotel otkriva izjavu jednog istražitelja iz ‘Vazdušnih snaga’, koji je rekao da su tri takozvana leteća tanjira otkrivena u Nju Meksiku.

’Opisani su kao okrugli objekti sa proširenjima po centru, sa otprilike 15 metara u prečniku. U svakom od njih bila su tela nalik na ljudska, ali visoka svega 90 cm’ napisao je Hotel. Kako je opisano, tela su ’bila obučena u odela sa metalnim odsjajem, vrlo fine teksture. Svako telo bilo je obloženo na način koji se koristi i za spid letače i test pilote’.

Slika

Po tvrdnjama Hotelovog doušnika, leteći tanjiri su otkriveni baš u Nju Meksiku ’jer Vlada ima vrlo snažnu radarsku opremu u toj oblasti, i veruje se da se radar meša u kontrolne mehanizme svemirskih letelica’.
Inače, grad Rozvel u Nju Meksiku postao je poznat nakon izveštaja da je 2.jula 1947. u obližnju pustinju blizu vojne baze pao leteći tanjir. Navodno su otkrivena i tela vanzemaljaca nad kojima je obdukciju izvršila američka vojska, ali su vlasti odlučile da zataškaju ovaj događaj.

Drugi dopis, koji je takođe objavljen na ’Vaultu’ je iz 1947. tvrdi da je objekat ’koji se čini kao leteći disk’ otkriven blizu Rozvela. Bio je šestougaonog oblika i ’spušten je kablom iz balona’. I leteći disk i balon transportovani su na ispitivanja, a informacije iz ovog dopisa tada su označene da su od ’nacionalnog interesa’.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
ah konačno. sad svi znate, smem da se autujem...

I'M AN ALIEN!!!!!!!!!!!!

:drama:

It's supernatural
Extraterrestrial
;awesome:
Korisnikov avatar
By acid drop
ko je sad spooky mulder, a?

molderuuuuu, vrati seeeeee!!!
Korisnikov avatar
By Madonna
skalder. its morphin time! jelenah.
Korisnikov avatar
By constantine
ima snimak na tubu navodne autopsije vanzemaljca... odatle su uzete ove slike

smatram da je sve ovo jedna velika laz
Korisnikov avatar
By unic0rn
A nikako da se neko zapita kako to da od cele planete vanzemljaci dolaze samo u Amerike :wundy:
Korisnikov avatar
By acid drop
hahaha
e to

šta god da se dešava, uvek u americi

ja se iskreno nadam, ako ikada dođe do nekih katastrofa širih razmera, da će pogoditi samo ojmeriku. :awesome:
By Ulix
Originally posted by unic0rn

A nikako da se neko zapita kako to da od cele planete vanzemljaci dolaze samo u Amerike :wundy:
Uni, nisi informisan. Bili su i u Sibiru. Da li si ti gledao X files? :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Madonna
samo u amerikama? pa vi onda stvarno niste informisani.....
Korisnikov avatar
By scout_finch
bas lice na ljude. ja sam mislila da i ako postoje, imaju 3 noge ili nemaju glavu ili tako nesto. a ne i noge i ruke i nosic i oci, sve isto. samo za genitalije ne znam, mozda je samo female verzija na slici.
Korisnikov avatar
By mitrandir
A mene čudi kako voćka nije otvorila ovu temu :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by scout_finch

bas lice na ljude. ja sam mislila da i ako postoje, imaju 3 noge ili nemaju glavu ili tako nesto. a ne i noge i ruke i nosic i oci, sve isto. samo za genitalije ne znam, mozda je samo female verzija na slici.
Fotografije autopsije nisu iz FBI dokumentacije, barem ne zvanicno.
Samo fotografije dokumenata.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pst! Ovo je strogo poverljivo sto cu sada reci!

Neka ostane medju nama....

Jos davno se zna da su vanzemaljci bili u srbiji jos 1172 godine,
i od tada datiraju neke stvari koje su utkane u nasu istoriju...

Sta mislite odakle je amfilohije?

ali pst! molim Vas!
Korisnikov avatar
By ultraviolet
rozvel :love: strašan fliper sam imala, sad ga više nemam. nedostaje.
Korisnikov avatar
By gorilica
Samo, postavlja se pitanje, zasto su ameri nakon toliko godina negiranja resili sada da objave ove povrsne dokumente?
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by gorilica

Samo, postavlja se pitanje, zasto su ameri nakon toliko godina negiranja resili sada da objave ove povrsne dokumente?
pa da opravdaju napad na Libiju... :wundy:

upravo zato da negiranje naprave plauzibilnijim... ovim su samo pokazali da ne bježe od objave UFO dokumenata ali i da su ti dokumenti zapravo beznačajni i obično produkt nižih službenika zavedenih javnim medijima... :jerry:
Korisnikov avatar
By Evdokija
''

ko li nasu Zemlju spijunira
iz necijih letecih tanjira
Korisnikov avatar
By maka
e e ako je FBI objavio, onda je istina, garant.

slepci.
By Glasnik
Real or not, ovi vanzemaljci sa slika su jezivi. :glupan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!