Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Skyen
i zato ti je lokacija republika vojvodina
Korisnikov avatar
By antibiotic
Moralna dilema, nije uopste jednostavna situacija ,
ne zelim nijednoj zeni koja ima decu da trune u zatvoru ako bas ne mora.
Ne treba zaboraviti ni njene humanitarne akcije, a koliko je ljudi naslo utehu u njenim pesmama i da ne pricam... opet, nije ona jedina kriva sto je postavljena u situaciju da korumpira, niti da bude tako popularna pevacica. Da je arkan ozenio neku drugu pevaljku mozda bi bila ista ili gora situacija. Sve je to nesretan splet okolnosti u drustvu od pocetka devedesetih do danas.

S druge strane - niko ne sme da ostane postedjen kazne kakvu zasluzuje ako je krao i druzio se sa okorelim krimosima-ubicama i ostalim sljamom; pocevsi od Cece , preko tajkuna do onih na politickom vrhu.
Kazna treba da bude za primer drugima da vise puta razmisle pre nego se odluce da kradu drzavu i narod - a da pritom mogucnost kazne ne racunaju kao na nesto iz cega se covek moze manje-vise lako izvuci, ako potplati i ako poznaje odredjene ljude.
By Sixto
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by blenta

ne bih voleo ni da trune u zatvoru
jer sam picka i zao mi je dece

A jel ti zao dece ljudi koje je njen muz pobio?

Mene je blam da priznam da sam iz Srbije zbog ovoga. Al' najozbiljnije.
Da li to znaci da ti treba da robijas ukoliko neko tvoj, partner/partnerka ubije nekog!?

Jeste kriva, al ne zamenjujmo teze.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Sixto
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by blenta

ne bih voleo ni da trune u zatvoru
jer sam picka i zao mi je dece

A jel ti zao dece ljudi koje je njen muz pobio?

Mene je blam da priznam da sam iz Srbije zbog ovoga. Al' najozbiljnije.
Da li to znaci da ti treba da robijas ukoliko neko tvoj, partner/partnerka ubije nekog!?

Jeste kriva, al ne zamenjujmo teze.
Nisam rekla da je kriva, ali argument 'zao mi je dece' nikada nije dovoljno dobar. Sad zbog toga sto ima decu ne mora da bude krivicno odgovorna ni zbog cega? Koliko kriminalaca ima decu pa opet robija svoju kaznu?
To je nekako uvek olaksavajuca okolnost.
By Sixto
To sve sto si rekla bi bilo u redu da nisi pomenula Arkana i njegov opus.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pa Ceca je fakat bila njegova zena. Osim ako nesto nisam propustila.
By Sixto
Fakat bila, ali ne moze biti odgovorna za krivicna dela koja se njemu stavljaju na teret, tak bar zakon kaze do sad, jedino ako se promeni za neke naredne generacije.
Korisnikov avatar
By niotkuda
Meni ovo deluje kao standardna iznuda.
Ako su znali da je kriva, trebalo je ili da odlezi sve tokom Sablje ili da joj se sudi ubrzo nakon toga. Ovako je cimaju godinama, hapsicemo te, necemo da te hapsimo, i na kraju joj uzmu milion i po evra i daju joj godinu dana kucnog pritvora.

Daleko da se saosecam sa Cecom, puca mi za nju, ali ceo proces je veoma jadno odradjen.
Korisnikov avatar
By Burak
Za mene je ovo sa podizanjem optužnice, a onda smanjivanjima kazne jedna obična farsa u režiji vlasti kako bi se opet ovom napaćenom narodu bacala prašina u oči o tobože funkcionisanju pravne države i tadićevskom "nema nedodirljivih"..
A to je najlakše dići da se priča na sva zvona tako što će optužiti nekog tolike popularnosti kao što je Ceca. Da su podigli optužnicu protiv tamo nekog anonimnog direktora neke državne propale firme koji je pronevjerio nekolika miliona, to bi u medijima i javnosti imalo veoma mali odjek, a Malovićka ne bi mogla da serenda sonete koje joj Boris napiše o nedodirljivosti i funkcionisanju prava..
Ovako se diže prašina, stvara osjećaj da pravna država ipak funkcioniše, dok Mišković, Beko, razne građevinske, privatizacione pa i NVO mafije, koji su ukrali, oprali, pronevjerili na stotine miliona slobodno "rade" uz blagoslov te iste države.. :burka:

Što bi Mira Škorić rekla: "Apolitična sam, ali po ovome što se dešava bih rekla da se bliže neli izbori". :opacupa:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Sixto

Fakat bila, ali ne moze biti odgovorna za krivicna dela koja se njemu stavljaju na teret, tak bar zakon kaze do sad, jedino ako se promeni za neke naredne generacije.
+ što je više puta izjavljivala da kada se udala "i nije baš najbolje znala u šta se upušta" ..
By faxsimil
Ovo je sramota. Majka nacija priznala krivicu i trazi kucni pritovor. I kao po obicaju nase nezavisno sudstvo donece takvu odluku i presuditi u korist udovice Arkana. I to mi je pravda. Eh, jebem ti takvu pravdu!!!
Korisnikov avatar
By Tungi
Pritom ce jos vise da je obozavaju,jer obilazi i manastire.
Korisnikov avatar
By IriS
:yay:

sad će kod kuće moći svaki drugi dan da snima ovakve spotove :wundy:

''
By Hans
Meni se čini da ja živim u nekoj vrsti Trumanovog šoua u ovoj državi. Samo želim da vidim neka vrata iza kojih će biti ljudi koji će mi reći: Ma ne, nije to uopšte kao što ti se čini, šalili smo se!

Mi ovde raspravljamo o KRAĐI, milionskoj krađi i žena dobija kućni pritvor????
Govorimo o ženi koja je sarađivala sa ljudima koji su ubili premijera ???
Govorimo o ženi koja je vršila kulturološko-nacionalistički genocid tokom devedesetih ???

Ima DECU?????

Imale su i žene po Hrvatskoj decu koja su gledala kako im Arkanovi monstrumi siluju majke i ubijaju ih, kradu i pale im kuće!!!!! PA????

KAKO UOPŠTE NEKI OD VAS IMAJU SMELOSTI DA NAPIŠU IŠTA U NJENU KORIST?
Da li bi za vas bilo pomilovanja da ste nešto slično uradili?

Kakva je ona 'majka nacije'??? Ne zna 'Oče naš' a sebe naziva pravoslavkom! Ne ume dve rečenice na srpskom da sastavi a naziva se patriotom?

PROBUDITE SE! Probudite se jer se tzv. opozicija i te kako budi.
Korisnikov avatar
By EYA
hocu ja s cecom u kucni pritvor :balerina:
Korisnikov avatar
By Elena
Što nije mislila na decu kad je krala?
Sve bih ja to pohapsila :balerina:
By Hans
Da sam ja sudija, optužio bih je i za duševni bol koji su ona i Arkan nanosili JK. Jadnica od stresova više ne ume da peva. :roflmao:
By Orion
''Ceca neće smeti da koristi špajz u prizemlju, WC na drugom spratu, sobu sa bilijar stolom na trećem spratu, kao ni oružarnice na svim spratovima.''

Kućni pritvor

:kokice:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Hans

Da sam ja sudija, optužio bih je i za duševni bol koji su ona i Arkan nanosili JK. Jadnica od stresova više ne ume da peva. :roflmao:
Ma ne optuzujes ti nju zbog JK,
vec zbog Gage Mirkovic :awesome:
Korisnikov avatar
By Andrija87
Originally posted by Hans

Meni se čini da ja živim u nekoj vrsti Trumanovog šoua u ovoj državi. Samo želim da vidim neka vrata iza kojih će biti ljudi koji će mi reći: Ma ne, nije to uopšte kao što ti se čini, šalili smo se!

Mi ovde raspravljamo o KRAĐI, milionskoj krađi i žena dobija kućni pritvor????
Govorimo o ženi koja je sarađivala sa ljudima koji su ubili premijera ???
Govorimo o ženi koja je vršila kulturološko-nacionalistički genocid tokom devedesetih ???

Ima DECU?????

Imale su i žene po Hrvatskoj decu koja su gledala kako im Arkanovi monstrumi siluju majke i ubijaju ih, kradu i pale im kuće!!!!! PA????

KAKO UOPŠTE NEKI OD VAS IMAJU SMELOSTI DA NAPIŠU IŠTA U NJENU KORIST?
Da li bi za vas bilo pomilovanja da ste nešto slično uradili?

Kakva je ona 'majka nacije'??? Ne zna 'Oče naš' a sebe naziva pravoslavkom! Ne ume dve rečenice na srpskom da sastavi a naziva se patriotom?

PROBUDITE SE! Probudite se jer se tzv. opozicija i te kako budi.
Da,radi se o ogromnom novcu. Dobija kucni pritvor i vraca ogromnu lovu i to je potpuno legitimno prema sporazumu o priznanju krivice i nasem zakonu. Nije nista uradjeno van zakona.
Po Zakonu o krivicnom postupku Srbije:
U sporazumu o priznanju krivice javni tužilac i okrivljeni se mogu saglasiti o izricanju okrivljenom kazne koja po pravilu ne može biti ispod zakonskog minimuma za krivično delo koje se okrivljenom stavlja na teret.

(3) Izuzetno, kada je to očigledno opravdano značajem priznanja okrivljenog za razjašnjenje krivičnog dela za koje se tereti, čije bi dokazivanje bez takvog priznanja bilo nemoguće ili znatno otežano, odnosno za sprečavanje, otkrivanje ili dokazivanje drugih krivičnih dela, odnosno zbog postojanja naročito olakšavajućih okolnosti iz člana 54. stav 2. Krivičnog zakonika, javni tužilac i okrivljeni se mogu saglasiti da se okrivljenom izrekne blaža kazna u granicama propisanim u članu 57. Krivičnog zakonika.

Ona sasvim ocigledno predstavlja izuzetak,u smislu znacaja priznanja kao i olaksavajucih okolnosti. Sve je po zakonu.

Druziti se sa nekim ko je ubio premijera nije krivicno delo. Nema veze sa njenom nagodbom.
Kulturolosko-nacionalisticki genocid nije krivicno delo.Nema veze sa njenom nagodbom.
Ima decu i samohrana je majka. To moze biti u njenom slucaju olaksavajuca okolnost. Arkanovi monstrumi nemaju veze sa Cecinom nagodbom.

Boli me uvo za Cecu. Ali sve jeste odradjeno po zakonu i to je cinjenica.
Ovde se radi o preteznijem interesu drzave i drustva . Taj interes podrazumeva da je korisnije da uzmu milku i po nego da se Ceca cvari u zatvoru par godina. Plus u tužilaštvu ističu da je sporazum njihova velika pobeda i da je novac koji će optužene sestre uplatiti u budžet republike ubedljivo najveća ikad naplaćena novčana suma u krivičnim postupcima u Srbiji. Nije moguce da je Raznatovicka najveci lopov u Srbiji svih vremena,zar ne?.Tako da obzirom na sve okolnosti slucaja ovo i nije tako lose ispalo pre svega za nju i tuzilastvo. E sad sto bi JKovci ili DMovci ili whoever zeleli da je vide na dozivotnoj,to su vec pusti snovi i mastarenja,koji nemaju veze sa pravom.

Pri tom,sporazumom o priznanju krivice okrivljeni U POTPUNOST PRIZNAJE JEDNO ILI VISE KRIVICNIH DELA !!!
Dakle ona bi nakon novcane kazne i kucnog pritvora trebala da dozivi i moralnu osudu drustva. No to se verovatno nece desiti,vec ce Raznatovicka verovatno sledece godine nastupiti na prepunom hipodromu.

Doduse,ovo nista nije konacno jer je ovo sporazum izmedju okrivljene i tuzilastva koji sud moze ,usvojiti ,odbaciti ili odbiti.Medjutim,u praksi se poslednje dve varijante ne desavaju.
By Hans
Andrija, dobar si ti dečko. Čak smo i generacija...I tako...

'E sad sto bi JKovci ili DMovci ili whoever zeleli da je vide na dozivotnoj,to su vec pusti snovi i mastarenja,koji nemaju veze sa pravom.'

Neće biti.
U zatvoru treba da bude svako kome je tamo mesto.
Od ubica Slavka Ćuruvije do Cece. Ako je potrebno.

Da li su u vreme Tita postojale nagodbe? To je prvo pitanje.

A drugo pitanje, na koje mi nije odgovoreno, jeste: Da li bi vama neko tek tako dao da se nagodite? Tj. možete li da se nagodite sa običnim GSP kontrolorom? Ne možete? A zašto?
Zato što vi niste Ceca, u vašem slučaju se krade od države i ruši se zakon. Država želi nad vama, nad kojima se već iživljava i na čijim roditeljima se iživljavala i iživljava, da sprovede evropske zakone. U vašem slučaju je nažalost tako. U njenom pak ne.
Ona se nagodila.

Na vreme.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!