Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by LeDeNa_
Originally posted by Heartkiller

Ne bih voleo ni da se izvuče totalno, ali ni da robija duže od 2 godine, jer realno gledano Ceca nije u grupi najvećih lopova i kriminalaca u zemlji da bi se koplja slomila samo na njoj...
Nije u grupi najvecih kriminalaca?...Ogromne su pare u pitanju a ko zna sta jos ima tu...

Ne verujem da ce dobiti vise od npr 5 godina ako se sve dokaze.Slazem se da ne treba samo na njoj da se slome koplja ali mozda se krene od nje ;)
:up:

Ovo isto kao ona priča "pravda za Uroša". Nek se lome koplja, moraju od negde početi, a šljama vala ima u nepresušnim zalihama.
By Hans
Originally posted by Dante

S ovim se slažem, s tim što me njena muzika jako zanima kada sam pijan i blue (ili u kafani i sličnom). Njena muzika je manifesto Tuge same.

Postoji jedna vrlo zanimljiva narodna mudrost, kojom je sve rečeno:

Cecu mrze samo ljubomorne osobe.
Istina, Ceca ima stvarno zanimljivih pesama iako je žanr često muzički nejasan.
Npr. ova ima genijalne stihove...im Einklang mit dem Leben hinter den Gittern. :)

'Ceh, na papiru, sve je podvučeno, srce utučeno,
tu, crno na belo, svaka laž, prevara, tu je do dinara'...

''

Ali, šta sad...za kulturološki genocid tokom devedesetih ionako niko neće odgovarati. :sigh:

A onog Sašu Vidića treba motkom na Terazijama!!!!
Korisnikov avatar
By Nikodim
Stigla je čak i na naslovnu NIN-a. To nije mala stvar! :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ministar pravde komentarise podizanje optuznice protiv jedne pevaljke? To samo govori koliko je ona stvarno bitna u Srbiji! Jebote! :D
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ceca otkupila robiju za 1,5 miliona evra
11. april 2011

Svetlana Ražnatović postigla dogovor s Tužilaštvom. U kućnom pritvoru sa elektronskom narukvicom godinu dana. Sestri Lidiji kazna od šest meseci.

SVETLANA Ražnatović sklopila je s tužilaštvom sporazum o priznanju krivice u zamenu za godinu zatvora i uplatu milion i po evra, saznaju "Novosti". Prema informacijama koje smo dobili, po tom sporazumu naša popularna pevačica kaznu neće izdržavati u zatvoru, već će se njeno kretanje pratiti uz pomoć elektronske narukvice. Sporazum je, kako saznajemo, sklopila i njena sestra Lidija Ocokoljić, u zamenu za kaznu od šest meseci.

Ražnatovićeva je, prema nezvaničnim informacijama, sa svojim advokatima pregovore s tužilaštvom započela pre dve nedelje. Prvobitna suma bila je dva miliona evra, ali je na kraju postignut dogovor da plati pola miliona manje. Tužilaštvo je prihvatilo i da kaznu ne izdržava u zatvoru, već da bude u kućnom pritvoru i da sve vreme nosi narukvicu. Sporazum je, prema onome što saznajemo iz izvora bliskog pravosuđu, prosleđen Višem sudu, koji treba da donese konačnu odluku o tome da li će ga prihvatiti.

Više tužilaštvo je protiv Ražnatovićeve podiglo optužnicu krajem prošlog meseca, jer je, kako se navodi, kao direktor Fudbalskog kluba Obilić, zloupotrebila položaj prilikom prodaje desetorice fudbalera ovog kluba.

Za zloupotrebu službenog položaja zaprećena je kazna do 12 godina zatvora, a za ovo krivično delo moguće je s tužilaštvom sklopiti sporazum o priznanju krivice. Pored toga, tužilaštvo ju je teretilo i za nedozvoljeno posedovanje oružja - sedam pištolja, tri revolvera i jednog prepravljenog signalnog pištolja, koje je pronađeno u njenoj kući u Ulici Ljutice Bogdana.

I njena sestra Lidija optužena je za zloupotrebu službenog položaja. Tužilaštvo je u optužnici navelo da je kao sekretarica Obilića otvarala račune na koje su stizale pojedine uplate, a radi se o računima u Rajfajzen banci u Segedinu i Popular banci na Kipru.

Prema onome što se navodi u optužnici, udovica Željka Ražnatovića Arkana je od avgusta 2000. do marta 2003. godine od transfera desetorice igrača u inostrane klubove protivpravno prisvojila 4,1 milion maraka i 3,48 miliona američkih dolara. Pojedine uplate stizale su na račune koje je otvarala Lidija, dok je za pet transfera preko posrednika novac dobijala na ruke. U pitanju su prodaje igrača Miroslava Savića, Saše Vicikneza, Zorana Rankovića, Vladice Ćurčića i Seada Salahovića, za koje je u kešu, kako se tvrdi, primila 720.000 maraka i 480.000 dolara.

Imovina

PARALELNO s podizanjem optužnice, tužilaštvo je zatražilo da se pokrene finansijska istraga kako bi se utvrdilo šta Ražnatovićeva poseduje. Međutim, ukoliko sporazum bude prihvaćen, neće se ispitivati poreklo njene imovine.
Korisnikov avatar
By Evdokija
ako ovo bude prihvaceno, ne da je dobro prosla nego nevidjeno dobro!

ipak je ona srpska majka, nije red da cami u zatvoru a i nije red da joj oduzmu onaj dvorac.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Heartkiller

Ceca otkupila robiju za 1,5 miliona evra

To je bilo jasno kao dan,kao sto je predvidivo bilo da se Amfilohije nece izviniti LGBT populaciji,a jos manje da ce mu biti sudjeno.
By Sixto
:lol: Pa sta sam ja vama rekao!

Godina, minus cetiri meseca robije za vreme Sablje i eto nama novog albuma za novu godinu! :rotflmao:

Jeco, zamalo ti se omakne titula No.1! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa ne znam da l' bi se bas izvukla sa tom kaucijom i elektronskom narukvicom u kucnom pritvoru,da sadasnji ministar unutrasnjih poslova nije Ivica Dacic.
Korisnikov avatar
By scout_finch
a zar nije trebalo i kucu da joj zaplene?
u svakom slucaju, i nije neka kazna, bice kuci i platice slobodu parama koje i nisu njene.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by scout_finch

u svakom slucaju, i nije neka kazna, bice kuci i platice slobodu parama koje i nisu njene.
:up:
a i u pescaniku rekose da je kuca na zemljistu koje je u vlasnstvu mup-a
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by scout_finch

pa trebalo je procena imovine
pa pazi racunicu ukrades 9(ili tako nesto) miliona, das 1.5 i sedis kuci, sve 4 u vis dok ne prodje godina dana.
ja se jedno plasim da se ne ugoji, to je moj jedini strah u vezi Cece i tih godinu dana kucnog pritvora.

kazna(nagodba, ja bih rekla poklon od par miliona evra) ne da nije neka nego je skandalozna.
By Kragi
Boli je pi*ka.
Pare joj sigurno i nisu neki problem, a koncert na marakani moze da drzi i pevajuci sa terase svoje kuce. :pivce:
Korisnikov avatar
By Burak
Ne liči mi ovo na neki realan scenarij događanja.. biće ovdje još izmjena i pretumbavanja.. :dominion:
Korisnikov avatar
By Andrija87
Bilo je za ocekivati...udovica ,samohrana majka bla bla sve su to olaksavajuce okolnosti...
Korisnikov avatar
By blenta
pa sad
nije mi drago sto se izvlaci

ne bih voleo ni da trune u zatvoru
jer sam picka i zao mi je dece

no, trebalo bi joj oduzeti imovinu svu a ne delic ukradenog
cisto zarad konzistentnosti

mislim da smo pre neku godinu usvojili taj zakon ne secam se

a iskreno pod svakom drugom vladom koju sada realno mozemo da zamislimo
ona ne bi uopste bila osuđena
Bi li je osudili da je na vlasti Kostunica? Nikolic? Dacic? Todorovic? Dinkic?
Dakle, ovo je korak napred, koliko god mali i patetican

:burka:
By Sixto
Uostalom, imajuci u vidu da ova vlast nije prstom mrdnula za sijaset drugih flagrantnih krsenja zakona tipa prodaje dece iz porodilista, gradjevinski haos i dupla preprodaja stanova, javne nabavke za drzavne ustanove, ministarstva i vladu, Kolubaru, poklonjenih 5ha u centru grada za TC Usce... dobro je i da je i ovo dobila.

U jednom momentu se moglo pomisliti da bi mogla da prodje bez ikakvih posledica i sa ovom vlasti.
Korisnikov avatar
By KiWi
uverljivo je otpevala "da sam krala, krala sam"
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by blenta

ne bih voleo ni da trune u zatvoru
jer sam picka i zao mi je dece

A jel ti zao dece ljudi koje je njen muz pobio?

Mene je blam da priznam da sam iz Srbije zbog ovoga. Al' najozbiljnije.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!