Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
To ti je reakcija na vest?!?

Zašto se dele sadnice?

Nisi se ni malo zgrozio nad ovom gamadi koja se pobi oko jebenih 100ak dinara...
Gamad... čista gamad.

Jebote pobili su se oko sadnica koje su trebale da simbolizuju mir i ljubav!
A oni ljudi tamo satima stajali u redu gladni i žedni.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa i vlast je deo stočnog fonda Srbije, ne bih je odvajao od naroda :awesome:
Korisnikov avatar
By Blady
je je, slazem se sa Marvinom..
Korisnikov avatar
By kyrgyz
znao sam da ce da ispadne neko sranje danas...:sladoled:
Korisnikov avatar
By IriS
ja ne razumem. oni su se tukli oko sadnica voćki? :puzzle:

dzizs :ubise:
Korisnikov avatar
By Delete
Zalosno je koliko su se ljudi koje svakodnevno srecemo na ulici, u prevozu, prodavnici,...srozali i koliko je sve sto ima odrednicu "besplatno" postalo znacajno.
Istinski verujem da 90% ucesnika te horde otimaca sadnica nisu imali strpljenje ni da se raspitaju da li su to uktasne tresnje, jer im je u glavi odzvanjalo "besplatno, besplatno, besplatno...", pa ce godinama da ocekuju plodove, kojih biti nece.
Tuga!
Korisnikov avatar
By Sunce
Sto je dzabe i Bogu je milo. Taj rad.

Meni je zao hrastova koje pravoslavci kidaju za Bozic. A ako biste zeleli da vidite hrastove listove kao dekoracije u crkvama, to vam nece dati jer su hrastovi paganski simboli.

Pa koji kurac ih onda pale i unose, i istrebljuju, i sta se radi da se obnove hrastove sume. Nista. :(

Zasto crkva ne organizuje besplatne sadnice hrastova, ali i prevoz ka pravim stanistima na koje treba saditi?
Korisnikov avatar
By 2kune
jebote... :hypno: da metnem oglas da besplatno pretvaram srbe u ustaše i za to bi se potukli... :drama: samo da je džabe... :ubise:
btw, ni meni nije jasno kako se djeljenjem sadnica trešanja pomaže japanu... :neznam:
Korisnikov avatar
By Berserker
Inače, pogledajte opis prve slike u Blicu - volonter pokušava da urazumi ljubitelja trešnje, o bože!!!!

''

''

''

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
THIS IS FANTASTIC @ prvi klip

Ja se izvinjavam, ali ovo je morbidno, mi smo idiotski narod, zato smo izbačeni iz raja :nebeski_narod:
Korisnikov avatar
By Berserker
a sad objašnjenje moje morbidne reakcije - toliko sam razočaran našim mentalitetom, da mi je sada sve smešno... pa ja se smejem od bola...
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Ako ovo nije bilo u Utisku nedelje veceras (nisam gledao, ne znam da li je Olja stigla tako brzo to da uvrsti u predloge), bice sledece nedelje 100%.
Meni je isto bilo pomalo smesno i jadno dok sam samo znao za pricu, ali sad kad sam pogledao klipove... :wow: bez teksta sam.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Berserker

Inače, pogledajte opis prve slike u Blicu - volonter pokušava da urazumi ljubitelja trešnje, o bože!!!!

''

''

''

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA :pucaodsmeha:

:placko:

HAHAHAHAHAHAHAH :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Meni je ovo tako :awesome:
Kao sto su mi fantasticni muslimani koji su u stanju da jedni druge pregaze ne bi li bacili kamen na stubove koji pretstavljaju djavola.
Drago mi je da su ljudi pokazali da se ne radi o potrebi, nego o obesti. Jednom sam pisala o guzvama i haosu koji su proizveli ljudi na otvaranju jednog novosadskog hipermarketa, ne bi li ugrabili neko povrce po smesnoj promotivnoj ceni. Ni ne radi se o sadnicama ili vocu nego to pusto - besplatno.
Korisnikov avatar
By niotkuda
Drago mi je da vidim da su se nasi ljudi bukvalno polomili oko Japana.

Slepci.
Korisnikov avatar
By kyrgyz
opet neki penzioneri prave sranje...:smeh:
By J...
:barf:

Trebaju im sadnice da prodaju na pijaci. I naravno ovo nije bilo na RTS-u.
Korisnikov avatar
By starsailor
a najtuznije je sto ne ispustaju nit besplatne balone koji nas sve vreme podsecaju sta gledamo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!