Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
joj i snovi i tripovi u polusnu i tripovi po buđenju. vrs jedan :]
Korisnikov avatar
By EYA
sanjala sam neku totalnu papazjaniju... sve moje bivse ljubavi su se provlacile kroz san i svaka mi je prenela po jednu poruku, ali se ja ni jedne ne mogu setiti :neznam:
By LeDeNa_
bingo, tikete, trka pasa, karte, poker aparate, rulet...KLADIONICU :drama:
Korisnikov avatar
By Elena
Da sam u Grčkoj i hoću na plažu a nemam kupaći i onda mi u nekom butiku uvale bodi a ja se kao pravim da je to kupaći kostim i ubeđujem ljude oko sebe da sam baš to htela da kupim :lol: I onda kako pevam pesme Tome Zdravkovića u nekoj kafani :zacepi: :zacepi: :zacepi:
Korisnikov avatar
By antibiotic
pokojnog patrijarha pavla - ladno

kao jos umro nije, i daje intervju za televiziju o tome kakav mu je zivot sada posto vise nije patrijarh :/
Korisnikov avatar
By emo_haos_
strašan san sam sanjala. užasan san. da je sa vedra neba pala neka nezgrapna letelica na novi sad, tačnije na petrovaradin. ja sam bila na nekoj poljani, bilo je tu još ljudi, i svi su se bili uskomešali kada se ogromna letelica nadvila nad nama. legla sam na travu u neku uvalinu, smrtno preplašena da ću poginuti. preživela sam. pomislila sam kako moji mora da strepe da sam poginula. onda sam upala u nečija kola, trebalo je što pre da dođemo do grada. čovek nas je dovezao samo do nekog kao fakulteta, koji je bio vidno razoren onom istom letelicom. svuda haos, krv, razbijena stakla, strašan prizor. dalje smo morali nekim zidarskim kolicima. bolje da ne pišem dalje. elem, probudila sam se jako uznemirena prizorima iz sna. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Tungi
Sixta,Statusa i jos neke,kako stoje u redu kod unic0rna i tuzakaju se:awesome:
Korisnikov avatar
By dharmox
Da sam u Parizu ali to u stvari nije Pariz i ondak vidim da mi nema pasoša, a ni love i prepadnem se, ali shvatim da to nije Pariz, znači po svoj prilici nije ni inostranstvo, pa šta će mi ondak pasoš, verovatno sam kotkuće i sanjam. Tako je i bilo. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Kittrie
nesto za sta bih, eto da nisam 'prozivela' kroz san,
mislila da cu reagovati.. bar razocarano, empaticno/tugaljivo, da ce me iznenaditi, zacnuti trunku barem..
ali nije, tj. 'zacudilo' me u nano sekundi, ali zato sto se dogodilo u mom krevetu
(u snu sam probudjena od strane nekih osoba koje su se nasle maltene na meni dok sam spavala). :lol:

i veoma sam zadovoljna sad. potvrdjeno mi je nesto jos jednom..
i opet. porasla sam jos jedan inch. :D
Korisnikov avatar
By mOwbid
koleginicu sa faxa, kako joj pisem puskice.
Korisnikov avatar
By tebra
Sanjao sam da sam zakasnio na bus. Kako sam se izbedacio... :cekam:
Korisnikov avatar
By Galateja
Sanjala sam seks i bilo je mnogo dobro. :D
Korisnikov avatar
By constantine
ja i decko se zvalavimo na sred faksa... i sve me kolege gledaju i dobacuju... PEDER
Korisnikov avatar
By erkondisn
svercao sam pola kile kokaina preko granice u autobusu. kokain je bio zapakiran u omot instant vitaminskog napitka iz Lidla (ne sjecam se jel bio limun ili naranca :lol: ).
s tim da naravno, kazna ako te uhvate je ravna onoj u Paragvaju (zajedno sa zatvorskim uvjetima).
psi su kao sve to nanjusili i poceli lajati na moj ruksak, no na kraju su me pustili jerbo su samo nasli par molekula na koje su psi reagirali, a koje su bile na vrecicama u kojoj sam imao zeleni caj :zid:
jako je bilo strasno...
Korisnikov avatar
By Flex
sanjao sam da je moja keva upoznala njegovu babu... da su zajedno pile kafu...:doh:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by erkondisn

svercao sam pola kile kokaina preko granice u autobusu. kokain je bio zapakiran u omot instant vitaminskog napitka iz Lidla (ne sjecam se jel bio limun ili naranca :lol: ).
s tim da naravno, kazna ako te uhvate je ravna onoj u Paragvaju (zajedno sa zatvorskim uvjetima).
psi su kao sve to nanjusili i poceli lajati na moj ruksak, no na kraju su me pustili jerbo su samo nasli par molekula na koje su psi reagirali, a koje su bile na vrecicama u kojoj sam imao zeleni caj :zid:
jako je bilo strasno...
jao vogonice :rotflmao:

:mazi:

ja sam maločas sanjala neke silne konje.
probudim se, a na TVu konjički sport.

što ti je podsvest :nope:
Korisnikov avatar
By Lionac
Bio u zagrljaju novog decka,ali sanjao bivseg kako se kurva ali mi pokazuje novi tet, da mi dokaze ljubav hahahahhaha
Korisnikov avatar
By ultraviolet
kako se tučem s nekim likom jer urla na antenat dok sviraju, a pre toga su im smanjili ton zbog 'konferencije u prizemlju', a posle toga su ih uhapsili :/
By Paris
moju najbolju drugaricu...
Korisnikov avatar
By Blady
Sestru, nekog lika.. sa kojim sam se ceo san objasnjavala... jako tripozan san :hypno:
Korisnikov avatar
By Tungi
Neku poljanu,koncert Smaka,lose ozvucenje..Odlazim kuci po nesto sto sam zaboravio,prelazim na crveno,jurim za nekom zenom,kojoj je spala kozna jakna...Desavanja neka po povratku.Probudih se kad sam ponovo stigao na koncert..
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!