Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li vam Gadafijevo ponašanje sliči na Miloševićevo?

Da
23
53%
Ne
14
33%
pukovniku nema tko da piše...
6
14%
Korisnikov avatar
By Evdokija
i jos nesto da dodam.
nepobitno je da su se zemlje koje su pristupile UN, a to je 99,99% svih zemalja sveta, odrekle dela svog suvereniteta.
Potpisavsi Povelju UN te zemlje su pristale i na to da Savet Bezbednosti moze da deluje po cuvenoj Glavi VII
Korisnikov avatar
By smaug
Evdokija ti ovde iznosis argumente, dokumentujes ih i uopste ponasas se vrlo neprimereno, sto reko Radovan Karadzic, sitovaciji. Takvo ponasanje odje uopste nije in i nece nista da se broji.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by smaug

Evdokija ti ovde iznosis argumente, dokumentujes ih i uopste ponasas se vrlo neprimereno, sto reko Radovan Karadzic, sitovaciji. Takvo ponasanje odje uopste nije in i nece nista da se broji.
pa vidim da me svi kuliraju sta god da napisem :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by smaug

:lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Stripi
Originally posted by svejedno

pa primecujemo, zato napadamo.

jel?

mislim, svakako nije kao da je to radio dok se ovo slikalo, npr:

Slika

..
Wow, koji dokazi. Takvih Miloševićevij slika, dok je bio "faktor mira" imaš koliko voliš. To je u rangu onoga da je Kosovo Srbija jer ga Mauricijus nije priznao kao neovisnu državu.

a samo da budemo naciso, oni ubijeni u avganistanu su manje bitni?
jer to ubijamo, jel...
Super je kao mantra.

Ne, nisu manje bitni. I Afganistan je budalasta pogreška Busha - teksaškog rangera. Nikako ga ne opravdava.
Međutim, ne znam da li možeš primjetiti razliku između Afganistana gdje su Ameri napali cijelu zemlju i Libije gdje ruše Ghaddafijevu avijaciju i time dovode u malo ravnopravniji položaj pobunjenike i Ghaddafija?

I još nisam čuo koje je tvoje rješenje problema kako smiriti čovjeka koji ima apsolutnu vlast i naoružanje da ne ubija vlastitit narod koji ga je doveo do apsolutne vlasti, bogatstva i naoružanja?

Nadalje, da li bi podržavao akciju zapadne sile da je recimo zaustavila Rašu nekim zračnim napadima ida ga onemogući u trogodišnjoj opsadi Sarajeva i konačnoj egzekuciji nekoliko tisuća ljudi u Srebrenici? Da li bi to bilo ok?

samo utvrdjujem gradivo, da znam za ubuduce.
gde su civili bitni, kada postaju bitni, i ko sme da ih ubija.
gadafi, dakle, sada ne sme.
mi smemo.
Da li je rušenje aviona ubijanje civila?

I na koncu, opet pitam, koji je način da se Ghaddafija zaustavi u ubijanju vlastitog naroda? Sankcije?
Sjećam se kako je to bilo uspješno.

nene.

nisi ti mene razumeo.

ja kazem da je bas super sto to sto nasi rade, i to sto pomazu narodu u libiji.

sve cekam da udju i u jemen i bahrein. tesko mi da gledam kako vlade maltretiraju svoje ljude, siguran sam da se ackija vec sprema.

..

razliku izmedju avganistana i libije dakako, vidim. u avganistanu nema gadafija.

al ima osame ...verojatno, te cemo jos malo da ih ubijamo, just to make sure,
iako je bushova glupa greska bila uopste ulaziti unutra.

al ostacemo jos malo, kad smo vec tu.

sto bi ispravljali glupe greske...izlazenjem odatle? so unamerican.

..

a i ovi sto se zale, to su vec ljudi zaverenici, jer teorije zavere idu samo sa strane koja skodi nama, jel,

a inace sam sasvim siguran da je ostatak avganistana prezadovoljan oslobodilackim ratom glupog busha, i da se ne bi bunili uopste. ako tu i tammo poubijamo koje civile, to je samo zato sto nesto mora da se radi kad smo vec tamo.

..

tako da nemam ja sta da tu da smisljam nove taktike - ja se slazem - bomb 'em.

ma nuke 'em. bombs bring peace. shvatih najzad.

..

jos ako su to bombe istih ljudi koji trenutno drze pola blistog istoka - tim bolje.

mi cemo preuzeti midl ist.

to je tako divna pomisao, zar ne?

i uzgredna, naravno, to je samo posledica pomaganju ljudima u libiji.

..

sto se tice ubijanja civila, kako lepo kazu nato predstavnici, ona bomba koja su ubila nekih 40-50 libijskih civila je bacena pre nego sto je nato preuzeo komandu,
stoga nije stvarno vise bitno ni ko je ubio te ljude, ko je bacio tu bombu.

bitno je samo da nije gadafi.

sigurno su mnogo zadovoljniji sto su ubijeni od strane oslobodilackih bombi nego da ih je ubio gadafi.
ja bih bio zadovoljniji.

...

i ona slika nije nikakav dokaz, btw.

ona slika je primer kako smo sasvim sigurni da do marta ove godine, kada je pocelo celo sranje pa je medjunarodni sud pokrenuo istragu, gadafi nista slicno radio nije.

cinjenica da igrom slucaja ja poznajem par ljudi iz libije koji bi posvedocili nesto potpuno drugacije samo dokazuje koliki su lazovi, verovatno.

gadafi je bio fin covek do marta. ko sto pokazuju evdokijini...argumenti.

..

bomb 'em.

god bless bombs. our bombs, not his.

and god bless our taking over of the midle east.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by scout_finch

nije banalizovanje, covek to radi 40 godina, mislim, zlocini protiv covecnosti i tako to, pa je bio dobrodosao svuda na zapadu do pre mesec dana.
nije bio dobrodosao svuda. but who cares, to su opet cinjenice.
Korisnikov avatar
By Stripi

bomb 'em.

Rekoh ja fino, mantra Poznajemo neke tamo ljude koji govore drugačije.
Ona žena koja je uletjela u hotel i rekla da ju se silovalo 15 Ghaddafijevih vojnika je valjda glumica, ubačena u kadar tek da bi CNN imao šta da snimi. Što reče naš novinar, prizor kao iz sapunice.
Valjda je tebi u redu da je siluje 15 Ghaddafijevih vojnika, jerbo je on bio fin do marta. Bolje i to nego da neko drugi naravi drugačiji korak.
I opet nisi uspio odgovoriti na pitanje šta je bilo bolje - opalit po Raši koji je 3 godine držao Sarajevo u zatočeništvu, po Šljivančaninu koji je sravnao Vukovar za tri mjeseca ili po Mladiću koji je sredio par tisuća ljudi ili ih je bilo bolje pustit?
Valjda je bolje što nije bilo intervencije.
Vjerujem da je i tada bilo poznanika sa terena koji su tvrdili da nije baš bilo tako kako se priča u Sarajevu, Srebrenici i Vukovaru. A i u Dubrovniku su samo palili rasprskavajuće gume.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by Hys.

meni nije jasno kako toliko ne razumete sta ovaj covek gore pise, kao i na koji nacin.
Mislim da razumeju, ali ignorisu jer im razbija crno-belu koncepciju 'za bombardovanje=protiv Gadafija /vs/ protiv bombardovanja=za Gadafija'.

Originally posted by Evdokija

i jos nesto da dodam.
nepobitno je da su se zemlje koje su pristupile UN, a to je 99,99% svih zemalja sveta, odrekle dela svog suvereniteta.
Potpisavsi Povelju UN te zemlje su pristale i na to da Savet Bezbednosti moze da deluje po cuvenoj Glavi VII
Ko kontrolise UN?
Korisnikov avatar
By svejedno

bomb 'em.

Rekoh ja fino, mantra Poznajemo neke tamo ljude koji govore drugačije.
Ona žena koja je uletjela u hotel i rekla da ju se silovalo 15 Ghaddafijevih vojnika je valjda glumica, ubačena u kadar tek da bi CNN imao šta da snimi. Što reče naš novinar, prizor kao iz sapunice.
Valjda je tebi u redu da je siluje 15 Ghaddafijevih vojnika, jerbo je on bio fin do marta. Bolje i to nego da neko drugi naravi drugačiji korak.
I opet nisi uspio odgovoriti na pitanje šta je bilo bolje - opalit po Raši koji je 3 godine držao Sarajevo u zatočeništvu, po Šljivančaninu koji je sravnao Vukovar za tri mjeseca ili po Mladiću koji je sredio par tisuća ljudi ili ih je bilo bolje pustit?
Vjerujem da je i tada bilo poznanika sa terena koji su tvrdili da nije baš bilo tako kako se priča u Sarajevu, Srebrenici i Vukovaru. A i u Dubrovniku su samo palili rasprskavajuće gume.

:lol:

daj bre covece, jel se ti zajebavas ili stvarno ne kapiras da bi moji poznanici rekli da je tu (sasvim dokaziva) drzavna tiranija vec 40 dina?
Korisnikov avatar
By Stripi

Korisnikov avatar
By horus.
ovaj u sredini cika crne boje je dobio nobelovu nagradu za mir... :sweet:
Korisnikov avatar
By Stripi
wow, da, ta slika je krunski dokaz.
Kad su se posvadili, trebali su uzet škare pa onda rezat, kao pravi teenageri. E onda bi mu pokazali.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by E.c.h.o...

i jos nesto da dodam.
Ko kontrolise UN?
Pazi sad ovo i nemoj da se zaprepastis.

UN kontrolisu :
1. USA
2. Rusija
3. Kina
4. UK
5. Francuska

Ovo sam postavljanjem slika je toliko bezpredmento da je smesno.
Korisnikov avatar
By Evdokija
aha, to je odgovor
ocigledno da je bio neki samit UN gde mozes i Shimona Peresa da uslikas u istoj prostoriji sa Ahmadinedzadom.
Korisnikov avatar
By scout_finch
znaci, nije isao posete svim zapadnim liderima koji su na fotkama iznad? nije bio dobrodosao u veliku britaniju, francusku, italiju, sad? i vice versa.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by scout_finch

znaci, nije isao posete svim zapadnim liderima koji su na fotkama iznad? nije bio dobrodosao u veliku britaniju, francusku, italiju, sad? i vice versa.
ne kazem da nije
ali ja ne znam zasto uopste reagujem na ovako nesto i objasnjavam
ne, lideri drzava se ne sastaju
ne, oni koji se sastanu su u velikoj ljubavi prosto puca sve od homo erotskog naboja

otkud bre ja i ti i bilo ko zna o cemu oni pricaju iza zatvorenih vrata i naravno da si da ne kazem duzan(ako ti na pr treba nafta) da se sastajes sa drugim liderima.

kad prevrse svaku meru, a ti lepo kroz SB proguras to da doticni treba da se bombarduje, pa sta kad smo se rukovali do juce?
Korisnikov avatar
By svejedno

pa covece, da znam kako to treba da se resava dobio bih...recimooo..nobela za mir.

..

ok, slazemo se, jer smo go, go nato odusevljeni, da treba sravniti libiju sa zemljom, naoruzavati pobunjenike, preuzeti sta se preuzeti moze etc.

i sve ce bude divno posle toga, jer je opozicija u libiji potpuno drugacija,
ima svega par ljudi iz gadafijeve vlade koji su se, ne sumnjamo, skroz promenili (cinizam bi bio smatrati da korste situaciju)
infrastrukturu ko jebe, nek se snalaze oslobodjeni ljudi,
a sto smo cekali 40 dina, to je samo zato sto smo imali preca posla.

sirili covekoljublje po iraku & avganistanu gde je sada, ko sto se da videti, divno.
nadamo se da cemo ovde ponoviti isti uspeh, skapirah.

a i te pobunjenike smo naoruzavali pre par decenija altruisticki.

..

divno.

zasto, zaista, sedeti i cutati?
mislim, 40 dina je bio sasvim fin, nije kao da smo sedeli i cutali,
a sada odjednom nece da udje u raznobojne revolucije ko posten diktator.

..

ok, slazemo se da ne bi mogli vise.

..

cenis li, kao i ja, jer sam odusevljen kako se pomaze nesrecnicima,
bez ikakve licne koristi,
da ce uskoro da se intervenise i u jemenu i bahreinu
(za avganistan sam vec naucio da cutim - te zrtve nisu zrtve)
ili npr. obali slonovace..

..uopste...da ne sedimo & cutimo?

..

mislim, stvarno nije kao da biramo kome treba pomoci medju svim tim ludackim rezimima na osnovu...interesa.

jer kao sto si lepo ukazao, nije ok da se samo zgrazavamo i da ne radimo nista.

(avganistan, naravno, ne ulazi u obzir, jer kome treba pomoc da se odbrani od nas? suludo.
to su neki placenici koji se bune. verovatno i drogiranti.)

..

ljudima treba pomoc, i ja ocekujem da cemo pomoci, da necemo da sedimo & cutimo. jer tako ne treba, ko sto ne treba ni u libiji.

..

ti?

..

a i onda bismo celom svetu ubacili nas pogled 'demokratije & slobote'. thats just swell.
Korisnikov avatar
By Stripi

ok, slazemo se, jer smo go, go nato odusevljeni, da treba sravniti libiju sa zemljom, naoruzavati pobunjenike, preuzeti sta se preuzeti moze etc.
Prvo i osnovno, ja nisam go, go Nato oduševljen jer ne bihj potpisao peticiju protiv ulaska u Nato.
Drugo i osnovno, nisam za to da predsjednik jedne države ima poptuno pravo da poubija sve one koji se ne slažu sa njegovom vladavinom. Ti jesi?
Nisam ni za to da tucet vojnika ima pravo da siluje ženu jer im se tako oće. Ti jesi?
Treće, pretpostavljam da i ti jesi protiv ovoga ali nisi za Nato intervenciju. Koje je tvoje rješenje problema?
a sto smo cekali 40 dina, to je samo zato sto smo imali preca posla.
Ne znam, ako možda imaš ljude sa terena pitaj ove u DDRu šta su čekali 40 godina da sruše berlinski zid, ili ljude sa terena u bivšoj Čehoslovačkoj šta su čekali 40 godina da sruše režim. Ili pitaj ove u Rumunjskoj šta su čekali 40 godina da sruše režim. Njima je to nekako, uz sve te diktatore još i lako prošlo. čini se da Moamer imar groznije instrumente u rukama kad se ne da tako lako?

sirili covekoljublje po iraku & avganistanu gde je sada, ko sto se da videti, divno.
nadamo se da cemo ovde ponoviti isti uspeh, skapirah.
Prvo postavljaš pitanje šta su čekali četrdeset godina a onda očekuješ da se sve promijeni preko noći? Pa gledaj samo naše jadne banane države koje ni nakon dvadeset godina nisu uspjele da se maknu od komunističkog načina funksioniranja države ni za milimetar. A još ni nije bilo nekih jačih NATO intervencija na cijelom području Jugoslavije.
A još i nismo imali nekakavu jaču diktaturu pa svejedno u dvadeset godina nismo uspjeli promijeniti način razmišljanja i funkcioniranja. Ali zato moramo očekivati da se u Iraku i Afganistanu sve promijeni za osam. Svaka čast.

a i te pobunjenike smo naoruzavali pre par decenija altruisticki.
Što je slučaj sa Afganistanom ali ne i sa Libijom.

cenis li, kao i ja, jer sam odusevljen kako se pomaze nesrecnicima,
bez ikakve licne koristi,
da ce uskoro da se intervenise i u jemenu i bahreinu
(za avganistan sam vec naucio da cutim - te zrtve nisu zrtve)
ili npr. obali slonovace..
Kao što si naučio da ćutiš i na ovo pitanje

mislim, stvarno nije kao da biramo kome treba pomoci medju svim tim ludackim rezimima na osnovu...interesa.
jer kao sto si lepo ukazao, nije ok da se samo zgrazavamo i da ne radimo nista.
(avganistan, naravno, ne ulazi u obzir, jer kome treba pomoc da se odbrani od nas? suludo.
to su neki placenici koji se bune. verovatno i drogiranti.)
ljudima treba pomoc, i ja ocekujem da cemo pomoci, da necemo da sedimo & cutimo. jer tako ne treba, ko sto ne treba ni u libiji.
ti?
a i onda bismo celom svetu ubacili nas pogled 'demokratije & slobote'. thats just swell.
Ma da, šta sad. Nekom režu noge, nekom ruke, nekog siluju, nekog jednostavno ubiju. Sranja se događaju svaki dan.
Kad malo bolje razmislim zakoni, sudstvo i policija djeluju previše represivno. Sve to treba poukidat pa da ljudi napokon žive u miru.
Korisnikov avatar
By 2kune
a sad, mala pauza za EPP... :milkacanic:

Prema preporuci vijeća sigurnosti UN, garantirano uništavaju genocidni korov. Dostava besplatna. Plaća se po pouzeću, uglavnom naftom, u bezbroj rata. :merlinka: Slika :wundy: NAJBOLJE ROLANE BOMBICE U VAŠEM GRADU!!!

A sad se vraćamo našoj emisiji 'Misli 21. stoljeća' i diskusiji o mogućnostima prodaje krajnje neprofitnog i strogo selektivnog čovjekoljubnog pacifizma putem interneta i distribucije istog pomoću međunarodnog zračnog prometa... :sesir:
Korisnikov avatar
By Stripi
ali možemo podržavat silovanja i ubijanja neistomišljenika?
Jebem vas retardirane.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Ja samo jedno zelim, od ovih silnih pacifista, hipika ukljucujuci i RuznaGlupaZla i ovu sto je citirana i svejedno i orlando i jos mnogo njih..da daju drugo resenje osim ovih nesretnih vazdusnih napada!

hej ja bi bila presrecna da postoji carobni stapic kojim ce neko da mahne i nece biti ratova u svetu i svi cemo biti srecni, siti i zadovoljni.
ali mi ne zivimo u takvom svetu. kao sto sam vise puta rekla, nadam se da ce mu tu svest izgraditi za jedno 100tinak god sad je apsolutno nerealno.
vi se ponasate ko manekenke za izbor za mis universuma pa kad ih pitaju sta zele a one kazu - mir u svetu.

ne, ja ga ne zelim! mislim stvarno.. samo sam malo vise realnija od vas i malo mnogo vise teorijski upucena u problematiku da znam da to sto vi pisete je iluzorno.

sad ispada da mi, koji kao krajnju meru protiv sadasnjih i potencijalnih masovnih zlocina podrzavamo i spoljnu intervenciju, MI smo ti koji smo ubice, imperijalisti, proamericki varvari and so on..
Korisnikov avatar
By Stripi
rješenje je da pobunjenici napišu pismo Ghaddafiju u kojem će ga pristojno zamolit da ih ne ubija. A ako to ne upali, onda će mu poslat oštro protestno pismo u kojem će ga još jednom zamoliti da ih ne ubija. Za treće pismo neće biti više vremena jer će vjerojatno svi biti mrtvi.
By RuznaGlupaZla

Ja samo jedno zelim, od ovih silnih pacifista, hipika ukljucujuci i RuznaGlupaZla i ovu sto je citirana i svejedno i orlando i jos mnogo njih..da daju drugo resenje osim ovih nesretnih vazdusnih napada!
Ma šta ima ti išta od mene da želiš? Ko si ti? Kakavo riješenje da dajem? Za šta? Šta je tebi? Misliš da svi mi sjedimo i brinemo svjetske brige tražeći najbolja rješenja za njih, bez prečeg posla (ili bar zabavnijeg) i prezentujući ih po kojekakvim forumima?

:odrasti:

Evo sad ću da uložim vrijeme i energiju na uključivanje u većem stepenu u ovo vaše baljezganje po DiP-u, ma samo što nisam :roll: Samo ti čekaj :maji:

:lol: hipik :lol: ja? :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by RuznaGlupaZla

Ma šta ima ti išta od mene da želiš? Ko si ti? Kakavo riješenje da dajem? Za šta? Šta je tebi? Misliš da svi mi sjedimo i brinemo svjetske brige tražeći najbolja rješenja za njih, bez prečeg posla (ili bar zabavnijeg) i prezentujući ih po kojekakvim forumima.

:odrasti:

Evo sad ću da uložim vrijeme i energiju na uključivanje u većem stepenu u ovo vaše baljezganje po DiP-u, ma samo što nisam :roll: Samo ti čekaj :maji:

:lol: hipik :lol: ja? :rotflmao:
ok,izvini
nisam skontala da si ovde dosla da bi samo poljubila ultraviolet.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!