Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

... e pa ovo ce biti long shot.

elem, 2009. medj' bujnim izborom medijskih svastarija pre parade, i po otkazivanju iste, bila je emisija na TV studioB sa predstavnicom nekog udruzenja za ljudska prava (detinjasta neka, kovrdzava valjda, riba), i jos (opet valjda) dvojica nekih tipova koji su trebali da predstavljaju crkvene ili church friendly organizacije.
jedan od te dvojice, bradonja cije ime me i interesuje, je raspalio po ribi i njenim ubedjenjima, tvrdeci da je 'cela ta prica sa ljudskim pravima' jedna totalitarna ideologija.

soooooo.... da nije neko gledao pomenutu emisiju? i da ne zna mozda ime cenjenog gospodina :)

much obliged ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
nisam gledala emisiju i nemam pojma ko je gospon bradonja
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
okreni studio b i priupitaj ih o emisiji, ako se niko ovde ne doseti o kome se radi.
By Withnail
fala na (dosadasnjim) odgovorima, i na virtuelnom komplimentu za virtuelnu slatkocu :)
Korisnikov avatar
By 2kune
a iz česa je diplomski? kakav bakalar budeš bio? :nerd:
By Withnail
maaaaa, iz svega i svacega :) .

recimo u najkracim crtama: kriticka analiza medijskog diskursa, odnosno pre radikalizovanog diskursa (navodno) vecinskog javnog mnjenja, preko paradigmi:
1. instrumentalizacije tradicije od osamdesetih na ovamo;
2. nacional-sovinisticke propagande i posledicne naturalizacije ratnickog diskursa;
3. 'filozofije palanke' (r. konstantinovic) (koja se, po meni, najvecim delom javlja kao posledica broja 1 )

a sve to na primeru tekstova, diskusija i stavova u vezi parade ponosa... mada mi je sad ova prica sa gadafijem uletela ko kec na jedanaest :) , pa koristim i to. ona 'ppl of serbia support gadafi' grupa na fejsdrku je bas onako... a regular gold mine.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Withnail

3. 'filozofije palanke' (r. konstantinovic) (koja se, po meni, najvecim delom javlja kao posledica broja 1 )
Možeš da ilustruješ diplomski slikom tog grafita koji je osvanuo posle premijere "Kose".

:sweet:

Ako je i prekrečeno, sigurno negde ima fotografije...
By Withnail
... hah, a mozda si mislio samo na predmet - kriticko misljenje XXI veka :)
By Withnail
interesantno. ne znam za taj grafit... bas cu da potrazim.
By Withnail
a kad se palanka da podjebati? cudi me sto su opste odreagovali... a opet, zasto i ne bi, kad u tom mind setu svako objasnjenje sljaka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!