Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Hans
Istina, koja sebi može dozvoliti jednog Ćandu ali Legiju nikada. ;)
Uostalom, to je bilo 1998.
We're in 2011 now.
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Njena muzika me ne zanima. Fascinantan mi je njen neobican zivotni put.Ona je sebe zigosala za sva vremena udajom za Arkana i sav bes nekih ljudi zbog Arkana svalio se na nju.
Ona je osoba koja je zastranila u zivotu, zigosana i pljuvana zbog drugih ljudi, ocigledno upletena u mrezu mafije i necasnih radnji...ali dela su vidljiva spolja, a u dusu coveka niko ne moze da proviri da bi znao koliko je zla, a koliko zlatna.
Ona sigurno jeste kriva, samo ne razumem toliko cerekanje, pakost i nasladjivanje nad sudbinom zene koja niti je ratni zlocinac niti je zluradim komentatorima nesto licno nazao ucinila. Zasto je neko sretniji zbog toga sto ce ona provesti recimo 20 umesto 5 ili 10 godina u zatvoru kad joj je zivot ionako upropasten ? Koja je to bolesna pakost i ostrascenost uma.
Korisnikov avatar
By Loni
Meni iskreno nije jasno zašto su kazne tako velike za posedovanje oružja?

Ispada da ti dođe na isto upotrebio oružje ili ne.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Loni

Mozes ti da posedujes oruzje, ali samo ako je legalno i prijavljeno. I to ne svako, nego trofejsno i lovacko oruzje. Puce malog kalibra mozes da imas ako si nekakvo sluzbeno lice (ako se ne varam, mozda i gresim).
A kazne su velike jer je ovaj narod naoruzan do zuba, a pravi se blesav. Ja mogu da garantujem da, kada bi pretresali zgradu u kojoj zivim, barem 40% stanara bi imalo nekakvu spravicu za odbranu i napad. Svo to oruzje sa prostora ex Yu i Kosova nije nestalo. Samo se preselilo u slamarice i duseke.
Ceca Ražnatović
"Nisam kriva i neću opet u zatvor"
Ceca Ražnatović
Sve odluke je donosio moj muž...Neću da dozvolim da moja deca pate zbog mene, dokazaću da nemam veze sa tom pričom – rekla je Ceca na saslušanju povodom optužnice da je prisvajala novac od transfera fudbalera.

"Ja sam bila samo formalno predsjednik kluba pošto moj suprug nije mogao da putuje u inostranstvo", rekla je na saslušanju Ceca, koja je prekjuče optužena za nezakonitu prodaju 10 fudbalera FK Obilić i nedozvoljeno posjedovanje 11 pištolja.
Ceca je to u nekoliko navrata ponovila poslednjih mjeseci, a nakon što je čula za optužnicu, najbližima je poručila da ne brinu za nju.

"Nisam kriva i neću opet u zatvor. Dosta mi ga je bilo u životu. Neću da dozvolim da moja deca pate zbog mene, dokazaću da nemam veze sa tom pričom", povjerila se Ceca ovih dana bliskom prijatelju, koji ističe da je pjevačica bila pomalo razočarana kad je čula loše vijesti iz tužilaštva.

"Pregurala je ona dosta proteklih godina. Izgubila je muža, tri meseca izdržala u Centralnom zatvoru. Sama podiže decu već deset godina. Potajno se nadala da će tužilaštvo obustaviti postupak protiv nje, ali je stoički podnela optužnicu. I sigurno će uložiti prigovor na nju", dodaje čovek iz bliskog okruženja Ražnatovićeve.
Ceca Ražnatović

Ceca i njena sestra Lidija Ocokoljić su optužene da su od prodaje fudbalera od 14. avgusta 2000. do 21. maja 2003. nezakonito stekle 4.100.000 nemačkih maraka i 3.480.000 dolara. Pored njih, zbog prodaje jednog igrača, optuženi su i bivši rukovodioci FK Obilić Dragiša Binić (49) i Jovan Dimitrijević (54). Ukoliko se dokaže njena krivica, Ražnatovićevoj preti kazna od dve do 12 godina zatvora.

Ceca poklonila pjesmu pjevačici Romani!

Pjesma Željka Joksimovića "Nema duge posle tuge", koja je trebalo da se nađe na novom albumu završila je kod Romane Panić. "Shvatila sam nedavno da se pesma "Nema duge posle tuge" ne uklapa koncepcijski u album koji pripremam, pa sam numeru prepustila Romani. Verujem da će je izneti na pravi način, jer je odlična pevačica", rekla je Ceca, dok uveliko priprema nove pejsme sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, sa kojim je nedavno obnovila saradnju.

LINK http://www.balkanmedia.com/ceca-raznato ... l7038.html
Korisnikov avatar
By castor
u mom selu se kaze: nevina je k'o majka devet Jugovica
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ne bih voleo ni da se izvuče totalno, ali ni da robija duže od 2 godine, jer realno gledano Ceca nije u grupi najvećih lopova i kriminalaca u zemlji da bi se koplja slomila samo na njoj...
Korisnikov avatar
By Burak
Bliže se izbori - Očigledno je da ne postoji volja za rešavanje pravih problema, pa se bave montiranim. Apolitična sam, ali po ovome što se dešava rekla bih da se bliže izbori i to je pozadina hajke - tvrdi pevačica Mira Škorić.
:up:
Korisnikov avatar
By Burak
Ministarka pravosuđa Snežana Malović na sva zvona ponavlja i zvoca: "Nema nedodirljivih, nema nedodirljivih, nema nedodirljivih..".
E pa draga moja Sneška, Sneki.. Prije nego si se odlučila na takve izjave bolje bi ti bilo da pročešljaš malo svoje stranačke kolege pa bi vidjela malo da je tvoja tvrdnja neistinita i mnogo licemjerna. Između ostalog, draga moja Sneki, ako nema nedodirljivih kada će da odgovaraju Mišković, Beko te ostale gazde za milionske krađe i malverzacije od Luke Beograd, Kolubare, duvanskih i šećernih afera.. :burka:
Korisnikov avatar
By Andrija87
ona je imala mnoooogo srece,jer su ladno mogli da je optuze za organizovani kriminal...
Korisnikov avatar
By Burak
Mogli su i za genocid u Aušvicu. :burka:
Korisnikov avatar
By Andrija87
Ja nista ne pricam napamet :)
Bas smo danas na fakultetu diskutovali o tome sa profesorom..

Organizovani kriminal iz stava 1. ovog člana predstavlja vršenje krivičnih dela od strane organizovane kriminalne grupe ili njenih pripadnika.

(4) Pod organizovanom kriminalnom grupom iz stava 3. ovog člana podrazumeva se grupa od tri ili više lica, koja postoji određeno vreme i deluje sporazumno u cilju vršenja jednog ili više krivičnih dela za koja je propisana kazna zatvora od četiri godine ili teža kazna, radi sticanja, posredno ili neposredno, finansijske ili druge koristi.
(5) U krivična dela korupcije iz stava 1. ovog člana i ako nisu rezultat delovanja organizovane kriminalne grupe, spadaju krivična dela: zloupotreba službenog položaja (član 359. Krivičnog zakonika), trgovina uticajem (član 366. Krivičnog zakonika), primanje mita (član 367. Krivičnog zakonika) i davanje mita (član 368. Krivičnog zakonika).

Ako se ne varam optuzeni su ona,sestra,Binic i jos neki tip...
A njoj se na teret stvaljaju zloupotreba sluzb.polozaja,trgovina uticajem,protivpravno pribavljanje imovinske koristi i sta sve ne..
Korisnikov avatar
By lav
ma sto pre u zatvor, predugo mi cekamo na ovo...
By LeDeNa_
Originally posted by Heartkiller

Ne bih voleo ni da se izvuče totalno, ali ni da robija duže od 2 godine, jer realno gledano Ceca nije u grupi najvećih lopova i kriminalaca u zemlji da bi se koplja slomila samo na njoj...
Nije u grupi najvecih kriminalaca?...Ogromne su pare u pitanju a ko zna sta jos ima tu...

Ne verujem da ce dobiti vise od npr 5 godina ako se sve dokaze.Slazem se da ne treba samo na njoj da se slome koplja ali mozda se krene od nje ;)
By Speculum Columbae
Originally posted by Andrija87

Blic je ozbiljna novina...
A ovo je za mene jedna ozbiljna novina.
(u smislu novitet)
Originally posted by zelenabombonica

Njena muzika me ne zanima. Fascinantan mi je njen neobican zivotni put.Ona je sebe zigosala za sva vremena udajom za Arkana i sav bes nekih ljudi zbog Arkana svalio se na nju.
Ona je osoba koja je zastranila u zivotu, zigosana i pljuvana zbog drugih ljudi, ocigledno upletena u mrezu mafije i necasnih radnji...ali dela su vidljiva spolja, a u dusu coveka niko ne moze da proviri da bi znao koliko je zla, a koliko zlatna.
Ona sigurno jeste kriva, samo ne razumem toliko cerekanje, pakost i nasladjivanje nad sudbinom zene koja niti je ratni zlocinac niti je zluradim komentatorima nesto licno nazao ucinila. Zasto je neko sretniji zbog toga sto ce ona provesti recimo 20 umesto 5 ili 10 godina u zatvoru kad joj je zivot ionako upropasten ? Koja je to bolesna pakost i ostrascenost uma.
S ovim se slažem, s tim što me njena muzika jako zanima kada sam pijan i blue (ili u kafani i sličnom). Njena muzika je manifesto Tuge same.

Postoji jedna vrlo zanimljiva narodna mudrost, kojom je sve rečeno:

Cecu mrze samo ljubomorne osobe.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Kod Cece je u podrumu nadjeno nekoliko sanduka naoruzanja (rucni minobacaci, hekleri, skorpioni...) sa kojim moze da se izvede drzavni udar. E sad razmisli da li je kazna do 12 god preterana.

A mozda su vatrene cevi njen fetish :lukavi: :lol:
Korisnikov avatar
By kyrgyz

zato sto ko god dodje na vlast mora da jebe narod...a narod je lud i naoruzan i u praksi mu je da svoje vladare skida oruzjem...

tako da i secivo duze od 5cm se naziva oruzje:hmm:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!