Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoey
:lol: :smeh:

uzas, ne podnosim ih, ali razumem zasto su tu gde jesu, jbg.......
Korisnikov avatar
By constantine
MARSS ove stvari se ne pitaju :lol: salim se

jdownloader je imao super dodatak koji je lepo porepoznavao slova ali od skora ne radi kako trema...

p.s. pogadjam uglavnom iz prve:D
Korisnikov avatar
By Mars
Ja kad ima opciju da mi se pročita - nemam problem.

A kad nema...desi se da sam SIGURAN da je ono što vidim, da NE MOŽE da bude drugačije...- i ne prođe!

:nunchake:

I onda kreće jebada...

(Kole...samo si čekao da pitam BILO ŠTA, a?) :evil:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Mars

Ja kad ima opciju da mi se pročita - nemam problem.

A kad nema...desi se da sam SIGURAN da je ono što vidim, da NE MOŽE da bude drugačije...- i ne prođe!

:nunchake:

I onda kreće jebada...

(Kole...samo si čekao da pitam BILO ŠTA, a?) :evil:
hahahhaha AHA :kiss:

kupi cvidze B)
Korisnikov avatar
By antibiotic
ako ne iz prve onda iz druge
druga varijanta je obicno laksa za prepoznati :)

ono sto mi je fascinantno jeste znacenje tih reci - bez znacenja, kada nisu samo puke brojke i slova, vec imaju strukturu recenice kao np:

humping grandchildren
caesars erection
rape now
genital robberies
blew her
be anorexic

:gatara:
Korisnikov avatar
By Mars
Klikni na link u mom prvom postu.

Slika
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ima nekih sajtova gde redovno omašim prvi put, obično kad su slova baš izdeformisana. Najgora mi je pretraga na svetu kompjutera, da bi uneo najobičniji termin za pretragu moraš da odgonetneš neku monstruoznu captchu.

@Dirrty (alias Prljavko)
O bože, drtino. To je ono kad ti traži za neki sajt da prepoznaš tekst na slici, pa uneseš u neko polje. Služi da bi razlikovali da li čovek ili mašina polušavaju da odrade neki poslić, zaštita od spamera.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dirrty

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, pizdim!
Meni to sve izgleda ko kad stavim babine naočare pa gledam okolo.

Najgore mi je (i mislim da me to zeza) kad ne znam dal je slovo veliko ili malo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zavisi od slova, često i pogodim iz prve, ali zato uvek ispizdim kada promašim.
Naročito ako sam nešto drugo popunjavao pre toga, pa posle refresh stranice moram opet?!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Zavisi od sajta do sajta... Nekada pomislim da sam :retard: , a nekada mogu iz prve :oskar: ... :lol:

Kad je prvi sluchaj u pitanju, SHIZNEM! :cupakosu: :wundy:
Korisnikov avatar
By nsc
Predsednice!
kod captcha nije bitno kad kucas da li kucas velika ili mala slova - bar kod onih sajtova koje ja posecujem - a ako mi nesto nije najcitljivije, jednostavno trazim drugi captcha (obicno prvo desno dugme odozgo)
Korisnikov avatar
By Burak
jedno vrijeme dok je Rapidshare bio totalno pobudalio i obezobrazio, stalno su bile isprepletene mačke i džukele po slovima, a trebalo je da napišeš slova na kojima vise mačke, psi, oboje isl... to me je o otjeralo od tamo - ne znam kakvo je sad stanje..
Korisnikov avatar
By Mars
Ali negde pise M, a negde m, recimo.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ima onaj neki sajt za download koji to koristi, budu dve dugacke reci, iskrivljene do neprepoznatljivosti i onda tako kao retard refreshujem 20 puta dok ne dodje neshto razumljivo a shto nema indijske ili norveske slovne znakove u sebi. :blentavi:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by unic0rn

ima onaj neki sajt za download koji to koristi, budu dve dugacke reci, iskrivljene do neprepoznatljivosti i onda tako kao retard refreshujem 20 puta dok ne dodje neshto razumljivo a shto nema indijske ili norveske slovne znakove u sebi. :blentavi:
To.

A najgore mi kad zalepe slova jedna za druga. I ima kombinacija koje ladno mogu da budu...jedno dve-tri.
By Paris
Moj omiljeni citat: 'Yes, Google, I failed your captcha, who the hell could read this'
Korisnikov avatar
By maka
treba mi jedno pola sata :)
Korisnikov avatar
By Minie
Nije bitno da li su mala ili velika slova.
Isto tako brojevi, reci sa tackom ili crticom iznad, ispred ili iza se ne kucaju. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!