Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Tko zna...ne znamo kakve su joj ambicije u životu.

Ako joj je najveća želja da bude šoferka...pa su ova obaranje bila okidač za samouništenjem...onda je to to. Inače postoji šansa da sutra opet skoči kad tri puta padne neki ispit...ne znamo...
Originally posted by Ulix

Ponekad i takva glupost može biti poslednja kap u čaši.
Aha.

Leave Britney alone.
By Ulix
Ova tema me podseća na one idiote koji uđu u temu o depresiji pa kažu "ajde nasmešite se, život je lep".
Korisnikov avatar
By Mars
Mene podseća na moju kuma Macu kako se (mala) treska o asfalt pred izlogom kad njeni nešto neće da joj kupe.
By Guion Nerville
Pod pretpostavkom da je zaista vezano za nepolozen ispit, nije nekad stvar samo koliko je nesto 'objektivno veliki problem', vec kakav je njegov licni dozivljaj. Ko zna sta je za tu devojku predstavljao taj polozeni vozacki, i zasto. Naravno da je objektivno strasno, nerazumno to sto je ucinila, ali ima ljudi koji cak i inteligentni i sposobni, imaju nizak prag tolerancije na neuspeh (nekad to zovu i poremecaj licnosti). Hocu reci, moguci su razni, trajniji ili dublji uzrocnici od toga sto je pala na vozackom, koji je mozda bio samo okidac za takvu strukturu licnosti.

Ako neka devojcica i dozivljava traume sto nema sve petice, to verovatno nije samo 'do njenog genotipa', ili da je prosto glupa, vec je sigurno znacajan faktor imalo i odrastanje, roditelji i okruzenje... Ono sto za nju i neke druge taj uspeh predstavlja.
Korisnikov avatar
By Mars
Naravno.

Eno na sahrani kod one što se upucala zbog dvojke iz fizike, majka (genotip+fenotip) je vrištala "Gde ćeš sine dole u mrak - ne možaš da učiš?!"

Tipičan primer toga o čemu pričaš.

Al proces odrastanja i sazrevanja upravo tome i služi. NISAM mogao da budem prvi na svakom krosu, NIJE moj crtež svaki put bio odabran i stavljen u hodnik, NISAM ja otvorio svaku letnju sezonu prvim dolaskom u školu u kratkim pantalonama itd (ovo za kratke pantalone, u stvari, nije istina al nema veze sad).

Kod ove je ukrštena serija kikseva pa da poveruje kako je obaranje na vožnji razlog za samoubistvo - al mi se nekako čini da je njena razmaženost dominantan razlog.

Posebno što je u međuvremenu uspela da se urolja od alkohola...

Ne znam, čitaćemo detalje sutra.
By Glasnik
Ovo je povod, a ne uzrok definitivno.
By alexandermagic
Vjerojatno joj je to bila kap koja je prelila čašu, čim je pokušala suicid. Pošto se radi o ženskoj osobi -- nadam se da joj neš' slično neće više padati na pamet.

Da se radi o muškarcu -- napisao bih da treba da pokušava sve dok, slabić, ne uspije u nakani.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
eto, ne radi se o muškarcu, al' dobro je da si ipak iskoristio priliku da napišeš tu veliku i mudru misao.

:shtap:
By Guion Nerville
Marse, mi naravno samo spekulisemo, strucno lice koje je pregledalo moze tvrditi. Ali postoje tako izgradjene licnosti kojima u trenutku ne treba neki, izvana gledano, veliki razlog. Toliko ima tinejdzerskih samoubistava... Spolja nekad ume delovati kao razmazenost, a iznutra, pa to nije uvek lako reci. Moze biti suzena perspektiva, ali kao datost necega na sta osoba mozda nije imala puno uticaja. Nije lak proces odrastanja, ali neko zaista dozivljava katastrofu kad ne zadovolji odredjene kriterijume, celokupnu licnu vrednost identifikuje sa nekim postignucem u ocenama, na krosu itd. A sta je tacno samo mozemo nagadjati, strasno je svakako.
Korisnikov avatar
By Mars
Istovremeno se i potpuno slažem sa tobom - i ne razumem.

Verujem da sve to postoji kako si opisao, ali valjda materijal od koga sam ja sam napravljen mi ne dozvoljava da do kraja shvatim.
Korisnikov avatar
By Madonna
meni je uvek bilo fascinantno kako ljudi reaguju na nečiji pokušaj ili uspešno samoubistvo :awesome:

šta se to vas tiče koje pičke materine? jel vas bacila smosta? nije. oćete vi da je zakopavate? ne. oćete vi da plaćate sahranu? ne.. so whaeres the fucking problem?
By Ulix
Originally posted by Null

meni je uvek bilo fascinantno kako ljudi reaguju na nečiji pokušaj ili uspešno samoubistvo :awesome:

šta se to vas tiče koje pičke materine? jel vas bacila smosta? nije. oćete vi da je zakopavate? ne. oćete vi da plaćate sahranu? ne.. so whaeres the fucking problem?
:up:

:lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Remeti javni moral i red! :durenje:

Uostalom, sebično je prema drugima.
Neko tu osobu treba da žali, a i da plaća sahranu!
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Null

Problem je što je moja drugarica kada je jadna predosetila da joj se bliži nervni slom i kada se poslednjim atomima svesti koje je mogla da kontroliše odvukla na nervno odeljenje - oni su joj se tamo nasmejali i rekli kako imaju dovoljno problema sa onima koji ne dolaze DOBROVOLJNO kod njih već koji bi da odatle beže. I poslali je kući (ili već gde). I na dalje su bila sranja koja ne bih da opisujem.

A ovoj kojoj od terapije i medicinske nege samo trebaju jedne debele batine - zauzima tamo mesto, trezni se i leškari zauzimajući nekom mesto kome je preko potrebno.
By Glasnik
Originally posted by Mars

A ovoj kojoj samo trebaju jedne debele batine, zauzima tamo mesto, trezni se i leškari zauzimajući nekom mesto kome je preko potrebno.
:puzzle:

Koliko pretpostavki...

Da li joj trebaju batine?
Da li tamo leškari?
Ko određuje kome je šta preko potrebno?

Mars, mislim da si ovo previše lično shvatio...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Sixto

Nemate vi pojma!

Navodno extra ucenica, petice, bla bla bla, polagala voznju milion puta, polozila iz petog ili sestog.
Kod mene plakala za cetvorku 'ubice me profesor, pokvarila sam prosek'!

Debiluse!
Sve to treba jebati! :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Sixto

Nemate vi pojma!

Navodno extra ucenica, petice, bla bla bla, polagala voznju milion puta, polozila iz petog ili sestog.
Kod mene plakala za cetvorku 'ubice me profesor, pokvarila sam prosek'!

Debiluse!
Sve to treba jebati! :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ma najbolje da se ljudi bacaju s mosta i da niko to ni ne primecuje ni ne komentarise. Who cares, ne desava se nama! :pegla:
By Ulix
Originally posted by unic0rn

Ma najbolje da se ljudi bacaju s mosta i da niko to ni ne primecuje ni ne komentarise. Who cares, ne desava se nama! :pegla:
Ako je alternativa da se ovako sprdamo sa tuđim problemima, onda je možda i bolje da ih ne primećujemo.
Korisnikov avatar
By Tungi
Paaa...Ova vest bi i trebalo da se nadje u rubrici 'zanimljivosti'.Ne pashe za crnu hroniku.
By J...
Originally posted by Ulix
Originally posted by unic0rn

Ako je alternativa da se ovako sprdamo sa tuđim problemima, onda je možda i bolje da ih ne primećujemo.
:up:

Ja ne znam stvarno koji vam je kurac na ovoj temi? Zar nismo nista naucili? :nope:
Korisnikov avatar
By Loni
U razrdu moje sestre jedva devojka se ubila jer je pala na popravni,
pa pošto nije rekla roditeljima nije mogla ni da spremi ispit kako treba niti je smela da uči.
Na popravnom nije znala, pa su je oborili godinu.
Otišla je u kupatilo i ubila se.

Koliko god da je to strašno i da nam te osobe izgledaju ko budala,
trebalo bi i odrasli malo više da se pozabave podrškom mladima.
Ne mogu se deca u tako osetljivom periodu represirati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!