Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Da li ste vi nekad gledali neki lezbejski film sa Elizabet Tejlor?

Kada sam imala pet godina ja sam gledala lezbejski film u kome starija zena zavodi mladju. Sadrzaja se dobro secam jer je to moj prvi susret sa lezbejstvom, ma sa homoseksualnoscu uopste. Ali mi se nekako cini da je stariju lezbejku igrala Elizabet Tejlor. E to je mozda moja naknadna projekcija pa nisam sigurna, bas sam ja sa pet godina znala da je to ona... Nikad kasnije nisam vise naletela na taj film... Ali bas skoro na nekom stranom kanalu odgledasmo Loni i ja neki totalno nepoznat film sa Elizabet Tejlor ili je bar nama bio nepoznat... pa sve mislim mozda postoji i taj njen lezbejski film a da nije tako poznat :neznam:
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Film se zove "Reflections in a golden eye",igrala je uz Marlona Branda.
Korisnikov avatar
By Dina
O hvala Tungi :)

Bas sam se sad obradovala, ipak je znaci bila Elizabet Tejlor. Moracu da pronadjem taj film i odgledam ga opet...
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja ga nocas skinuo.Brando igra latentnog homosekualca,u braku je sa Elizabeth.

Ne znam za taj drugi.Moracu da potrazim.
Korisnikov avatar
By Dina
O znaci to ipak nije taj film gde Elizabet Tejlor igra lezbejku?
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne.

Nisam siguran,da uopste postoji lezbejski film u kom ona igra.
Korisnikov avatar
By Dina
Mozda i ne :( Sigurna sam da sam gledala taj film kao mala ali ne i da je glavna glumica bila Elizabet Tejlor, ipak sam bila premala da i glumice raspoznajem... No ipak napisah, pa mozda ga neko ipak nadje...
Korisnikov avatar
By Dina
Jupiiiii... Hvala Imperfect Angel, ulepsao si mi dan... Odmah javljam Mazi da mi skida film... Prvo mi je skinuo onaj film sto je Tungi rekao pa je poludeo kad je cuo da nije to taj... :D Ali nadam se da je ovo pravi - moj prvi lezbejski film :beba:
Korisnikov avatar
By Imperfect Angel
Originally posted by Dina

Jupiiiii... Hvala Imperfect Angel, ulepsao si mi dan... Odmah javljam Mazi da mi skida film... Prvo mi je skinuo onaj film sto je Tungi rekao pa je poludeo kad je cuo da nije to taj... :D Ali nadam se da je ovo pravi - moj prvi lezbejski film :beba:
Nema na cemu.

Sad sam se setio da ima jos jedan. X,Y and Zee. U tom zavodi ljubavnicu svog muza i na kraju je odvuce u krevet.

http://www.imdb.com/title/tt0069516/
Korisnikov avatar
By Dina
Imperfect Angel,
hvala jos jednom :)

Mislim da ce me sad Maza definitivno ubiti, skinuo je onaj film... i sad mu javila da skida i ovaj... kaze nije mu problem...

Inace nisam sigurna da smeju da se stavljaju ti linkovi, ja sam prekopirala i poslala Mazi, tako da mozes sto se mene tice da obrises... Ne bih volela da nastradas na forumu sto si hteo da mi pomognes.

Bas sam srecna, jedan od ta dva je sigurno "moj" film... gledacu oba :yay: Jesi ti gledao? U ovom filmu koji ja trazim Liz Tejlor zavodi mladu devojku...
Korisnikov avatar
By Imperfect Angel
Ne verujem da ce biti problema, linkovi su informativni, nista nelegalno.

Gledao sam oba filma. Secret Ceremony je dosta ozbiljan, mracan, pun simbolike. Bas treba ukljuciti mozak dok ga gledas. Tu joj je partnerka Mia Farrow. Film je bio zabranjen kad je izasao i morale su da se iseku provokativne scene da bi se vratio u bioskope.

X, Y and Zee je vise komedija. Ali je vrh kad na kraju uspe da kresne muzevljevu ljubavnicu :awesome:

Drago mi je ako sam pomogao :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
"Sweet bird of youth" sa njom kao Alessandrom del Lago je odlichan! Igra samu sebe, filmsku zvezdu koja se ujutru budi pijana i ne zna gde se nalazi:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!