Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
i koji je cilj rata? ovog u libiji.

(izvinjavam se, nije rat - no-fly zone with plenty of bombs)

..

jel neko zna da odgovori na ova dva pitanja?

nemacka se... povlaci, cini se. ne da podrsku nato-u.

amerika kaze da veze nema sa vodjstvom u ratu, samo pomaze partnerima. i nema nameru da sklanja gadafija, samo pomaze partnerima. sta god da su naumili.

britanija kaze da rat...ili stajevec...moze trajati i 30 godina. sto je skoro onoliko koliko je gadafi na vlasti.

francuska je zapocela celu pricu, ali kazu da nisu u ratu sa libijom.

rusija uobicajeno osudjuje i ladi muda.

..

ostatak sveta je uzdrzan.

..

da ne ulazimo u pricu oko bahreina & sl, gde bi mooozda trebalo zastiti nenaoruzane demonstrante koje ubija vlada kad se vec busamo da 'ne mozemo da sedimo i gledamo surovosti vlade nad sopstvenim narodom'...... vracamo se na prva dva pitanja.

..

ko vodi ovaj...ovu akciju?

koji je cilj akcije?

pS. novu temu sam otvorio jer je ona stara... malo prevazisla ovaj rat.
sto je ok.

al mene sada interesuje basbas ovaj rat..ova akcija.

..

ko je vodi?
koji joj je cilj?
ocel biti uspesna?

..

hvala.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ipak ne mozes da se strpis do sledeceg rata? ;)
Korisnikov avatar
By svejedno
so it seems.

..

ne, sada samo pitam, i iskreno me interesuje odgovor.

..

dalje se ne bih mesao, bilo da se slazem ili ne.

..

ko vodi...ovo?
koji je cilj?
oce li biti uspesno?
Korisnikov avatar
By unic0rn
A da, maji maji Popalj ce ti vec sve to objasniti, cek samo da se uloguje. :roflmao:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ONI vode rat
ali ne treba da zaboravimo da i svi MI imamo svoj rat

a za Libiju Bog sveti zna. Sa kazu Italijani?
Korisnikov avatar
By svejedno
uh, italija je tek u sjebanoj situaciji. pre neku dinu su potpisali 'friendship treaty' sa libijom, bas sad naso podstaknut tvojim pitanjem,(sto podrazumeva pomoc od 5 milijardi $ u infrastrukturi sa italijanske strane u sledecih 20 dina.... jadni italijani)
a i inace im libija daje neko cudomudo od nafte na godisnjem nivou jer su...bivsa italijanska kolonija?

u sustini, italija ceka da prodje sve ovo. u medjuvremenu se unutra svadjaju, spolja podrzavaju rat.

..

lm,
2 pitanja.

ko vodi ovo?
sta je cilj ovoga?

('ovo' je no fly-zone)
Korisnikov avatar
By 2kune
kažu turci da vodi NATO... a ja Onuru sve vjerujem... :wundy:
Korisnikov avatar
By EnRage
Eh, da je barem u Hrvatskoj 1991. djelovao NATO, sigurno se puno toga lošeg ne bi dogodilo...na Balkanu nisu bili tako brzi, valjda sad ne žele ponavljati greške.
Korisnikov avatar
By 2kune
vidim dragi N'Rago da nisi u toku... ovdje ti se ne kaže 'ne žele ponavljati greške' već 'kod nas nema nafte'... žišku? :wundy:
Korisnikov avatar
By EnRage
A da, šteta, nafta nas je mogla spasiti :D
Korisnikov avatar
By 2kune
ima nje, ima... u naftonosnim škriljevcima po hercegovini i dijelu oko Bihaća... samo ameri jako paze na svoj teško izgrađeni image u očima vaskolikog srpstva pa su se odlučili ponašati kao da je nema... :turban:
Korisnikov avatar
By horus.
jedino je libija jasno pozicionirana u ovom ratu... ostali kao nesto ratuju, al' stidljivo... sramezljivo seju bombe...
Korisnikov avatar
By Mage
E vidiš svejedno ni meni to nije jasno. Zašto bombarduju narod ako pokušavaju da smaknu onog looodaka :lood:
Korisnikov avatar
By topsecret
Uvek interesi vode rat, mada ih je mozda nekada tesko otkriti ali bar treba da znamo koji su nasi interesi pa shodno sa tim i da se ponasamo.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by 2kune

ima nje, ima... u naftonosnim škriljevcima po hercegovini i dijelu oko Bihaća... samo ameri jako paze na svoj teško izgrađeni image u očima vaskolikog srpstva pa su se odlučili ponašati kao da je nema... :turban:
Halo! A Đeletovci?!
Korisnikov avatar
By Stripi
Enivjez, da, ni meni nije jasno, akcija je potpuno nekoordinirana. PRvo je Francuska sama krenula, da bi joj se ostali pridružili, pa sad nešto svi peru ruke. Pitanje koje se nameće, ako je akcija vođena radi interesea (nafta, jel?) jesu li oni sad najednom izgubili interese (Libija ostala bez nafte?) pa se polako povlače. Kako bilo, ja sam i dalje za gađanje Ghadafija, bilokakobilo iako je pomalo i opasno da se ne slažu oko same akcije oni koji su je započeli.
Korisnikov avatar
By 2kune
elem, ako akciju nitko ne vodi i ako jedni upadaju a drugi odlaze, kako to da se akcija uopće odvija? kako objasniti ovakvu tehničku i tehnološku koordinaciju ako nema zapovjedništva? jel netko ikad vidio kako se vojska ponaša kad nema oficira? :ccn:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Mage

E vidiš svejedno ni meni to nije jasno. Zašto bombarduju narod ako pokušavaju da smaknu onog looodaka :lood:
ma daj molim te... dosta je više tih kretenskih floskula da NATO bombardira civile... :lood:
Korisnikov avatar
By Srklet
meni se cini da se ovaj rat vodi na principima samoorganiziranja i nehijerarhijskog djelovanja. sto bi se narocki reklo: ne znam se ni ko pije ni ko placa.:D
Korisnikov avatar
By 2kune
možda ovaj rat vode plenumi sa filozofskog? :merlinka:
Korisnikov avatar
By Srklet
btw, jel ovaj kaos i bezglavost zapadnih sila u napadu na libiju jos jedan dokaz nekog veceg tajnog plana? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By svejedno
ok, manje-vise ste se slozili da nato vodi ovaj rat. pa makar to bio samo deo nato-a. zvacemo tih par zemalja 'nato'.

tako ce, verujem, biti i zvanicno za par dana. nato - bez nemacke.

ok, thats one.

..

koji je cilj rata?
Korisnikov avatar
By svejedno
znaci ni ti ne znas?

..

zju.

ja mlslio da kad covek podrzava nesto, u principu treba da zna sta podrzava.

..

mozda sam ja lud, doduse, ta opcija je vrlo verovatna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!