Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by erkondisn
Originally posted by 4NY K3Y

cini mi se da je to ispadanje zuba prilicno cesto u snovima
kako kome...

vračare uvijek kažu da će ti u slučaju sanjanja zubi kako ispadaju netko blizak umrijeti :D
Jeste, ja nisam htela da napisem ali kad vec Erkondisn napisa... :D U svakom slucaju mucan san, bas vam ne zavidim ako to sanjate, ja sam mozda jednom tako nesto sanjala... Bila sam optrerecena nekom tezinom tada, te mislim ako izuzmemo tumacenje vracara, da taj san verovatno i govori o nekoj tezini, problemima itd...
Korisnikov avatar
By Mage
Vrlo često imam rekurentne snove. Sećam se jedno vreme sam non stop sanjao kako završavam srednju školu, a nemam ni jednu ocenu u dnevniku iz srpskog i istorije. Takođe, često mi se dešavalo da sanjam da moram ponovo u 5 razred osnovne iako studiram na fakultetu tj ne mogu da dobijem diplomu dok ne završim tu 5-u godinu osnovne :wtf:

Mislim, apsurdno je sanjati ovakve snove u 24-oj godini kad već završavam master...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam isto godinama sanjala osnovnu skolu, ljude na koje godinama nisam pomislila niti sam imala pojma sta rade... Takodje sam cesto sanjala neku matematiku, kontrolne iz matematike, pismene iz matematike... a sigurno nisam imala nameru da studiram matematiku. San je prestao onda kad sam upisala sadasnji fakultet i nikad se vise nije vratio...

(Radi se o naknadnom studiranju, ja sam radila i nisam pomisljala da se vracam u skolske klupe... U stvari svesno nisam pomisljala ali podsvest je radila svoje i malo po malo pobedila ;) Studiram... :cita: Cak i to pominjanje matematike u snu ima veze. Fakultet nema veze sa matematikom ali ju je indirektno bilo mnogo za moj ukus, raznih nekih pojmova koje sam ja ucila u pretproslom veku tj u periodu moje osnovne skole :lol: i najvise me je to namucilo...)
Korisnikov avatar
By purple.
mislim da je fora saznati ZASTO sanjamo takve snove. u vecini slucajeva ima veze sa realnoscu. ja to povezujem sa problemom; prvo moras postati svestan da imas problem, zatim ga locirati, utvrditi uzrok i na kraju krenuti sa resavanjem istog. tako i sa snovima, koji nas, svesni mi toga ili ne, izblicuju,uoblicuju svakim danom :)
Korisnikov avatar
By BabyBlue
stalno sanjam zmije...
I imam jedan problem, davno sam razčistila sa svojim emocijama prema jednoj veoma dragoj osobi. Morala sam da potisnem te emocije, i sada je često sanjam. :(
Korisnikov avatar
By Torry
ja bih volela da znam da tumacim svoje snove

ne mogu da kazem da su opsesivni snovi ali desava mi se da sanjam bivsu, sto samo znaci da se u snu opterecujem glupostima
Korisnikov avatar
By Incubus
Svaku noć pričam sa životinjama, što poznatim što nepoznatim :happysmoke: .
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!