Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by PopeyeHAHAHAHA
o bože koji treš![]()
Putin je imao i vrlo dirljiv oproštaj sa srpskim specijalcima.
- On je pre nego što je ušao u avion nekoliko puta ponovio „spasiba“, držeći sve vreme ruku na srcu. Rukovao se sa srpskim policajcima, tapšajući ih po ramenu. Kada je ušao u avion, kroz prozor nam je mahao sve dok u 21.35 „iljušin“ nije poleteo - kaže naš izvor iz policije.
Originally posted by 2kuneIzvini ako si se necim osetio uvredjen, nije mi bila namera da pretereram.
Originally posted by Drakcheimaš bujnu maštu... svaka čast... ovako nešto iskonstruirati na osnovu banalne činjenice da nemaš pojma što je to antiraketni štit niti kako se postavlja i koristi...
.......
dnevnopolitička krčmarska B&W vizija najbolje je sredstvo kada tehnika zakaže...
Originally posted by Popeyebeograd je tako neefikasno sagradjen ii vodjen
nego, jel beograd za vrijeme putinovog posjeta jednako blokiran kao kad je bila hillary?![]()
Originally posted by Simorko ih jebe, kad ne voze opake pravoslavne mašine.
Meni je žao što Putin nije imao vremena da poseti Univerzitet u Beogradu i primi počasni doktorat. Jebiga, važnije je bilo da ode na fudbalsku utakmicu, tako da su univerzitetski dupelisci ostali kratkih rukava.
Kako god, lepo su zaključile e-novine: "Beogradski univerzitet nekada nije ni pod fašističkom pretnjom hteo da duva u diple. Danas bezuspešno duva u dupe. Još ima šansu BU, može da pošalje Putinu doktorat faksom, ili mejlom u PDF formatu. Domet je tol'ki."
Originally posted by Drakchema jašta sam... negooo?
Izvini ako si se necim osetio uvredjen, nije mi bila namera da pretereram.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!