Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Kompanija “Epl” odobrila je “Ajfon” i “Ajped” aplikaciju za "lečenje" homoseksualaca.

Aplikacija pod nazivom “Exodus International” objašnjava da gej ljudi imaju izbor o svojoj seksualnosti te im daje šansu za “oslobođenje od homoseksualnosti kroz moć Isusa Hrista”

Besplatan program koji je dostupan u Britaniji, dobio je četiri od pet zvezdica od strane “Epla” što znači da nema nepoželjan sadržaj.

Računarska kompanija se zbog toga našla pod velikim pritiskom onih koji osuđuju ovakav potez.

Gej aktivisti su započeli sa potpisivanjem peticije da se ova aplikacija povuče, a prikupljeno je 35.000 potpisa kojima se traži da “Epl” jasno iznese stav da je to neprihvatljivo.

Link
Korisnikov avatar
By blenta
pa obzirom da ijfon furaju samo pedercine
odobriti ovakvu aplikaciju nije im silno pametan potez

bolje da naprave i odobre status aplikaciju
za sacometrijsku odokativnu aproksimaciju
gabarita kopulatornog organa.

jel tako statuse?
Korisnikov avatar
By unic0rn
sto je chudno obzirom da je apple bio medju prvima da pozove ljude da odbace prop 8
Korisnikov avatar
By bas bleu
ako bude radilo, darling, i'll be coming after you ;)
Korisnikov avatar
By Zoey
:hand:

sta ste se uplasili? :lol: Neeeece vam nista, to je samo aplikacija :mazi: samo aplikacija...
Korisnikov avatar
By Mars
u stvari...kontam da Apple perfidno hoće da poveća svoju prodaju preko roditelja male homoseksualne dece kojima ova skaču po glavi da im se kupi neko to iČudo...

:eureka:
Korisnikov avatar
By smaug
bb sta ces da kupis kad je besplatan...
(Mislis da ovo sranje moze da se aploduje ako mi telefon vec ima onu aplikaciju za ferceranje kad sam u blizini gej osobe....Ili se potiru...Ili ferceranje blokira ovaj... )

Evo sta pise (prepisujem sa pedeskog ekrana mi):

Exodus International
Method
Free
Rating1: One star
Rating2: 4+

Exodus international is the world's largest ministry to individuals and families impacted by homosexuality.
With over 35 years of ministry expirience, Exsodus is commited to encouraging, educating and equipping the Body of Christ to address the issue of homosexuality with grace and truth.
This app is free and provides access to current news, information and resources from Exodus International..

Find out more about Exodus International at
www.exodusinternational.org

E ima i opcija (kako za sve apps): report a problem.
Hm....where to start...
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa to je onda sasvim ok ako je za dz.
i sta mi ti kvaris igru, azdajo nijedna.

edit: pa nema nista :razocaran: sori mars, more luck next time.
Korisnikov avatar
By Mars
Možda ako isključiš telefon pa ga ponovo uključiš.

:blentavi:
Korisnikov avatar
By smaug
Aaaaa ...gresis...ovaj strasno gresis sinko...
Ja daunlodovala.... Evo sta sam ja spremna da uradim za dobrobit zajednice. I sad mi ovo govno stoji na jekranu...Pa vi sad vidite.
Ima bre u Events da ides da vidis kad je i gde je naredno okupljanje ovih...pristalica...i da mozes oma da ides da se druzis...i razmenjujes duplikate slicica na kojima su gole tete i cike....
Marse, to je sve tamo kod tebe u Amerikama....samo da znas.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja, ja...Amerika...

''

Iskorak iz virtuelnog, znači.

Stvarno inovativno.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by smaug

Aaaaa ...gresis...ovaj strasno gresis sinko...

Ima bre u Events da ides da vidis kad je i gde je naredno okupljanje ovih...pristalica...i da mozes oma da ides da se druzis...i razmenjujes duplikate slicica na kojima su gole tete i cike....
to ima. ali ja sam ocekivala neke brzodelujuce tips ili tako nesto... jedino me vise razocarala aplikacija za confession... :sigh:
Korisnikov avatar
By castor
Bilo je i za ocekivati. Gospa Medžugorska se ukazivala vec na ipohanu...
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by castor

Bilo je i za ocekivati. Gospa Medžugorska se ukazivala vec na ipohanu...
e jeste... mogle bi ove aplikacije i u paketu doci... tipa platis 1 dobijes obe.

svaki kupac dobije i loncanicu zovine za osobnu upotrebu, a i estetski će uz prozor da bidne :love:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
evo javiše mi ovi moji peticionari :lol: da je apple ukin'o heteroiscelitelje:

Amazing! After more than 150,000 petition signatures from Change.org members and saturation media coverage, news outlets worldwide are reporting that Apple has pulled an iPhone application launched by Exodus International that claimed to help "cure" gay and lesbian people.

This is a huge, public victory against the dangerous myth that gay young people can and should be "turned straight" -- a falsehood that contributes to the plague of depression and suicide afflicting these kids and young adults. Our friends at Truth Wins Out, the organization that started the petition on Change.org, are absolutely thrilled.

Apple did the right thing because an incredible 151,125 Change.org members -- including you -- stood together to demand it. We spread the word on Facebook more than 55,000 times. And together we attracted the attention of media around the globe, including CNN, MSNBC, Fox, ABC, CBS, and hundreds of newspapers and blogs.

It's simply amazing. Thank you for making this victory possible.

- Eden and the Change.org team

P.S. There's another urgent campaign on Change.org that could use your voice. A Japanese-American law student in San Francisco has petitioned AT&T and Verizon to stop delaying urgently needed donations from reaching aid organizations in Japan. (Donations via text message can take up to 90 days to get to the intended destination.)

The campaign has made national news and Senator Barbara Boxer has taken up the cause, but the phone companies have still not responded. Please click here to read more and sign the petition:

http://www.change.org/petitions/stop-th ... GVXh&me=aa

e sad, da l' je baš change.org odradio pos'o ne znam, ali eto... nema ga više.
By alexandermagic
Možda je ta aplikacija moja poslEdnja šansa da se vratim u "normalu" i budem bogougodno str8. :veverica:

Nooooot.

OnT: Svašta.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!