Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by OrionŽena - majmunica. Baš volim što je pala. Nije u stanju da zapamti i interpretira jednu rečenicu, a trpa se da učestvuje.
''
![]()
Originally posted by Black LadyImaš neki dokaz za ovu tvrdnju ?
Ja sam Djikija velicala jos dok je bio ziv![]()
Originally posted by *deni*Meni su oboje urnebesni!
Žena - majmunica. Baš volim što je pala. Nije u stanju da zapamti i interpretira jednu rečenicu, a trpa se da učestvuje.
Originally posted by *deni*
Originally posted by Black LadyImaš neki dokaz za ovu tvrdnju ?
Ja sam Djikija velicala jos dok je bio ziv![]()
Neki tvoj javni recital, ili drugi nastup zabeležen pre 12.marta 2003. ?
Originally posted by Lucem Ferre+
A film... no comment... manje više nisam ništa novo čuo, ali kad god čujem sve to uvek me podjednako ostavi nemog i razočaranog... probudi ljutnju i ogorčenost...
Originally posted by Mars+
Nisam oduševljen filmom. Mislim da nije izvanredan, a sve prikazano sam već preživeo kroz audio izdanja Peščanika svih ovih godina (minus izražajna čitanja Karanovićke i Mićanovića - niko nema zamerku na to? On čas u ulozi Đinđića, čas Ace Tomića a čas Zvezdana Jovanovića?)
U svakom slučaju dobro je da je emisija napravljena i prikazana, to svakako....
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by *deni*Meni su oboje urnebesni!
Žena - majmunica. Baš volim što je pala. Nije u stanju da zapamti i interpretira jednu rečenicu, a trpa se da učestvuje.
Mada, sama ideja da se recituju Zoranovi citati je glupa do bola. Glupa ideja - gluplja realizacija.
Originally posted by *deni*Ako nemam javni recital, znaci da ne znam nista o Djindjicu....
Rečju, nemaš dokaz da si i pre 12.marta 2003. bila privržena Đinđiću, više nego Hegel dijalektici.
Originally posted by spliffMukica...
Originally posted by blenta
zato sto zivi u stanu?![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!