Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By haemoglobin
jest, peti po redu najveci registrovani desio se 2010 u Cileu (8.8 po Rihteru) i bio dovoljno jak da ubrza Zemljinu rotaciju i skrati dan za 1.26 milioniti deo sekunde
Korisnikov avatar
By gorilica
Fascinantno!
A evo kako je nekima ovo moglo da izgleda uzivo:

''
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Imam jednu drugaricu na Havajima - nadam se da ce biti OK. :( Poslao sam joj mail da mi se javi kad stigne.
Korisnikov avatar
By bern
Strašno, strašno, strašno. Jadni svi ti ljudi.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by gorilica

Fascinantno!
A evo kako je nekima ovo moglo da izgleda uzivo:

''
ovo mi je užasno, uvek se potresem na slične scene
Originally posted by Orlando the Lady

sa vremena na vreme Priroda nas rasturi
tako i treba
da, ali i ne. drugačije bismo pričali da njen bes stigne i do nas... nisu svi zaslužili. sjebalo me ovo sad, ovaj glupi klip
Korisnikov avatar
By smaug
Errr..nije niko zasluzio zemljotres i cunami. Kako to mislite - bes prirode? I kako smo sami krivi? Ovo nije posledica (ako dobro pogadjam sta se hoce reci) toga sto zagadjujemo planetu i sto nas je previse na njoj. Ovo je stvar koja se, na zalost, desava. Japancima cesto (ne ovoliko snazno, ali vrlo, vrlo cesto) zato sto su na tri tektonske ploce koje se pomeraju. Japanci su ovaj zemljotres ocekivali. Njihova drzavna televizija eno kaze da je ovaj odavno ocekivan i da 'kasni'. Manji zemljotresi mogu nastati kao posledica ljudske aktivnost (eksplozija, nuklearnih proba..). Ali danasnji zemljotres i cunami nisu takve pripode. Mislim da ovaj japanski spada u tektonske zemljotrese.

I gledajte da, ako prinosite zrtvu Boginji Prirodi to i zapisete. Ko, gde, kako, koga ste/sta ste zrtvovali. Da se jadni arheolozi u buducnosti ne muce.

:D
Korisnikov avatar
By Mars
Ne brini, Bruce Willis će da nas spase.

Gledao ja film (pa još do kraja).

''

Ot: strašno, šta drugo.
Korisnikov avatar
By bas bleu
nadam se da nece. pristajem na sve osim aerosmitha.
Korisnikov avatar
By Mars
Ah, Liv.. Crazy, Crazy...
Korisnikov avatar
By EYA

Mi smo usred Armagedona. Meni tako odgovara da tumacim.
i meni :D

s tim da armagedon ne znaci nista strasno, vec cemo se ili probuditi ili necemo, a ja znam da hocemo :grouphug:

Armagedon je brdo gdje će se odvijati zadnja bitka između dobra i zla.

Otkrivenje 16:13 I vidjeh: iz usta Zmajevih i iz usta Zvijerinih i iz usta Lažnoga proroka izlaze tri duha nečista, kao žabe. 14 To su dusi zloduha što čine znamenja, a pođoše sabrati kraljeve svega svijeta na rat za Dan veliki Boga Svevladara. 15 Evo dolazim kao tat! Blažen onaj koji bdije i čuva haljine svoje da ne ide gol te mu se ne vidi sramota! 16 I skupiše ih na mjesto koje se hebrejski zove Harmagedon. Har Magedon.

HAR-MAGEDON, THE MOUNT of RENDEZVOUS, IS THE MOUNT OF THE THREE (trinitarian) UNCLEAN SPIRITS, WHO GATHER THE KINGS OF THE EARTH FOR BATTLE AGAINST HAR-ZION (MOUNT ZION).

ARMAGEDON (HAR-MAGEDON) means THE MOUNT of RENDEZVOUS from the Hebrew word HAR-MEGIDDO (see STRONGS HEBREW CONCORDANCE).
HAR-MAGEDON (ARMAGEDON), THE MOUNT OF RENDEZVOUS is the same PLACE "WHERE THE VULTURES (Christian Leaders headed by the Anti-Christ and false apostle Paul)have been "GATHERED TOGETHER"(Luke 17:37. Rev 16:16) for the last TWO THOUSAND YEARS, "AGAINST YeHVaH (YHWH),GOD,THE FATHER; AND AGAINST THE FATHER'S ANOINTED(YESHUWA' THE MESSIAH): (Psalm 2. 1 John 2:22. Jude 3,4)".
Korisnikov avatar
By Mars
Ja nigde JAPANCE ne vidim na onim snimcima koje puštaju.

Ljude, uopšte.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by EYA

Mi smo usred Armagedona. Meni tako odgovara da tumacim.
i meni :D

s tim da armagedon ne znaci nista strasno, vec cemo se ili probuditi ili necemo, a ja znam da hocemo :grouphug:

Armagedon je brdo gdje će se odvijati zadnja bitka između dobra i zla.

Otkrivenje 16:13 I vidjeh: iz usta Zmajevih i iz usta Zvijerinih i iz usta Lažnoga proroka izlaze tri duha nečista, kao žabe. 14 To su dusi zloduha što čine znamenja, a pođoše sabrati kraljeve svega svijeta na rat za Dan veliki Boga Svevladara. 15 Evo dolazim kao tat! Blažen onaj koji bdije i čuva haljine svoje da ne ide gol te mu se ne vidi sramota! 16 I skupiše ih na mjesto koje se hebrejski zove Harmagedon. Har Magedon.

HAR-MAGEDON, THE MOUNT of RENDEZVOUS, IS THE MOUNT OF THE THREE (trinitarian) UNCLEAN SPIRITS, WHO GATHER THE KINGS OF THE EARTH FOR BATTLE AGAINST HAR-ZION (MOUNT ZION).

ARMAGEDON (HAR-MAGEDON) means THE MOUNT of RENDEZVOUS from the Hebrew word HAR-MEGIDDO (see STRONGS HEBREW CONCORDANCE).
HAR-MAGEDON (ARMAGEDON), THE MOUNT OF RENDEZVOUS is the same PLACE "WHERE THE VULTURES (Christian Leaders headed by the Anti-Christ and false apostle Paul)have been "GATHERED TOGETHER"(Luke 17:37. Rev 16:16) for the last TWO THOUSAND YEARS, "AGAINST YeHVaH (YHWH),GOD,THE FATHER; AND AGAINST THE FATHER'S ANOINTED(YESHUWA' THE MESSIAH): (Psalm 2. 1 John 2:22. Jude 3,4)".

Ko tom bogu sije 'aljine?
Sramota od sramotnog boga sto stvori tu sramotu medju nogama..
Korisnikov avatar
By Mars
Nova drmanja...sad na drugu stranu.

Radijacija HILJADU puta veća od normalne.
By Hans
Ovaj zemljotres je pomerio Zemljinu osu rotacije za deset centimetara a i dan je bio kraći.

Planeta je možda počela sa destabilizacijom a Zemljina kora je dobar pokazatelj. Mislim da NASA i ostali ne žele da prave paniku u svetu ali pole shift 2012. je, čini mi se, sve sigurniji.

:sigh:

Ono što mene iritira jesu domaći novinari koji pored osnovne nekulture, neukosti i nepismenosti, neprestano forsiraju činjenicu da su srpski građani dobro! What the fuck!! Tokio ima stanovnika kao tri Srbije! Sramota!
A ovo odsustvo empatije ne bih komentarisao...
Korisnikov avatar
By haemoglobin
nista se tu ne destabilise vec ide normalnim tokom
Korisnikov avatar
By Sunce
Nadrealizam. :(

Da su Japanci sujeverni, mozda bi Tadic bio kriv.
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by EYA

bitno joj je, naravno da je bitno. prekrili smo je betonom i smecem, izbusili i iscrpli, prepreceili vodene tokove branama, sume posekli, led otopili, zivot u okeanima skoro unistili, vazduh i energetske centre planete zagadili... Zemlja je zivo bice ! sve je uzrocno posledicno povezano... videli mi to ili ne. :sigh:
slazem se,
unistili smo sve sto smo mogli,
i radimo to i dalje,
a atomske bombe sto su bacali..,
ozonski omotac izbusen na sve strane,
ako i ne utice direktno na prirodne katastrofe, utice indirektno sigurno....
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Hans

Ono što mene iritira jesu domaći novinari koji pored osnovne nekulture, neukosti i nepismenosti, neprestano forsiraju činjenicu da su srpski građani dobro! What the fuck!! Tokio ima stanovnika kao tri Srbije! Sramota!
A ovo odsustvo empatije ne bih komentarisao...
potpuno se slazem, a hrvatski mediji su isto vecinom takvi.
libija? 'hrvati bjeze iz tripolija'
novi zeland? 'hrvatska emigracija ok'
japan? 'jedan hrvat prezivio, ekskluzivno nam pripovijeda o tome'
ono, WHO CARES?! :roll: ono sto mene kao medijskog konzumenta zanima je sto se dogadja tamo, a ne kako je jednom hrvatu bilo u tokiju za vrijeme potresa. takodjer, to senzacionalisticko i morbidno forsiranje broja mrtvih u naslovima je odvratno.

p.s.
meni teorija o armagedonu ne zvuci tak neuvjerljivo. :D
u proteklih godinu dana je fakat bilo velikih potresa, cini mi se mnogo vise nego prije... čile, haiti, novi zeland, sad japan... a vjerojatno i zaboravljam neke...
jos samo da se rijeke pretvore u krv i padne pola mjeseca... :egzorcist:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by zozefin st
Originally posted by EYA

bitno joj je, naravno da je bitno. prekrili smo je betonom i smecem, izbusili i iscrpli, prepreceili vodene tokove branama, sume posekli, led otopili, zivot u okeanima skoro unistili, vazduh i energetske centre planete zagadili... Zemlja je zivo bice ! sve je uzrocno posledicno povezano... videli mi to ili ne. :sigh:
slazem se,
unistili smo sve sto smo mogli,
i radimo to i dalje,
a atomske bombe sto su bacali..,
ozonski omotac izbusen na sve strane,
ako i ne utice direktno na prirodne katastrofe, utice indirektno sigurno....
Jooooj...
Ovaj zemljotres nema veze sa navedenim. Globalno zagrevanje (promena klime, duga topla leta, povisene temperature, nestanak toplih struja, poplave..) ima veze sa navedenim. Broj stanovnika na zemlji (prenaseljenost) ima veze sa navedenim. Atomske bombe (sto su bacali) su, neces verovati po ozon manje opasne od obicnog dezodoransa u spreju!
Na sta se misli kad se kaze - prirodne katastrofe? Vulkanske erupcije, zemljotresi ne nastaju zbog bacanja smeca svuda naokolo, zbog secenja suma, zbog betonskih brana kojima smo preprecili vodene tokove...
Zemljotresi nisu posledica globalnog zagrevanja! Nemojte molim vas al ovako vas molim da pricate bez veze...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!