Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Sixto
Postoji li neka kategorija ljudi, lekari, majstori, radikali, epilepticari, kosooki... po bilo kom kriterijumu odabrana s kojima nikad ne bi stupili u intiman odnos, bilo da je to veza ili sex?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja sam zena na sve spremna. Nema.

Postedit: Elementarna higijena se podrazumeva u svakoj varijanti. Mada, ja se dosta oslanjam na uslovno receno hemijska privlacenja i ne idem u krevet sa nekim ko mi van njega nije makar simpatican. Nisam se sretala sa ekstremima bilo koje vrste (niko nije vristao Srbija, Srbija dok svrsava) ali je to jedna vrlo raznolika druzina sa sve jednom vatrenom navijacicom i homofobom koji se samo plasi da prizna da je homofob.
Korisnikov avatar
By Blady
ima, ali to nisu takve podele.. tipa lekari i sl.

Evo, sta bih strpala u to

Sa narodnjakusama nikada ! podrazumeva se stil, ponasanje, muzika.. i sve sto ide uz to :lol:
By Sixto
Originally posted by Black Lady

Sa narodnjakusama nikada ! podrazumeva se stil, ponasanje, muzika.. i sve sto ide uz to :lol:
Ajd opisi ih kakve su to narodnjakuse leba ti!? :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
^ pa kad svi prde, kao svi su cool..e pa ja nisam ! :lol: ... naravno da nije... islo mi na kurac njeno turbofolkerisanje :lol:

I nemam nista protiv, ali da je sa mnom ja bih to sve na mute :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Sixto

A sta da ti kazem Sixto...
Kad krenu citati iz pesama, grom da me ubije...
ili to veselje.. nacin zivota.. gledam grand i dobro mi je...

ma ju ju, toliko toga... ne mogu :lol:
pri samoj pomisli se iznerviram :smeh:
By Speculum Columbae
Anyone BUT my boyfriend. On je sve što tražim od čoveka.
Mada, trebalo mi je neko vreme dok sam shvatio da mi ne treba idealan ljubavnik, već idealna ljubav. Tako da radim na tome.
Mada, kada razmislim, on (čak i sa svojim manama) jeste idealan. Ne treba mi više, ni manje od toga.
By LeDeNa_
Originally posted by Sixto

A sta da ti kazem Sixto...
Kad krenu citati iz pesama, grom da me ubije...
ili to veselje.. nacin zivota.. gledam grand i dobro mi je...

ma ju ju, toliko toga... ne mogu :lol:
pri samoj pomisli se iznerviram :smeh:
hahhhhahhhha....suze su mi krenule ludo... :roflmao:

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Kittrie
oni PRILICNO neinteligentni, narodski receno NAROCITO glupi.

takodje i VEOMA neobrazovane osobe.
bez mozga meni nista. mhm.

i ljudi cijim se nacinom zivota, filozofijom, ponasanjam, stilom itd ZGRAZAVAM. (e, ovo je vec subjektivna kategorija)

ah da, i drogerasi :lol:

..toliko za sad.
By Hans
Trebalo bi da ima kockastu glavu, urednu kosu i bradu, lepe zube, negovane ruke, čiste cipele, da je dobar ljubavnik i vešt zavodnik, nažalost, meni su potrebni fakultetski obrazovani muškarci jer ne želim na polici gde držim knjige da on drži srce na kom piše 'volim te' . Sorry. :lol:

p.s. Takođe, nema droga, bilo lakih, bilo teških. Zdravlje se podrazumeva.
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ajme kakve predrasude hans.
cc. :P

(ali ozbiljno, em je uvrezena predrasuda, em je zakljucak induktivan)
By Hans
Originally posted by Dante

Mada, trebalo mi je neko vreme dok sam shvatio da mi ne treba idealan ljubavnik, već idealna ljubav.
To je sve lepo i ti znaš, ja sam presrećan zbog tebe, ali...nema idealne ljubavi bez idealnog ljubavnika.
Believe me.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja glupe, neobrazovane i tako dalje.. ni ne moram da stavljam u kategoriju.,.. nekako se podrazumeva.
By Hans
Originally posted by Kittrie

^ajme kakve predrasude hans.
cc. :P

(ali ozbiljno, em je uvrezena predrasuda, em je zakljucak induktivan)
Koja tačno predrasuda? :)

Ja sam kralj offtopica i predrasuda na forumu.
:kiss:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera

oni PRILICNO neinteligentni, narodski receno NAROCITO glupi.

Ja imam jako, jako ozbiljan fetiš na inteligenciju.. :ozbiljan: Nema ništa što me može više odbiti od glupave face i plitkih ljudi.. Osetim ja to u očima da li mogu pričati sa nekim ili ne mogu...

A do sada, svi "inteligentni" i "ambiciozni" su se dokazali ozbiljno neinteligentni za međuljudske odnose (užas živi), tako da pokušavam popustiti sa tim.
By Hans
KUrvine, hast du's dir vllcht bemerkt, dass solche, so zu sagen, kluge Leute, oft keine Sozialkompetenz besitzen?
Korisnikov avatar
By Insorcer
Operisano lice, neprirodnim pokretima uvežbani mišići, silikoni..kolageni. Definitivno ne bih mogao imati seks sa osobom plastično precizno (re)dizajnirane vanjštine.
By Speculum Columbae
Originally posted by KorvinOdAmbera

A do sada, svi "inteligentni" i "ambiciozni" su se dokazali ozbiljno neinteligentni za međuljudske odnose (užas živi), tako da pokušavam popustiti sa tim.

Istina. Pravo kažeš. Ja sam takav totalno (na žalost).
By Paris
Mogla bih da nabrajam do sutra...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa, o tome ti pričam....

Mislim, znaju da budu inteligentni i svestrani i mogu pričati o svemu sa njima. A primetio sam u svom životu da meni najbliže mogu da priđu osobe sa kojima mogu da pričam o svemu i svačemu...

Ali nekako kada dođe do nekih životnih stvari, do međuljudskih odnosa, prc Milojka.
Korisnikov avatar
By Kittrie
@hans
znam doktora nauka koji obasipa svoju "zenu" ruzama, medicama koje na pritisak govore 'i love you' i svuda po kuci ima njihove uramljene slike, plus na svom desktopu su oni u srcu. :smeh:

a znam i obicne radnike sa srednjim skolama koji su i te kako opste itd. obrazovani i inteligentni i nikad im na pamet ne bi pao tako "uber/pateticni" gest sa VOLIM TE forama. nego BAS kupe strucnu knjigu (vezanu za posao ili hobi) svoje druge polovine.

diploma je samo papir.
ne podrazumeva ni i.q., a bome ni obrazovanje (ono se mora dobro sakupiti, odrzavati, i siriti- za to ti ne treba skola).
By Hans
Originally posted by Armand

Operisano lice, neprirodnim pokretima uvežbani mišići, silikoni..kolageni. Definitivno ne bih mogao imati seks sa osobom plastično precizno (re)dizajnirane vanjštine.
Neven Ciganović je tvoj niuludiludečko. :)
By Hans

@hans
znam doktora nauka koji obasipa svoju "zenu" ruzama, medicama koje na pritisak govore 'i love you' i svuda po kuci ima njihove uramljene slike, plus na svom desktopu su oni u srcu. :smeh:

a znam i obicne radnike sa srednjim skolama koji su i te kako opste itd. obrazovani i inteligentni i nikad im na pamet ne bi pao tako "uber/pateticni" gest sa VOLIM TE forama. nego BAS kupe strucnu knjigu (vezanu za posao ili hobi) svoje druge polovine.

diploma je samo papir.
ne podrazumeva ni i.q., a bome ni obrazovanje (ono se mora dobro sakupiti, odrzavati, i siriti- za to ti ne treba skola).
Izuzeci postoje.

Činjenice su ipak činjenice.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!