Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Pa ono, on mi je još od svih njih uvijek izgledao najpristojnije.
I sve navedeno imam iz jednostavnog razloga što ne poskupljuju svoje usluge malo - malo, kao primjerice Bnet kojeg sam imao jedno vrijeme. Počeo sam sa 70 kn za kablovsku a završio na 80, u godinu dana.
No sve to nije bitno.
Rekao sam i novinarki Jutarnjeg sinoć, kad bi mi sve to fino prebrali, ko bi trebao prosvjedovat, ko ne, skupilo bi nas se deset.
Da li bi neko sa tim brojem bio impresioniran? Onda bi se dežurno kritičari našli da kažu kako nas deset redikula nema nikakvu podršlu i da koji kurac hoćemo.
Korisnikov avatar
By EnRage
Slab si ti revolucionar dok god debeloj guski vrat mažeš :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
Jaca se odvažila na mali govor... stilska analiza ukazuje na veliku sličnost sa govorima njenog gurua Sanadera otprilike par sedmica prije nego je glamurozno otišao... očito je narod u pravu: kud Sanader, tu i ona... elem, odjebala je opozicija, sjebo je predsjednik, odjebali je branitelji, dižu joj se sindikati i poloprivrednici a još joj ko šlag na torti Rohatinski zabija nož u leđa i na svoj neponovljivi neverbalan način jasno poručuje: možemo i bez tebe, i to baš svi... :kolo:
Korisnikov avatar
By EnRage
Ispast će još žena kriva za sve, a osim što je bahata i umišljena, ona zapravo ništa loše nije napravila...ntii je išta dobro napravila...:)
Korisnikov avatar
By Srklet
ma to opet ratko maček vodi PR, njegov standardni spin. samo je jaca mnogo losija u izvedbi od sanadera.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by EnRage

Jači sam revolucionar od dežurnih salonskih gunđala, koji, kad već sebi ne znaju nać opravdanja drugima traže "greške".
Ah da, tipičan Rvat.
Korisnikov avatar
By EnRage
Originally posted by Stripi

Jači sam revolucionar od dežurnih salonskih gunđala, koji, kad već sebi ne znaju nać opravdanja drugima traže "greške".
Ah da, tipičan Rvat.
Ne znam zašto misliš da ja tražim opravdanja da ne dođem na prosvjed. Ja se jednostavno ne slažem s tim prosvjedima i nisam nikad ni htio ići.
Korisnikov avatar
By Stripi

Ne znam zašto misliš da ja tražim opravdanja da ne dođem na prosvjed. Ja se jednostavno ne slažem s tim prosvjedima i nisam nikad ni htio ići.
Zato što tvoji komentari strašno podsjećaju na rasprave o GayPRideu, da li ga treba biti ili ne. Manjina je uvijek za a onda se nađe gomila koja tvrdi kako GayPride njih sramoti, kako oni žive totalno uznemireno u doba Pridea, yadda, yadda, yaba doo.
Ja, primjerice, smatram da ne mogu otići na Pride jer nebih preživio ponedjeljak na poslu. U biti sam kukavica koja nije dovoljno hrabra da živi potpuno slobodno. Istovremeno sam za Pride i nikad ne nalazim sto mana tom istom Prideu. Također, nikad nisam rekao nešto tipa "bolje i bez ikakvih prava nego Pride", kao što si ti primjerice rekao "bolje i Jaca, nego Pernar." (?)
Jer nije bolje iz jednostavnog razloga što Pernara niko ne doživljava a Jaca je premijerka koja nas sve skupa uništava.
Eto zašto smatram da izmišljaš razloge.
Korisnikov avatar
By 2kune
gnjah... ja sam na ove splitske bio... i nisu nešto... :sigh:
Korisnikov avatar
By Stripi
eh, da je Riva, to bi bio spektakl :D
Korisnikov avatar
By 2kune
ma bili su na rivi... samo nije ih bilo puno... rivu više splićani ne mogu popuniti bez pomoći vlaja... :gotika:
Korisnikov avatar
By Stripi
a đe su van vlaji? Što ih niste zvali, astimande!
Korisnikov avatar
By 2kune
jerbo se odazivaju samo na Podrugove pozive... :isus:
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa eto onda, što niste zvali tog jebenog Podruga?
Korisnikov avatar
By EnRage
Originally posted by Stripi

Zato što tvoji komentari strašno podsjećaju na rasprave o GayPRideu, da li ga treba biti ili ne. Manjina je uvijek za a onda se nađe gomila koja tvrdi kako GayPride njih sramoti, kako oni žive totalno uznemireno u doba Pridea, yadda, yadda, yaba doo.
Ja, primjerice, smatram da ne mogu otići na Pride jer nebih preživio ponedjeljak na poslu. U biti sam kukavica koja nije dovoljno hrabra da živi potpuno slobodno. Istovremeno sam za Pride i nikad ne nalazim sto mana tom istom Prideu. Također, nikad nisam rekao nešto tipa "bolje i bez ikakvih prava nego Pride", kao što si ti primjerice rekao "bolje i Jaca, nego Pernar." (?)
Jer nije bolje iz jednostavnog razloga što Pernara niko ne doživljava a Jaca je premijerka koja nas sve skupa uništava.
Eto zašto smatram da izmišljaš razloge.
Pa mislim da je tebi jako lijepo u životu kad misliš da je Jaca ta koja nas uništava. Učinili su to mnogi prije nje, ona je samo previše samoljubljiva da bi rekla kako ne može riješiti probleme i kako je nesposobna. Otići če Jaca ko i drugi, a vi ćete izboriti te prijevremene izbore i to cijelih 2 mjeseca prije redovnog termina...vauuu...

Nego, spinovi polako kreću...prvo Purda s izljevima ljubavi prema Kosorici pa Josipovićev sastanak pa predstavljanje projekta zapošljavanja 1000 ljudi...a i sunce je izašlo....mislim da prosvjedi neće još dugo, danas je već bilo upola manje ljudi.
Korisnikov avatar
By Stripi

Pa mislim da je tebi jako lijepo u životu kad misliš da je Jaca ta koja nas uništava. Učinili su to mnogi prije nje, ona je samo previše samoljubljiva da bi rekla kako ne može riješiti probleme i kako je nesposobna.
A tebi je još bolje ako ipak radije biraš Jacu.
Jasno da nije ona koja je sve to uništila ali je na čelu stranke i vlade koja je to učinila prije nje. Get it?
Otići če Jaca ko i drugi, a vi ćete izboriti te prijevremene izbore i to cijelih 2 mjeseca prije redovnog termina...vauuu...
A ti znaš kad će biti izbori? Valaj, dobro si informiran, jer to još niko u ovoj zemlji, osim, evo tebe, ne zna.
Da su izbori bili mjesec dana prije bar ne bismo doživjeli da Friščić dobije nagradu za životno djelo, iskazanu u novcima. A to još i nije neš novaca.
Sad samo pomnoži dane do izbora i sitne životne nagade kojima će se oni nagraditi prije nego napuste vlast. Ali, vjerojatno ti ni to nije bitno. To će ti postat bitno tek sljedeće godine a i tada će ti bit krivi oni koji se nisu tome usprotivili.
....mislim da prosvjedi neće još dugo, danas je već bilo upola manje ljudi.
E saš moć odahnut i zapjevat I told you so song.:nesiguran:
Korisnikov avatar
By EnRage
Pa nisam ja informiran kad će biti izbori, ali kruži informacija o mogućnosti da budu raspisani u lipnju, a onda treba obaviti i kampanju i sve ostalo, a čisto sumnjam da će se to događati u vrijeme turističke sezone koja nam je jedina slamka spasa. Tako da je 9. mjesec neki najraniji razumni rok, a nekakav redovan rok je 11. mjesec.

Apsolutno mi je svejedno jer ne znam za koga bih glasao, HDZ je predugo na vlasti i vrijeme je da ode, Milanović mi je odvratan kao i Čačić i Kajin. Lesar me nije "dirnuo", a D. Kosor je isto katastrofa. Desničari naravno ne dolaze u obzir...neka nova pametna opcija ne nazire se.

Samo je bitno da se izbori održe prije referenduma za EU kako neuki ljudi ne bi odbijanjem ulaska u EU kažnjavali HDZ iako to stvarno nema veze jedno s drugim niti je nama EU kriva što smo sami sebe sjebali.
Korisnikov avatar
By Stripi
a kruži i priča kako bi izbori mogli biti u ožujku 2012e. Dakle, koji je to onda siguran datum?
Korisnikov avatar
By EnRage
Drago mi je da me ti pokušavaš naučiti, od tvojih savjeta i poruka čovjek stavrno može živjeti :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Prosvjednici pred ambasadom Japana, odgledati do kraja :yes:

''
Korisnikov avatar
By Stripi
Moto prosvjeda je bolje isfiltriran

''
Korisnikov avatar
By Stripi
I akrobati su se priključili.

''
Korisnikov avatar
By Srklet

Drago mi je da me ti pokušavaš naučiti, od tvojih savjeta i poruka čovjek stavrno može živjeti :)
ne budi tako sitna duša. tvoja eventualna propast bi mozda značila slobodu za milijune. zar si doista tako sebican da bi se odbio zrtvovati u ime viseg cilja? :D
Korisnikov avatar
By niotkuda
Pffff

Da su zaista otkrili svoje Inners Serbs-e, ne bi izašla samo šaka jada od 5 tisuća ljudi :nokti:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!