Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Glasnik88AGREE!:turban:
Tom čoveku treba seksa... Zato je toliko isfrustriran.![]()
Originally posted by Glasnik88Misliš da ga nema?!
Originally posted by NikodimNe želim da znam ili zamišljam!
![]()
Originally posted by Glasnik88
Originally posted by NikodimNe želim da znam ili zamišljam!
![]()
![]()
Originally posted by NikodimAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA!
Glas običnog sveta:
47 недеља, 06 март 2011 19:25
Поки
Како ова госпођа разгоара са Митрополитим СПЦ. Не могу да верујем. СПЦ је мајка српске културе. Невена Петрушић. Можеш мислити. После Митрополита се неговори. И то само што није почео Ускршњи пост.Страшно
Originally posted by castorZnači strašno! Ljudskoj gluposti stvarno kraja nema...
Evo i kod komsija slicno..
Originally posted by SimorSve potpisujem...
Meni je već muka od ovih farsi. Nevena Petrušić, kao i Saša Janković, zaštitnik građana, Verica Barać, predsednica Saveta za borbu protiv korupcije, Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja - svi su oni tu da simuliraju demokratiju u Srbiji, a ne da budu faktori koji će nešto suštinski da menjaju. Uostalom, da li je državni revizor utvrdio niz nepravilnosti u radu ministarstava u 2009. godini? Jeste. Da li je to sprečilo ministarstva u svojim mutljavinama u 2010. godini? Nije. Da li je i ove godine državni revizor reagovao? Jeste. Da li će to promeniti ponašanje ministara i njihovih podređenih u 2011. godini? Neće.
Da me neko ne shvati pogrešno - imam poštovanja prema radu Nevene Petrušić, kao i svih gore navedenih. Međutim, svi oni su ikebane u srbijanskoj simulaciji demokratije. Amfilohije neće odgovarati jer je on deo političke elite i kao takav je zaštićen. I može Petrušić da trubi koliko hoće. Ona nam treba kao legitimitet pred svetom. Kao onomad kada je Dragoljub Mićunović uzimao primer Žena u crnom da bi dokazao da je u Srbiji bilo snaga koje su se borile protiv rata, iako su te iste Žene u crnom i dan danas omražene i niko nije ni pokušao da skine sa njih stigmu koja je svih ovih godina brižljivo konstruisana.
Originally posted by AbortiraniTeroristaA odgovor na demetra ristu? Ne znam da napravim, aj ti, Predraze, ubaci svoju glavu i umesto stapica stavi lepezu, i kazi Expecto Patronum.
Originally posted by SimorSve potpisujem...
Meni je već muka od ovih farsi. Nevena Petrušić, kao i Saša Janković, zaštitnik građana, Verica Barać, predsednica Saveta za borbu protiv korupcije, Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja - svi su oni tu da simuliraju demokratiju u Srbiji, a ne da budu faktori koji će nešto suštinski da menjaju. Uostalom, da li je državni revizor utvrdio niz nepravilnosti u radu ministarstava u 2009. godini? Jeste. Da li je to sprečilo ministarstva u svojim mutljavinama u 2010. godini? Nije. Da li je i ove godine državni revizor reagovao? Jeste. Da li će to promeniti ponašanje ministara i njihovih podređenih u 2011. godini? Neće.
Da me neko ne shvati pogrešno - imam poštovanja prema radu Nevene Petrušić, kao i svih gore navedenih. Međutim, svi oni su ikebane u srbijanskoj simulaciji demokratije. Amfilohije neće odgovarati jer je on deo političke elite i kao takav je zaštićen. I može Petrušić da trubi koliko hoće. Ona nam treba kao legitimitet pred svetom. Kao onomad kada je Dragoljub Mićunović uzimao primer Žena u crnom da bi dokazao da je u Srbiji bilo snaga koje su se borile protiv rata, iako su te iste Žene u crnom i dan danas omražene i niko nije ni pokušao da skine sa njih stigmu koja je svih ovih godina brižljivo konstruisana.
O svemu smo informisani, sve znamo šta se događa, sve skandale, korupcije... ali i dalje se ništa ne menja, jer za to nema volje.
Originally posted by SimorDošao je i taj forumski dan, da se ja složim sa Simorom u svemu što je u ovom postu napisao.
Originally posted by Evdokija
svejedno mi je sta ce da bude
samo da bude jedno od ta dva
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!