Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Ma nemoj? A šta je sa ostalima? Oni koji nisu ni ekstremna desnica ni ekstremna ljevica? Ja sam, recimo, sinoć vidio tamo takve ljude.
Zašto i ti ne izađeš i popraviš prosjek?
To je isto kao kad ljudi ne izađu na izbore, koji ne bi glasali za primjerice HDZ, jer im se čini da bi HDZ mogao pobijediti i svojim neizlaskom im definitivno pomognu.
Godinama kasnije se bune kako to da taj HDZ ima toliku prođu.
Jeez.
Korisnikov avatar
By erkondisn
mene samo zanima koliko je od prosvjednika glasalo za HDZ ovih godina ili za stranku koja je s njima koalirala... pod glasanje za njih podrazumijevam i neizlazak na izbore... dodjemo na brojku od 2 milijuna... i svima je do sada bilo dobro dok su bili usutkani kreditima, stanovima, soping centrima i 'gospodarskim prosperitetom' koji je bio baziran cisto na povecanju osobne potrosnje.

onih ostalih milijun i po (medju koje i osobno spadam) nek izadju na nove izbore ili se pak organiziraju u stranku, nezavisnu listu, itd... sto je najjace od ovog svega ce profitirati neka ljiga koja ce se na kraju uvuci u dupe hdz-u, za koje ce vjerojatno ponovno ovce glasati cim se spomenu 'aktualna' pitanja oko partizana i ustasa, crvene napasti, vjeronauka u skolama...

ma bljuje mi se od ove drzave i ljudi u njoj :bljak:

da je neka druga drzava i drugi ljudi ne bi nista rekao, ali s obzirom da znam kakvi smo i kako ce ovo zavrsiti, stvarno ne mogu...
Korisnikov avatar
By EnRage
Ništa se nakon prosvjeda neće dogoditi, sve i da Jaca padne (što je malo vjerojatno), doći će druga slična vlast. Dok god ne uđemo u EU ovdje će se vladati isto.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by erkondisn

onih ostalih milijun i po (medju koje i osobno spadam) nek izadju na nove izbore ili se pak organiziraju u stranku, nezavisnu listu, itd... sto je najjace od ovog svega ce profitirati neka ljiga koja ce se na kraju uvuci u dupe hdz-u, za koje ce vjerojatno ponovno ovce glasati cim se spomenu 'aktualna' pitanja oko partizana i ustasa, crvene napasti, vjeronauka u skolama...
Nisi gledao sinoć vijesti? Ti koji su glasali za HDZ su jučer ostali doma i nas nazivali "plaćncima" a Jadranka Kosor je jedna vidna žena.
Ne dvojim da je bilo i onih koji su glasali za HDZ, međutim, postavlja se pitanje, imaju li pravo na pogrešku?
A kako će se tih miliju i pol odlučit da izađu na izbore i osnuju novu stranku, čini mi se, 117u po redu? I kada? Vjerojatno kad dođe do toga, onda će odmahnut rukom i reći - ah to neće ništa promijeniti, ja ostajem doma. I onda opet kuknjava kroz četiri godine.
da je neka druga drzava i drugi ljudi ne bi nista rekao, ali s obzirom da znam kakvi smo i kako ce ovo zavrsiti, stvarno ne mogu...
I to je najjači argument. Ti već znaš.
I ja znam da ću umrijet jednog dana. Da si prosviram mozak već sada? ČEmu odgađat nešto što je neizbježno?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by EnRage

Ništa se nakon prosvjeda neće dogoditi, sve i da Jaca padne (što je malo vjerojatno), doći će druga slična vlast. Dok god ne uđemo u EU ovdje će se vladati isto.
A konkretno, šta bi se radikalno treebalo promijeniti kad mi uđemo u Europsku Uniju? Koja je najjača politička partija u EU parlamentu? Europska pučka partija?
Ko u Hrvatskoj pripada europučanima? HDZ.
Radikalno promjena do jaja.

Inače, ja sam za EU, da ne bi bilo zabune. Ne baš za sve što nam donosi EU, ali bolje i sa njima, nego da smo izolirani otok.
Korisnikov avatar
By EnRage
Recimo da vjerujem u to da će biti više kontrole izvana iako sam svjestan da će dio naših političara to pokušavati izbjeći.

Inače, evo tko su glavni akteri na prosvjedima u Sl. Brodu - proustaski pokret Hrvatski nacionalni front i Pernar se s njima jako dobro zabavlja.

Slika

http://www.facebook.com/pages/Hrvatski- ... 5588925681
Korisnikov avatar
By Srklet
a sta si drugo ocekivao u sl. brodu, gdje je uostalom fakin HSP na vlasti? :shrug:
a to da je pernar potegao do njih je pokazatelj da postaje sve irelevantniji u zagrebu. a u zagrebu se rusi vlada, ne u pripizdini slavonije.
pernar je fusnota, a prosvjedi su povijest, jer se nikad prije građani u hrvatskoj nisu na taj nacin pobunili protiv korumpirane i nesposobne vlasti.

inace, tvoj stav prema prosvjedima prilicno slici onome sto fura EPH, recimo o danasnjem jutarnjem s naslovom 'Hrvatska u strahu'. ma da, tresu se gaće narodu od narodni demonstracija. :lol:
u strahu je nesposobna vlast, koja uostalom za mafiju iz EPH i predstavlja kraj i pocetak hrvatske. jos vece lazi siri drzavna televizija, posebno hloverkini abortusi koji vode treci dnevnik.

nisam siguran niti mogu garantirati da ce demonstracije dovesti do pada vlade i novih izbora, ali sam sto posto siguran da se treba prosvjedovati, da ih se uplasi i uspanici, jer je to najmanje sto su zasluzili.

svako ostajanje doma iz cjepidlacko-kvaziprincipjelnih razloga jedino ide u korist HDZ-a i vlade.
Korisnikov avatar
By EnRage
A ti grad od 70.000 ljudi zoveš pripizdinom Slavonije? A iz koje si se ti pripizdine dokotrljao?

To što je u Brodu HSP na vlasti splet je okolnosti tj. nema veze sa stavom ljudi. Ljudi tamo nisu glasali za stranku već za gradonačelnika kojeg su pak sažaljevale jer mu je HDZ očigledno podmetao klipove.

BTW, Udruga HNF osnovana je u Zagrebu, u nekoliko gradova imaju podružnice. Vjerojatno se pojavljuju i na prosvjedima u ZG, ali su manje primjetni jer je i ljudi više.
Korisnikov avatar
By Srklet

A ti grad od 70.000 ljudi zoveš pripizdinom Slavonije?
there, there lokalpatrioto. :mazi:

hocu reci da je sl. brod, kao uostalom i cijela slavonija, (nazalost) politicki irelevantna u ovom kontekstu. vazno je sto se dogadja u zagrebu.

uostalom, jest se demonstriralo preko cijele srbije protiv milosevica, ali ga se (s)rusilo u beogradu. ista stvar.
Korisnikov avatar
By Srklet

Dok god ne uđemo u EU ovdje će se vladati isto.
ekšli, baš obratno. sve promjene se događaju zbog ulaska u EU, a ako HDZ ostane na vlasti i nakon ulaska, stati ce.
pogledaj primjer rumunjske i bugarske, koje bas zbog toga sada i ne zele primiti u šengen.

uostalom, nisam ja nikakav SDP-ovac, ali je cista demagogija tvrditi da su oni isti kao HDZ. nisu, a ak nista drugo, HDZ od 20 godina vlada 16, SDP je s kretenom budišim za vratom imao nepune 4 godine vlasti. tako da se ne moze njih izjednacavati.

ono zbog cega se u prosvjedima napada SDP nije isto zbog cega se napada HDZ. HDZ se napada zbog sustavne pljacke drzave, unistenja nacionalne ekonomije, teske socijalne situacije, bezocnog laganja itd., a SDP jer nisu u stanju artikulirati opozicijsku politiku u kojoj bi se gradjani bolje prepoznali.
Korisnikov avatar
By Stripi

Recimo da vjerujem u to da će biti više kontrole izvana iako sam svjestan da će dio naših političara to pokušavati izbjeći.
Baš onako kako Popeye reče. Ništa se radikalno neće promijeniti. HDZ ima upotište u europskom parlamentu u svojoj mentorskoj stranci. Dakle, nova federacija, stari problemi.
I velika je razlika od prosvjeda od prošlog tjedna i prosvjeda od ovog tjedna. Dok je prošli tjedan bilo Juri i Bobana i ostalih pička materina, kulminiralo je na braniteljskom prosvjedu.
Ovaj tjedan danas toga ima najmanje. Uostalom, ne ifnormiraj se u vijestima, nego na cesti.

Inače, evo tko su glavni akteri na prosvjedima u Sl. Brodu - proustaski pokret Hrvatski nacionalni front i Pernar se s njima jako dobro zabavlja.

http://www.facebook.com/pages/Hrvatski- ... 5588925681
Pa njih su ljudi izabrali, tako smo par postova ranije utvrdili, zar ne? Ili su glasali za njih, ili ljudi nisu izašli na izbore.
Ali, mi smo u Zagrebu, ak se ne varam?

Originally posted by Popeye
nisam siguran niti mogu garantirati da ce demonstracije dovesti do pada vlade i novih izbora, ali sam sto posto siguran da se treba prosvjedovati, da ih se uplasi i uspanici, jer je to najmanje sto su zasluzili.
Upravo tako. Treba im pokazati da više nije svejedno.
svako ostajanje doma iz cjepidlacko-kvaziprincipjelnih razloga jedino ide u korist HDZ-a i vlade.
Potpisujem.
Ok, ja shvaćam da ima nekih kojima se to ne da, ali ne treba onda smišljati jeftine razloge za nedolazak. Nećeš- ne moraš, tvoja stvar.
Korisnikov avatar
By EnRage
Originally posted by Popeye

A ti grad od 70.000 ljudi zoveš pripizdinom Slavonije?
there, there lokalpatrioto. :mazi:

hocu reci da je sl. brod, kao uostalom i cijela slavonija, (nazalost) politicki irelevantna u ovom kontekstu. vazno je sto se dogadja u zagrebu.
Ali to nisi mogao izreći bez uobičajenog vrijeđanja za koje nikad nemaš pokriće.
Korisnikov avatar
By Srklet
well, ja sam rodjen u sarajevu. :smug:
Korisnikov avatar
By EnRage
Pa njih su ljudi izabrali, tako smo par postova ranije utvrdili, zar ne? Ili su glasali za njih, ili ljudi nisu izašli na izbore.
Ali, mi smo u Zagrebu, ak se ne varam?
Koga su izabrali? HNF....HNF je upravo u ZG osnovan i sudjeluje u prosvjedima, ali naravno da su manje vidljivi među par tisuća ljudi. Nije Zagreb nimalo drugačiji od prosječne hrvatske pripizdine jer je i sam pripizdina samo mlijunska.
Korisnikov avatar
By Srklet
a trudim se? :odbij:

hrvati se uvijek nekako razocaraju kad skuze da nisam dobri-bosnjo-edo-maajka-mujo-haso-jaran, nego zla bosnanska tetka koja ih smatra totalnim jadnicima. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
ali danasnji jutarnji... :pljuje:
'Hrvatska u sve većem strahu' :lol: yeah, right. mozda je HDZ u sve vecem strahu...
Korisnikov avatar
By Stripi

Koga su izabrali? HNF....HNF je upravo u ZG osnovan i sudjeluje u prosvjedima, ali naravno da su manje vidljivi među par tisuća ljudi. Nije Zagreb nimalo drugačiji od prosječne hrvatske pripizdine jer je i sam pripizdina samo mlijunska.
Aj sad iskreno - kad si čuo da je HNF imao prosvjed u Zagrebu?
HČSP, to da.
Pa čak tu i tamo čujem da je čak i krejzi Lučićka imala, nekakav prosvjed (iako se brojem sudionika i onih koji koji to prate više performans).
Za HNF, koji je osnovan u Zagrebu, sam čuo sad prvi put na ovom threadu i, pazi sad, o događaju iz Slavonskog Broda.
A i imao sam neke kolege u vojsci iz SB...bilo je stvarno ok ljudi, na kraju, svi pederi koje sam upoznao iz SB su svarno ok, međutim, ove neke iz vojske sam morao zamoliti da ne nose ustaške kape kad su samnom u sobi.
A zašto Zagreb nije drugačiji od bilo koje pripizdine.
Kad su se iz svih mogućih pripizdina svi doselili u Zagreb, uključujući i mene samog.
Dobro de, ja nisam iz hrvatske pripizdine, ili iz pripizdine uopće, ja sam iz Novog Sada.
Korisnikov avatar
By EnRage
Pa nije to bio HNF-ov nego Pernarov prosvjed, ovi su ga došli podržati. Kad smo kod ustaštva, postotak takvih u Brodu, Zadru, Osijeku... nije nimalo veći nego u ZG koji je išaran kojekavim znakovljen, to se jasno vidi.
Korisnikov avatar
By Srklet
ne znam, ja bih se ipak kladio da u zadru ima najvise ustasa; tamo uostalom i marsiraju gradom jednom godisnje. :cheer:

(sto je za grad koji je pavelic dao talijanima some really really funny shit. :lol: )
Korisnikov avatar
By Stripi

Pa nije to bio HNF-ov nego Pernarov prosvjed, ovi su ga došli podržati. Kad smo kod ustaštva, postotak takvih u Brodu, Zadru, Osijeku... nije nimalo veći nego u ZG koji je išaran kojekavim znakovljen, to se jasno vidi.
Ovo mi izgleda kao prepirka oko Gay Pridea, ko je za a ko protiv, matere mi :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
a svi znamo tko je pobijedio u toj raspravi. :D
Korisnikov avatar
By Stripi
iskreno, meni se čini kao da u tim raspravama nikad nije bilo ni pobijeđenih, ni poraženih.
Svake godine se isti sugovornici sukobe oko iste stvari, svađaju nekoliko mjeseci i onda uzmu predah do sljedeče godine.
Korisnikov avatar
By Srklet
pobijedio as in kakav je prajd bio 2005., a kakav je danas. :zastava:
Korisnikov avatar
By Stripi
ja si svo vrijeme razmišljam, tokom jučerašnje šetnje, kakav bi to bio dobar Pride sa ovoliko učesnika :D
Korisnikov avatar
By Srklet
well, ove godine je deseti. koliko znam, radi se na tome da bude spektakularno. :cheer:

(ja se 'zamrznuo', ne da mi se vise, odsluzio sam svoje.)
Korisnikov avatar
By barut
nisam siguran niti mogu garantirati da ce demonstracije dovesti do pada vlade i novih izbora, ali sam sto posto siguran da se treba prosvjedovati, da ih se uplasi i uspanici, jer je to najmanje sto su zasluzili. svako ostajanje doma iz cjepidlacko-kvaziprincipjelnih razloga jedino ide u korist HDZ-a i vlade.

fuj kakva nakaradna logika. da se uplaši i uspaniči vladu neke zemlje jer prosvjednici daju sendviče drotovima, pale svijeće i pale zastave? ma kog oni zajebavaju?! uostalom razlog njihovog plačipičkarenja po ulicama je promijena vlasti... a ne pardon, želja za boljim životom jel? silly fucking me :loser:

ako i ne dođe sdp sa kilometarsko-srpskom koalicijom na vlast da omogući bolji život i ćevap svaki dan doće ko.. pernar, hdssb, neke opskurne kvazikomunjare? pa ono sretno.

kako nisam dovoljno pametan sam ću citirat još ovo
Protest is when I say this does not please me. Resistance is when I ensure what does not please me occurs no more. u. meinhoff
i reć da nije istina da ljudi imaju vlast kakvu zaslužuju nego imaju vlast JER JE ZASLUŽUJU.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by barut

da se uplaši i uspaniči vladu neke zemlje jer prosvjednici daju sendviče drotovima, pale svijeće i pale zastave?
nije u pitanju neka zemlja, nego hrvatska. u njoj je sve spomenuto dovoljno da se vlast uspanici. :D
Korisnikov avatar
By barut
sad imaš dvije brodske tetke na grbači :nunchake:
Korisnikov avatar
By Srklet
zato imam mileta dodika na svojoj strani, koji ce vas potrovati rafinerijom. :party:

uostalom, brodske tetke bi se mogle prvo pozabaviti neoustašama na vlasti u svojoj kulačkoj metropoli, tako bi mozda dobile na politickoj vjerodostojnosti. :maji:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!