Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

prosto pitanje... i zasto? napisite ako imate vise njih

ja

Slika

svaki put se najezim kada ga vidim.... odvratam mi je i svi filmovi gde on glumi su isti... gde on tokom celog filma isprebija jedno 500 ljudi a njemu ne fali ni jedna dlaka sa glave :bljak:

a sto se tice "glumice":

Slika

ko je njoj rekao da zna da glumi???? nemam konkretan razloga ali ono ne svidja mi se
Korisnikov avatar
By Srklet
stevena seagala ne smatram glumcem, dok lindsay lohan uopce nije losa glumica i ima talenta, samo sto je ocito previse sjebana da ga realizira. skroz je dobra u altmanovom 'a prairie home companion', recimo.

enivej... ne podnosim ashley judd, rachel mcadams, katie holmes i sve slicne bezlicne ljepuskaste dosadne glumice. nadalje, ne podnosim bena afflecka, narocito kad se bas trudi da glumi, jer onda je najlosiji. i mnogo drugih, kojih cu se s vremenom sjetiti. :D
Korisnikov avatar
By scout_finch
vera cukic nema konurenciju, osim mozda ivane mihic.
a sto se tice glumica van srpskog govornog podrucja:lol:, sta ja znam, gvinet paltrou je iritantna.

a u muskoj konkrenciji je tom kruz bez konkurencije.
ljubisa samardzic od odmacih.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne kazem da je losa glumica, nego da se meni ne svidja. to je pitanje.
Korisnikov avatar
By Srklet
e da, shia la boeuf. da ponovim: šija la buf!

ŠIJA LA BUF?! ma kakve su to pizdarije?! :testerica:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ivana Mihić je iritantna na kvadrat. A Milica Milša.......oh,brother :cobanica:
Korisnikov avatar
By Tungi
Selma Hayek,Halle Berry,Meg Ryan,Tom Hanks...

Iritantno do zla boga.
By alexandermagic
Michael Dudikoff, Chuck Norris, Dolph Lundgren, David Hasselhoff, Ashton Kutcher, Pamela Anderson, Tara Reid, Brendan Fraser, David Caruso, Sarah Michelle Gellar, ...

Od "naših" -- Jelena Veljača i Sloboda Mićalović. Ogavne gadure (osobito ova prva) i njihova iritantna, afektirana "gluma".
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Tu uglavnom svrstavam decu poznatih roditelja.

Ivana Zigon, van konkurencije.
Pa Jovana Balasevic.
Katarina Zutic, Ivana Mihic, Kalina Kovacevic, Vuk Kostic, Stefan Kapicic, oba potomka Voje Brajovica...
Jedino srdjan Todorovic ne spada u tu kategoriju, on je zapravo nasledio talenat za glumu od oca.
Korisnikov avatar
By IriS
Ivana Zigon, u svim oblicima.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Uh, od stranih glumaca ne sviđa mi se Majkl Dudikof, Dejvid Haselhof, Kevin Kostner, onda, dobar je glumac Entoni Hopkins ali mi je nekako antipatičan, mrzeo sam Bondove sa Rodžerom Murom. Čak Noris i Stiven Sigal mi nisu odbojni, oni su mi smešni, kao i njihovi filmovi. Bezveze mi je i Mel Gibson, sem u Mad Max-u.

Od glumica ne bih izdvojio neku da mi se baš ne sviđa, možda ona Kirsten Dunst, nekako je upropastila Spajdermena :lol: ostale su mi manje više sve podnošljive

domaća scena:

glumci: Vojin Ćetković, Ivan Bosiljčić i naravno Dragan Jovanović. Od ovog poslednjeg mi posebno kreće mučnina, nisam čak mogao da gledam redovno ni Moj rođak sa sela, da malo drkam na Lazara Dubovca :lol:

glumice: Milica Milša mi je više patetična, nego odbojna. A videh gore da Tungi kaže da je Vera Čukić dobra glumica :iskolacen: Meni je ona tako robotizovana i uvek ista i potpuno nesposobna. Nervira me i Katarina Žutić, a nije mi simpatična ni Katarina Radivojević.
Korisnikov avatar
By XerYuS
Louis De Funes, Bud Spencer, Terence Hill, Reese Witherspoon (nju poseno :bljak: )
Korisnikov avatar
By unic0rn
nikolu djuricka. off with his head!
Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by Kiborg

dobar je glumac Entoni Hopkins ali mi je nekako antipatičan
I meni. Od domacih su mi Predrag Ejdus i Irfan Mensur, isto tako antipaticni, stvarno ne znam zasto. :nerd:
Korisnikov avatar
By starky
Tom Henks,Gvinet Paltrou...ima ih jos...ali oni su medju prvima.
Korisnikov avatar
By lav
ivana bosiljcica i veru cukic
Korisnikov avatar
By Tungi
Od domacih Ckalju nikad nisam voleo,niti sam nalazio sta zanimljivo u njegovoj glumi,samo jeftini humor.
Zoran Radmilovic takodje.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Dzoni Dep, Nikolas Kejdz, Dzim Keri (ali samo kada igra u komedijama), Ben Stiler...

Seticu se jos :lol:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by scout_finch

vera cukic nema konurenciju, osim mozda ivane mihic.
a sto se tice glumica van srpskog govornog podrucja:lol:, sta ja znam, gvinet paltrou je iritantna.
i moj izbor
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Tungi

Od domacih Ckalju nikad nisam voleo,niti sam nalazio sta zanimljivo u njegovoj glumi,samo jeftini humor.
Zoran Radmilovic takodje.

ti si baš čudan čovek.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!