Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By loreenche
unikornela pojavljujes se u novom spotuuuu! :lol:

''

:cheer:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Znachi ona je carica. Jednostavna rech koja sve objashnjava. A sad begam pre nego sto retardirani lokalni pljuvachi dodju na gozbu.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Spot je interesantan, ali nisam očekivao ovakav, očekivao sam drugačiji. Ne mogu, a da se ne zapiram, zašto me deo kad priča, nenormalno podseća na uvodni deo na Madoninoj turneji "Re-Invention"?
:misli: :shrug:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
U ovom spotu lici na koshcatu Aleksandru...
Slika
Ustvari.. I na Brenu me podseca.

Super je spot, narocito uvod, muzika bljak, svidja mi se Zombie Boy..
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
na kraju ima razdvojene zube, kao madonna:D

realno je lud spot, al sad jedva cekam taj drugi

edit: zasto niko ne spominje koliko je HOT u spotu, nikad nije bila vise seksi
Korisnikov avatar
By Zonche!
Sad mi je jasno zasto Null toliko voli pesmu, zato sto mu gaga predlozila da se pojavi u njenom spotu sa kosturskim body-artom. :lol:

Elem spot, kao i pesma...bezveze.
Korisnikov avatar
By bern
Isprazno i dosadno. Mislim da se Gaga malo istrošila, vjerovatno od silne pretencioznosti...
By loreenche
Clocking in at nearly seven and a half minutes, "Born This Way" is more of a high-fashion short film than a conventional music video. As the clip opens, Gaga declares, "This is the manifesto of Mother Monster."

She continues, describing the race she births as one "which bears no prejudice, no judgement, but boundless freedom." Gaga's opening narration sets the clip up as a battle between good and evil, with herself at the literal center of the fight.

Lady Gaga 'Born This Way' Cover Story

The sci-fi-inspired video was directed by Gaga, alongside her longtime choreographer Laurieann Gibson and fashion photographer Nick Knight. In a nod to French fashion house Thierry Mugler, which now boasts Gaga's own stylist Nicola Formichetti as its creative director, the Mother Monster is shown with the label's newest muse, "Zombie Boy." Gaga is dressed and inked skeleton-style to match the highly-tattooed model, whom she dances and flirts with throughout the "Born This Way" video. "Zombie Boy," whose real name is Rick Genest, also appeared in a recent short film for Theirry Mugler, which featured an exclusive Gaga remix.

Lady Gaga Central

In addition to inspiration from Mugler, similarities to classic Madonna videos, most specifically "Vogue" and "Borderline," can be found within the "Born This Way" clip. These Madonna references join a growing list of comparisons being made between the pop icon and Gaga's "Born This Way," which many claim sounds much like Madonna's "Express Yourself."

Lady Gaga Claims 1,000th Hot 100 No. 1 with 'Born This Way'

"Born This Way" debuted at No. 1 on the Billboard Hot 100 two weeks ago, making it the 1,000th song to top the chart in its over 52-year history. G told Billboard.com that the milestone is "a tremendous honor," and in Billboard's "Born This Way" cover story, she dished on the entire album.

"It's quite eclectic," said Gaga. "It ranges from 'Born This Way' being very light to the rest of the album becoming quite darker. I in jest say that 'Born This Way' is the marijuana to the heroins of the album, the ultimate intense intoxication of the record. It's an analogy."
Korisnikov avatar
By XerYuS
Mene su jedino odusevile scene sa porodjajem :jerry:

inece je totalan promasaj... otupela malo gaga. ja bih je poslao na odmor bar pola godine

Edit: i gde su trandze, o kojima se pricalo da ce ih bitiu spotu? :P
Korisnikov avatar
By Mahoney
Najdužih 7 minuta u mom životu!

:ua:

Iako sam poštovao njen početak, ovo me smorilo, ni trunke od inovativnosti na koju su nas navikli njeni producenti, aranžeri...

:balerina:

Kapiram da je Gaga osmišljeni projekat, u smislu naslednica Madonne, pošto ova, pre ili kasnije, mora da se penzioniše :D

A i Majkl je umro!

:zastava:
Korisnikov avatar
By Kittrie
intro:
nisam gagin fan.

Originally posted by Mars
Originally posted by Mahoney

Najdužih 7 minuta u mom životu!

:ua:
Ja do pola izdržao. Intro mi držao pažnju, posle...muka živa.
ja isto.. al sam se i u intru izgubila, no cuh da se pojavila i MAJKA ZLO. :wundy:

ko sto davno rece, pesma je neopevano govno, zaista sam vise ocekivala od nje (dragana je muzicki obrazovano i kreativno stvorenje, i jedno 30% pesama su muzicki BAS dobe i extra odradjene).

spot pretenciozan, lose slozen kolaz;
sarenilo - madonna, ditrih, unicorn, britni..
klasicno u stilu "hocu da kazem/pokazem SVE sto MASA zeli da cuje/vidi pa koliko mi stane u 7 minuta"
(da ne ulazimo u postojanje i reakcija mogobrojnih hriscjana i ostalih grupacija koji je ..BLA)

JEDINA dobra stvar je sto izgleda dobro, sredila se u teretani nak' ok, zategla, ali je OPET smrsala.
buduci da kamera dodaje 6 kg kako kazu, ne mogu da zamislim kako izgleda live. a ja VOLIM MRSAVE i VITKE devojke (kao ja).

nista, sad moram da pogledam bad romance i alejandra da mi se vrati onaj muzicki respekt koji sam imala.

da ponovim, nisam gagin FAN.
By Sixto
Jebote al dobro izgleda, svaki put je sve bolja s linijom!

Obozavam je sto voli da se unakazi u spotu i nije joj problem metnuti na sebe sve i svasta da izgleda potpuno suludo, a ne kao kojekakve Smaraje koje imaju asistenta koji drzi dlake leve polovine glave na mestu, i jednog za desnu!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ovo je veći trash od Britney, blah.

Početak na trenutke zanimljiv, a na trenutke gadan!
Pederi ne vole pičku, a još manje porođaj, FAIL!

Ostatak spota je težak smor.
Dopada mi se jedino scena gde je ona potpuno sama, sa crnom pozadinom i meša buljom u donjem vešu.
Korisnikov avatar
By bas bleu
the depth of but the birth was not finite. it was infinite.

+

scary flats on dancing gaga

=

Slika
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Sixto

Jebote al dobro izgleda,

DA !!
zategla se, trbusnjaci, podigla dupe i tako to. :)

svaki put je sve bolja s linijom!
e sad.. sto se kilograma tice, svaki put ima sve manje i manje i manje.
opet, VOLIM ISKLJUCIVO MRSKASTE i VITKE zene, i ja svakodnevno trpim ovakve komentare koje sad pisem za njenu kilazu (osim sto sam se ja ugojila a ona smrsala), ali plasim se da ce preterati i da joj je ovo poslednja stanica.
vise mi se dojmila u bad romance sa , recimo, 3 kg vise.

ali da, skinny je SO IN, vecina javnih 'uber sexy' licnosti ima BMI ispod 18 , sto je underweigt kategorija (i gaga spada u doticne).
Korisnikov avatar
By Mars
Imam BMI za DVE uber sexy ličnosti...
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Spot me malo podseca na filmove Metropolis i Alien.

Pesma mi se nimalo ne dopada, gej je u svakom od tri znacenja te reci.
By loreenche
Originally posted by Heartkiller

Spot je interesantan, ali nisam očekivao ovakav, očekivao sam drugačiji. Ne mogu, a da se ne zapiram, zašto me deo kad priča, nenormalno podseća na uvodni deo na Madoninoj turneji "Re-Invention"?
:misli: :shrug:
Daj mi taj klip od Madone, ne mogu da nadjem.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hoće li neko stati u odbranu ovog izbljuvka pop trasha ili čekamo colonia_boya? :awesome:
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
ja obozavam onaj deo gde mesa guzom, mnogooo je zgodna, mnogo.
ma ona smrsa pred snimanje spotova, pa se izmedju opet malo ugoji. u zagrebu je bas bila okrugla:D
mislim da ce u drugom spotu biti trandzice o kojima se pricalo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Možda je pod trandžama mislila na sebe u različitim kostimima u ovom spotu?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!