Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
http://retrozabavnik.blogspot.com/2011/ ... stica.html
Što misliš o feminizmu?
– Meni je to nešto tuđe. Mislim da su sve te feministice isfrustrirane. Držim da taj njihov feminizam graniči s paranojom, ludilom i bolešću. Za mene je to bolest, nešto kao homoseksualizam. To je daleko od mene. Odričem se feminizma. To su deformirane ličnosti koje se odriču muškarca u prirodnom smislu u kojem on postoji.

Iz ovoga se naslućuje i tvoj stav prema homoseksualnosti...
– Pa neka vole muškarce ako im se žene ne sviđaju. No homoseksualizam često proizlazi iz toga što ti muškarci nisu naišli na nekakav adekvatan odziv kod žena, pa su se okrenuli muškarcima. To su ti jadnici koji su pokušali sa ženama i u tom se kontaktu osjetili nesigurnim. Seksualni je nagon postojao, postojala je potreba. Ima mladića koji su to počeli raditi iz mode. Na primjer, čuli su da je Bowie homić. Ali ja sam čitala da on nije homoseksualac i da je on to izjavio samo zato da bi iza sebe imao homoseksualce. I te su budale nasjele. Vjerujem da je slično i s lezbijkama, da su sve one jednom osjetile potrebu za muškarcem, a kad nisu od muškaraca dobile ono što su željele, onda su to dobile od žena. To ne osuđujem. Može muškarac muškarca privlačiti ili žena ženu. Treba unijeti više ležernosti u te njihove odnose.
:awesome:
Korisnikov avatar
By Madonna
MARINA VRATI NAM DVESTA PEDESET DINAAARAA!!! jel bilo tolko?
edit
ček da pročitam šta piše.. :kesa:
Korisnikov avatar
By bern
Pa dobro, kad se udebljala, promijenila je mišljenje! :curka:
Korisnikov avatar
By Srklet
serija bankrota je ucinila da bude gay friendly. :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
Pa da. Tad se hvalila kako je materijalno neovisna :spank:
Korisnikov avatar
By Mars
Tako je to kad svako ima mišljenje.
Korisnikov avatar
By lostinspace
Haha, ekstra! :D Bas lupeta u ovom intervjuu, nije ni cudo sto je preispitala svoje stavove, makar i zbog serije bankrota, hahah...!
Korisnikov avatar
By bern
Ruku na srce, ljudi se mijenjaju. Ako sad iskreno vjeruje drugačije, ne mogu da joj toliko zamijeram. Sa druge strane, u godinama kada je ona bila najpopularnija, seksualni pokreti su bili itekako "uočljivi".
Korisnikov avatar
By Sutekh
Dakle, vodeci se idejom da je promenila misljenje zbog serije bankrota...
Ali ja sam čitala da on nije homoseksualac i da je on to izjavio samo zato da bi iza sebe imao homoseksualce. I te su budale nasjele.
Pa eto. Sve je objasnila.
:vudu:
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Treba pustiti Maju Nikolić na nju...

"Ćuti - debela....debela, ćuti..."
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Null

MARINA VRATI NAM DVESTA PEDESET DINAAARAA!!! jel bilo tolko?
edit
ček da pročitam šta piše.. :kesa:

:lol:

I pevala je na playback pritom.

Ruglo je za svoju karijeru,lepo rece Maja NiSkolic.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by bern

Ruku na srce, ljudi se mijenjaju. Ako sad iskreno vjeruje drugačije, ne mogu da joj toliko zamijeram. Sa druge strane, u godinama kada je ona bila najpopularnija, seksualni pokreti su bili itekako "uočljivi".
ne mozes uopste da joj zameris, jedino ako si ko popeye bio prosvetljen jos kao zigot. ocemo sad da izvlacimo stare clanke lekara sta su pricali o gejevima. gluposti. bitno je da se ljudi menjaju.
Korisnikov avatar
By spliff
ljudi mozda menjaju mishljenje...
ali ne i karakter

:snob:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Sprinter
Originally posted by bern

ne mozes uopste da joj zameris, jedino ako si ko popeye bio prosvetljen jos kao zigot. ocemo sad da izvlacimo stare clanke lekara sta su pricali o gejevima. gluposti. bitno je da se ljudi menjaju.
Slažem se. Treba imati u vidu okolnosti pod kojima je Marinela sve ovo izjavljivala. Ja je ne bih zbog ovoga izbacivao iz Velikog forumskog spiska gay ikona. Jbg, treba imati na umu da mnogi od nas ni danas ne bi naučili dobro da vrckaju i miješaju da nije bilo "Programa tvog kompjutera". :opacupa:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Toliko odličnih postova u ovoj temi :pucaodsmeha:
By Hans
Originally posted by Popeye

serija bankrota je ucinila da bude gay friendly. :D
:roflmao:

ont: Kad volite Jelenu Karleušu, ovo vam se neće desiti da pročitate za davedeset godina. :) Ne mora ona da zna da peva, eh..šta ja sve ne znam... :lol:

A propos Marine, iskreno, svrbi me vulva šta ona misli. Bio sam na nastupu onomad, upoznali smo se i to je to. Ima gejeva koji idu i na Riblju čorbu. Ja doduše ne.. :lol: ali ih ima...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!