Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
Korean based company Cellulon is preparing to launch its latest peripheral innovation. The Laserkey, or optical/virtual keyboard is a portable optical input device that uses the company's 3D Electronic Sensor Technology which recognizes locations and movements of fingers and transmits the inputs to the user's device. Cellulon launched a similar product in 2005 and has made several updates, including bluetooth compatibility and USB connectivity. Laserkey works on any flat or solid surface and is compatible with Pocket PC, Palm OS and Windows.

http://www.celluon.com/products/laserkey1_2.htm?sm=2_1

Slika

Slika

Slika

Slika
By Sixto
Andjo ti mene svaki put bacis u trans!

Joj zivote, al bi ja bacio para na ove stvari nemate pojma! :doh:
Korisnikov avatar
By andjela
ona starija CL800BT je ~150$
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
video sam te najave još pre par godina. nije u pitanju bila ova tastatura, ali se koristio isti princip. najveća prednost je svakako to što se ovakve tastature jako lako mogu programirati i prilagođavati individualnim potrebama. a posebno su upotrebljive osobama sa hendikepom.
Korisnikov avatar
By andjela
i nema ciscenja od mrvica i prosutog soka :)
Korisnikov avatar
By constantine
i jaoo trazim na guglu i ovo je jedan od prvih rezultata sto mi je izabacio...

jel ima neko ideju gde ima da se kupi i koja je cena?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja ne bih ovo. Lakse mi je da kad pod prste osetim dugme.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
:klap:

@vetur - kontam da bi nam svima bio problem dok se ne naviknemo
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by haemoglobin87

:klap:

@vetur - kontam da bi nam svima bio problem dok se ne naviknemo
navikao sma se na touch screen telefon, mislim da ne bi mi bilo problem da se naviknem i na ovo... mada negde sam video 150e... mnoooogo....
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ma da, tach skrin je mnogo manji problem od ovoga. Mislim, za surfovanje netom bi bilo ok ali da ovime radim u photoshopu, programiram, igram igre, radim u 3d maxu... nema sanse.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Anhedonie

Ma da, tach skrin je mnogo manji problem od ovoga. Mislim, za surfovanje netom bi bilo ok ali da sa ovime radim u photoshopu, programiram, igram igre, radim u 3d maxu... nema sanse.
stvar navike :nokti:
Korisnikov avatar
By Mars
Ni ja ne volim dok ne pipnem. A ono pruži otpor i kaže "klik".
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa koja je prednost ovoga nad obicnom tastaturom, koja je znacajna jednom programeru?
Korisnikov avatar
By Mars
Kad spretni programer prosipa kafu ili pola litra CocaCole po njoj...manje sranje bude.

Drugu prednost ne vidim.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
kao sto andja rece, nema ciscenja, nema prosipanja mrva, soka, vode, mleka...sperme :lol:
meni je oke, ja bi kucao na ovome
Korisnikov avatar
By Mars
Evo ja simuliram po mom stolu, i mogu vam reci da prvo sto je zvuk iritirajuci...pa onda sve ostalo.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by constantine

hahahhahah zavisi kako koja tastatra :P
Stara, dobra sa mikroprekidačem i pravim klikom (i po ceni ove gore - i koja joj nikako ne pada, uprkos novodolazećim novotarijama).
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ima gumenih :D

ja imam takvu i crkla je kad sam se iznervirao i bacio je kroz prozor treceg sprata :sigh:

a inace kad se zaprlja uzmes sapun i vodu i operes lepo
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Mars

Kad spretni programer prosipa kafu ili pola litra CocaCole po njoj...manje sranje bude.

Drugu prednost ne vidim.
ova tastatura je uglavnom predvidjena za za mobline telefone koji podrzavaju office.... pa ono laka je za transport od klasicne tastature
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa dobro, da, jedino je prenosivost prednost. A mozda i njeno stelovanje, tipa da ubacis neko svoje dugme koje radi nesto sto ti zelis? Verovatno moze.

U svakom slucaju, ja to kod kuce ne bih.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa moze ovde i slepo, sa malo vise skilla.
Korisnikov avatar
By antibiotic
a jel moze ovaj laser da neguje nokte i zanoktice? :D

Nije mi jasno kako su smislili rad sa misem, ili touchpadom umesto misa. Ipak je to osetljivija rabota.

Plasim se , ako povrsina nije ravna ili laser nije uperen pravo, da ce praviti greske.

Cudo da se sva tehnika prilagodjava za za poneti, a ljudima se sve manje mrda iz kuce ako imaju komp.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Mars

Evo ja simuliram po mom stolu, i mogu vam reci da prvo sto je zvuk iritirajuci...pa onda sve ostalo.
zamisli tek kako bi ovo zvučalo kad se zada u kucanje:

Slika
Korisnikov avatar
By haemoglobin
verovatno isto iritantno koliko grebanje noktiju po tipkama
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Lepa Krepa

zamisli tek kako bi ovo zvučalo kad se zada u kucanje:
U stvari....ja sa u simulaciji pravio jednu gresku - a to je da sam po stolu kucao jacinom kao po tastaturi (a sto je u mom slucaju: kao po Olvetti pisacaoj masini..mehanickoj).

Ovde uopste ne mora da se udara, može saom nežno da se PIPNE povšina stola...i tako mi je već zaniljivije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!