Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
za sve fanove smallville od sutra krece druga polovina desete(i nadam se poslednje) sezone.
Slika
By Orion
U jbt kol'ko su tu seriju razvukli.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Sad ne pratim nista, ali od serija najvise volim sitcom-e: Friends, Will & Grace, How I Met Your Mother, 3rd Rock from the Sun, That 70's Show... ni The Big Bang Theory ne deluje lose, to moram negde da nadjem.
Pogledam ponekad i Sex and the City, Desperate Housewives, One Tree Hill, The O.C. i one detektivske, bolnicke... i sve te slicne sto se vrte po TV-u.

:kokice:
Korisnikov avatar
By *FRAJLA*
Kad sam bila mladja sve serije sam snimala na VHS-u...redovno pratila...imam chitave kolekcije...+kasete sa video spotovima...filmovima... :nerd:
Elem...ovo sam pratila#pratim:
M.a.s.h(Alan Alda je zakon)
Homocide-life on the street(Dzi-moj omiljeni lik...kao veliki meda)
Friends
My so called life
Medison
Heart break high
Savannah(zbog Peyton)
Baywatch
West Waikiki(Cheryl Ladd)
Man behaving badly
Only fools and horses
Nikita
Alo Alo
Ally Mcbeal
Will & Grace
The Simpsons
Ed(Tom Cavanagh;Julie Bowen)
Resistire(nije neka serija i mnogo epizoda ima ali...Celeste Cid... :lija: )
Sex and the city
Charmed
West central park(Madchen Amick)
E.R
Mcleod*s daughters(predivna muzika u seriji...)
CSI(Miami,NY,Las Vegas-omiljeni)
One tree hill
Dead like me
House M.D
Grey*s Anatomy
Married with children
I tako,da ne preterujem...
Korisnikov avatar
By levian
Desperate housewives <3
V
House M.D.
Off the map
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Svima koji znaju spanski (titlovi na engl. su samo u ovih 18/50 minuta) preporucujem ovo. Odlicna suspense-akcija sa Kate del Castillo (Weeds) i drugim meksiko/kolumbija/spanija postavom glumaca.
Mozda je neko procitao i knjigu Kraljica Juga - A. P. Reverte...

Evo predepizode. Premijera je 28.02. u 10pm na Telemundu.

''

Fenomenalno je :cheer: :cheer: Kate je odlicna, Amaya OK, Porras je iznenadjujuce dobro odglumio. Ljugiavstina od coveka, ali takav je i Gato, pa izgleda kao da super glumi.
Batman mi je super (onaj debeli pred kraj sto bezi sa plavusanom od eksplozije aviona).
Chino mi je predobar, ali nije imao nijednu jbnu recenicu. :rida: :rida: :shrug:
edit: evo ga chino
http://www.gabrielblanco.cc/images/acto ... lfo100.jpg
Korisnikov avatar
By zozefin st
volim ''six feet under''
gledala sam svaku epizodu skoro,
i gledala bih opet
Korisnikov avatar
By Anhedonie
w&g :peder:
otvorena vrata <3
the l word :kesbiana:
elfen lied <3
daira
i tako
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Originally posted by *FRAJLA*

Savannah(zbog Peyton)

Ooo, da. :love: Zaplet je bio vrlo osrednje odradjen, ali Pejton... :bale:
Iz istog razloga sam pratio All My Children - trash od serije - zato sto je jedno vreme tu igrala Sarah Michelle Gellar - dok je nisu izbacili. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Torry
kakva je serija Brothers and sisters?

nesto se kanim da je skidam
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Dante
Originally posted by Torry

Dosadna.
Dozlaboga dosadna.
Razvlače je k'o Kemiš harmoniku.
ono sto ja ne podnosim kod te serije njena infantilnost (dobar primjer toga je soundtrack, narocito u scenama koje bi kao trebale biti komicne, uvijek najavljene i popracene s nekoliko pam-pa-ra-ram nota kao signalom veselost koja slijedi :roll: ), kao i potpuni disregard za likove i razvoj price. jos svo to kvazipoliticko laprdanje bez supstance...
i da, bas sam s frendom gledao najnoviju epozodu, koja ukljucuje zvaljenje richarda chamberlaina i rona rifkina, man that was some naaasty shit!

inace, od sitcoma pratim:
30 rock
community
moden family
it's always funny in philadelphia ( :leviathan: )
bored to death
parks and recreation (dovoljno je odgledati epizodu 'ron and tammy: part two, i bit cete zaljubljeni u P&R :D )
i jos neke kojih se sad ne mogu sjetiti...

od dramskih serija pratim:
southland (best cop show on TV right now)
mad men
united states of tara (vecinom zbog gay sina :shrug: )
friday night lights (nikad nisam mislio da ce biti obozavatelj serije u cijem je centru americki football, ali fakat je genijalna serija)
itd

danas zapravo ima dosta odlicnih serija, cak vise nego filmova... never thought i'd say that :shrug:
By Speculum Columbae
Originally posted by Popeye
Originally posted by Dante
Originally posted by Torry

Dosadna.
Dozlaboga dosadna.
Razvlače je k'o Kemiš harmoniku.
ono sto ja ne podnosim kod te serije njena infantilnost (dobar primjer toga je soundtrack, narocito u scenama koje bi kao trebale biti komicne, uvijek najavljene i popracene s nekoliko pam-pa-ra-ram nota kao signalom veselost koja slijedi :roll: ), kao i potpuni disregard za likove i razvoj price. jos svo to kvazipoliticko laprdanje bez supstance...
i da, bas sam s frendom gledao najnoviju epozodu, koja ukljucuje zvaljenje richarda chamberlaina i rona rifkina, man that was some naaasty shit!
Eh, da, dade mi Roreče šlagvort - vrlo je razvodnjena i artificijalna.
Korisnikov avatar
By Srklet
p.s.
moram preporuciti seriju 'terriers', koja je ukinuta nakon prve sezone.
bez obzira sto je izgleda ama bas nitko nije gledao, rijec je o fakat super krimi-seriji, s odlicno zaokruzenim i kompleksnim likovima (i glumcima koji ih utjelovljuju), sirom pricom koja je kompleksna kao klasicni noir, te beskrajno quotable dijalozima.

''
Korisnikov avatar
By Waldorf
danas zapravo ima dosta odlicnih serija, cak vise nego filmova... never thought i'd say that :shrug:
Mene je to zbunilo pre neku godinu kada sam krenula aktivnije da pratim serije. Iz čista mira su kartonske kulise zamenjene pravim zgradama, a A-listeri počeli da se pojavljuju u glavnim ulogama. :rock: Čak se i broj pisaca/scenarista većine sada može izraziti u jednocifrenim brojevima (kontam da pomaže kvalitetu).
Posebno sam srećna jer se skoro pa uvek vezujem prvenstveno za likove. Za filmove to ume da bude bzvz jer nema dovoljno priče i materijala. Dobre serije, sa lepo razvijenim likovim su prava stvar za održavanje mojih opesija. :D
Korisnikov avatar
By mikeli
Desperate Housewives i The Simpsons !!!
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Ulix
Originally posted by Marvin
Originally posted by Ulix
Originally posted by deran
šest stopa pod/ispod zemlje :nesiguran:

nešto sam malo gledao,ali su prestali sa emitovanjem-ja i ne znam da li ima nastavka i koliko ima sezona...
Ta serija je savršena. U celini sam je pogledao dva puta, a neke epizode sam gledao i kad su je prikazivali na Pinku, a i ovako mi se desi da pogledam poneku s vremena na vreme. :hail: :hail: :hail:
Ja sam bio oduševljen sa prve 2 sezone... savršena serija! A onda su od treće nešto promenili... ne znam šta, ali to više nije bilo to :neznam:
Petu nisam ni pogledao.
Jeste se dosta promenila serija, u prvi plan je izbila Kler sa svojim problemima, ali ja sam i to voleo. Svaki put kad se Frensis Konroj (ona glumi mamu) pojavi pred kamerom, ja upadnem u trans. :blush:

I poslednja epizoda je bila sjajna. Jedna je od retkih serija koje imaju zadovoljavajuć završetak. :canttouchthis:
Zaboravio sam da ti kazem, na tvoju preporuku sam pogledao poslednju sezonu još onomad... I oduvala me.
Poslednju epizodu sam preplakao celu. 50 minuta nisam prestajao. Raznela me.

Završetak tačno onakav kakav je morao biti. To ni za šta još nisam pomislio sem za 100 godina samoće.
Korisnikov avatar
By Srklet
download this, minions! :domino:

p.s.
moram preporuciti seriju 'terriers', koja je ukinuta nakon prve sezone.
bez obzira sto je izgleda ama bas nitko nije gledao, rijec je o fakat super krimi-seriji, s odlicno zaokruzenim i kompleksnim likovima (i glumcima koji ih utjelovljuju), sirom pricom koja je kompleksna kao klasicni noir, te beskrajno quotable dijalozima.

''
By Ulix
Originally posted by Marvin

Završetak tačno onakav kakav je morao biti. To ni za šta još nisam pomislio sem za 100 godina samoće.
:yes:

(I neka to bude nauk svima koji su nekada sumnjali: ja sam uvek u pravu.) :icequeen:
Korisnikov avatar
By McFarland
Odgledao sam dosta. Najvise Americkih serija + Kasandra, Emeralda, Ljovinsna i td. :D

Pre par dana sam zarsio Will & Grace svih 8 sezona. Sad trazim neku takvu komediju a u medjuvremenu gledam ROME (Rim). Fantasticna serija. Pre, za vreme i posle Cezarove vladavine. Super je, preporucujem.

Paralelno gledam (dok izlaze nove episode) Desperate Housewives, V, Heroes... hmm jos neka nego ne mogu da se setim :)

aj pa tako
Korisnikov avatar
By kal zakath
ajd da vidimo:

True Blood

Haven

Republic of Doyle

The Mentalist
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni se sad gleda Spartacus.
Cuo sam da je dobra serija.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!