Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dante

Auh, valjda ima neki način da moderatori pripoje teme...sori, večeras sam baš nemač pojma.
Ma nije čudo da ljudi ne znaju kad je uvek na dnu...
Korisnikov avatar
By Mars
A ko bi tek da počne da sluša Barbru, treba da zna kojim se sve pravcima bavila...da ne bude ono - ko slepci koji ispipavaju slona...Dakle:

1. Jazz
2. Broadway musicals
3. Pop

Da se neku slučajno ne uhvati baš za ono što ne voli i misli da je to sve od nje...
By Speculum Columbae
Prijavio sam da se spoje teme. Da se pelcuje i održava. Najviše volim nju u džezu.
Meni se sviđa i poslednji album koji je izdala - Love Is the Answer, sa vodećim singlom - Here's to life:

''
By Guion Nerville
''

:love:

Volim neke njene pesme, glumacka ostvarenja. Mislim da sjajno povezuje i preplice dramski nastup sa pevackim umecem.
Korisnikov avatar
By Mars
Da, lepo je što stvara nove pesme...samo što ću ja da ih poslušam i volim za jedno 10, 20 godina tek :) ...polako

''
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Banana

Volim neke njene pesme, glumacka ostvarenja. Mislim da sjajno povezuje i preplice dramski nastup sa pevackim umecem.
Skinite Barbra Streisand: The Concert iz 1994. godine, Anaheim, Ca. (ima i deo iz Madison Square Garden)...

Ili tzv. milenijumski iz Vegasa..
By Speculum Columbae
Bolja je od 90% belih vokalistkinja.
Ima onaj vintidž holivudski vokal, izražajan, karakteran i zabavlja.
By Guion Nerville

''
Koliko li sam samo puta pregledao ovo njeno izvodjenje. Izadjem na verandu u gustu letnju noc dok me on preklinje dole sa nekim ruzama koje je pokidao usput u dvoristu, mene obasja svetlost lune, te mu sa bogatstvom i koloritom izraza jedne Barbre izvedem Cry me a river, i graciozno nestanem iza lelujavih zavesa. :zvezda:

Volim i verziju Julie London, ali je drugacije atmosfere.
By Speculum Columbae
Originally posted by Banana

''
Koliko li sam samo puta pregledao ovo njeno izvodjenje. Izadjem na verandu u gustu letnju noc dok me on preklinje dole sa nekim ruzama koje je pokidao usput u dvoristu, mene obasja svetlost lune, te mu sa bogatstvom i koloritom izraza jedne Barbre izvedem Cry me a river, i graciozno nestanem iza lelujavih zavesa. :zvezda:

Volim i verziju Julie London, ali je drugacije atmosfere.
(u poverenju, najlepša je od Ella-e Fitzgerald)
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Kittrie

oh Boze upravo sam se preksinoc pitala KAKO OVO NE POSTOJI NA FORUMU?? {bila sam ubedjena da gresim i da jednostavno ne mogu da nadjem temu..}

eto.

@mars- hvala, ja je nisam nasla. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Oh.

Sad nam tema ima TRI strane! :radosnice:

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ma nek učestvuje...šta ima veze.
By Speculum Columbae
Ne znam...ja je vidim kao ozbiljnu umetnicu. Pop-kultura ovih dana malo guši.
Korisnikov avatar
By walt333
Ja se posebno radujem što će Barbra da bude Mama Rose u novoj adaptaciji mjuzikla gipsy. Mada ona najpoznatija arija iz ovog mjuzikla, Rose's Turn, je več otpevana u Glee-ju. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Sve Madone i Lejdi Gage i Majkl Đeksoni da se poređaju - ne mogu da je stignu :)
Stvarno fascinantne brojke.

SINGER Barbra Streisand is officially the most expensive touring act of all time. Tickets to Babs’s upcoming US tour are on sale for a record £925. Explains her tour promoter: ‘I can’t think of another artist that could sell tickets at a price like this – maybe if Elvis came back from the dead.’

Ona brojka je prosečna cena ulaznice.
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Malo je reći da sam presrećan.
Korisnikov avatar
By deran
inače,najbolji ženski vokal-beli,crni zeleni,kako god...

women in love je meni,kako se kaže-najpesma svih vremena...

ima još jedna njena pesma kojoj nikako ime da zapamtim,pop je-mars će pomoći-again... :D
Korisnikov avatar
By Mars
:) hey...

pa ne znam sta bi to moglo da bude...posle woman in love, najpopularnije su The Way We Were (iz onog filma sa Redfordom) i Memories iz mjuzikla Mačke.

http://www.youtube.com/watch?v=1Yrd6caX ... re=related" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=78Ruh0ewBVo" target="_blank

To?

Ovo za "drugorazredni glas" je stvarno urnebesno, ali koliko se sećam autor je imao mnogo takvih momenata ovde, da kazem bio mu je to - stil.
Korisnikov avatar
By Mars
Dakle turneja je pocela, koncert u Filadelfiji je odrzan.

Utisci...kazu da je spektakularno, da joj je glas u punoj formi.

Malo me nervira sto je nekoliko pesama pevala sa nekim Il Divo-likim kopijama...kao 2006....vise volim samo ona kad je I sto dirigent nije Marvin H.....al ajde...

Uzbudjen sam kao Dionis pred Prometheus - volim sledece tri nedelje i uzbudjenje koje raste do mog koncerta.

Ima i slika, poznati NY photographer je pusten da malo slika...
Korisnikov avatar
By V25
Kakav je novi album?
Korisnikov avatar
By Mars
znaci ZLO od foruma kad treba sliku da stavis

:mad:
Korisnikov avatar
By Mars
70 godina. Gde je otisla ta plastika...

Slika
Korisnikov avatar
By V25
Čekaj, ovo je ona sada?????? Plastika ili ne, divna je. Mislim, meni je ona uvek bila divna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!