Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Brokeback
Ocekivao sam vise :) tako dobar text, a tako glupa muzika, aranzman ili sta vec :)
Korisnikov avatar
By V25
Šta znam... Ja volim Gagu od početka, i premda sam pesmu na repeat vrteo ceo dan, i dalje me nije osvojila kao "Poker Face" ili "Bad Romance". Tekst je odličan, ali je aranžman kao za Eurovision ili pak špicu neke tv emisije. Opet, kada je Gaga u pitanju, nisam objektivan, tako da ću nastaviti da "drndam" pesmu i dalje i da se nadam da će drugi single biti bolji :)
Korisnikov avatar
By horus.
I'm beautiful in my way,
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was Born This Way
aha... :kakodane:
Slika

ont: meni se pesma ne svidja... :bljak:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Preproducirana glupost.

Mnogo htela mnogo zapocela.

Kao 4 pesme u jednoj sklepane na los nacin, od kojih je jedna "Express Yourself".

Jako sam ljut.
Korisnikov avatar
By horus.
pesma ce verovatno biti hit, iako je sranje... kao sto je i britney-in "hold it against me" skroz bzvz...
a i kylie je imala tu foru, pa joj je prvi single bio "all the lovers" iako je to jedna od losijih pesama na albumu... mozda to namerno rade... sta znam... :neznam:
By abrakaduda
hahahaha al se gayevi nalozili na Born this way...

totalni trash od pesme....fuj fuj fuj...ajmo 90...dzaba joj jak marketing Elthon Vogue i ostali...kad je pesma sranje...

don't HOLD IT AGAINST ME :]]]]] britney rulzzz
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Null

pa čim se pravi frka pregolema masa njih posle pizdi kako to nije TO :drama: i odbrojavanje je bilo! :drama:
enihu, meni se dopada ali ništa spec, ne ostavlja želju za daljim slušanjem. ali mi je svakako bolje ovo od onog britninog. javim se opet ako mi se uvuče u glavu nekako, negde, nekad....... :drama:
OMFG UHVATILO ME

:eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya:

ITS SO FREAKIN AWESUM!
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
previse sam ocekivala izgleda, pesma mi je totalno bzv i previse je brza, ispala bi mnogo bolje da je bila balada. npr da je sve onako kako je otpevala onaj deo od 15sec na mtv nagradama. ne dopada mi se muzika, sve mi na neki remix vise vuce, a ne na pravu verziju.

slusam je ceo dan i pored zamerki haha.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Born This Way je trenutno No. 1 na iTunesu u 22 zemlje! Postala je rekorder i po tome sto je najbrze stigla do prvog mesta u USA, za manje od tri sata nakon pocetka prodaje. Pesma je dobila ogroman airplay, radio stanice je pustaju na svakih sat vremena. Ovo je primer savrsene promotivne kampanje koja se vise nego dobro isplatila. Go Gaga!
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
update: BORN THIS WAY je prva i jedina pesma koja se u isto vreme nasla na prvom mestu na sva 23 iTunesa. Takodje usla je u istoriju kao pesma sa najvishe pustanja u jednom danu na radio stanicama u USA, cak 1500+ spinova za svega 14 sati airplaya. Yaaaaaaaay!
Korisnikov avatar
By bern
Meni Born This Way liči na When Love Takes Over (Guetta & Kelly).

Bez veze mi je pjesma. Politički korektna gay "himna" na nivou Šanaje Tvejn.
Korisnikov avatar
By XerYuS
Na prvo slusanje mi je bila stvarno dosadna, ali meni se ni jedna pesma ne svidi na prvo slusanje, sad mi se vec malo vise svidja. No, ocekivao sam mnogo vise od nje.
Korisnikov avatar
By Mage
Prepevana "express yourself".
Korisnikov avatar
By niotkuda
Nit' sam išta očekivao, nit' sam išta dobio.

Bezveze.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kakav idiot...

''

Mada, bolje i to nego retardirano vucaranje po tepihu i keženje do iznemoglosti! :doh:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ti nisi mentalno sposoban za normalan komentar ili...?

Pesma se zove BORN This Way i donose je u materici ili jajetu ( jos uvek nagadjamo :) ) iz koje ce se roditi. Get a clue, stupid!
Korisnikov avatar
By lav
kad se ocekuje gagin nastup ?
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ne zna se tacan redosled nastupa ali po nezvanicnim informacijama Gaga ce nastupiti u prvom satu dodele, 2am - 3am.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Oprosti što nisam opsednut pa ne znam, a ne mogu reći ni da me zanima.

Ne brini, nije ništa više retardirana nego ostatak Hollywooda, jedino je ružnija od većine, ali to već nije njena krivica.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
''
:love:

Najjednostavniji nastup do sad a opet fenomenalan. Vokalno izvodjenje je bilo savrseno, dance rutina totalno otkacena + hair flip fazon :D i na kraju - orgulje :leviathan:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!