Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika

Dizzy Queer, klub Apartman i prijatelji iz LGBT pokreta vas pozivaju na DOBROTVORNU žurku koja će se održati 11. februara u vašem omiljenom gej-lezbejskom klubu.

Sav novčani prihod sakupljen na ulazu u klub Apartman će biti uplaćen na račun Svratišta za decu ulice u Beogradu za kupovinu najpotrebnijih stvari deci u ovom zimskom periodu.

Neka deca su prinuđena da žive i rade na ulici, bez osnovnih uslova za život, bez zdravstvene brige, bez mogućnosti da se školuju, zapostavljena i izložena svakodnevnom nasilju.

Mi, koji teško slobodno izlazimo na ulicu pomažemo ovom žurkom onima koji su prinuđeni da žive na ulici.

Žurku podržava veliki broj LGBT organizacija i njihovih članica i članova: Gej strejt alijansa, Queer Beograd kolektiv, Labris - organizacija za lezbejska ljudska prava, Gayten LGBT, Centar za queer studije, Gej lezbejski info centar, Queeria centar...

Na žurci će vas, nakon dužeg odsustva iz Apartmana, cele noći zabavljati DJ Munja aktuelnim pop&dance hitovima.

Ulaz možete platiti koliko želite, ali ne manje od 150 dinara :)

Petak, 11. februar, 23h, klub Apartman (Karađorđeva 43).

Dobrodošli i dobrodošle!

O SVRATIŠTU ...

Svratište za decu ulice jeste mesto koje nudi sigurnost u svakom pogledu deci do 18 godina koja su zbog načina na koji provode vreme na ulici, uslova u kojima žive, koja iz objektivnih/subjektivnih razloga ne koriste usluge državnih institucija, posebno izloženi rizicima.

Deca tamo mogu da se odmore i provedu strukturisano vreme, da jedu, da se okupaju, da održavaju ličnu higijenu, da dobiju zdravstvenu negu, prenoće u kriznim situacijama, dobiju informaciju o uslugama u zajednici i podršku u sticanju osnovnih životnih veština.

Sa njima svakodnevno rade vaspitači, socijalna radnica, psihološkinja, medicinska sestra i volonteri.

Svratište trenutno broji oko 180 aktivnih korisnika, koji dolaze na dnevnom nivou i koriste usluge koje su im potrebne.

A nije im potrebno ništa više nego drugoj deci – da se lepo obuku, da jedu makar jedan kuvani obrok dnevno, da urade domaće zadatke, da pogledaju film, predstavu, da se igraju, dobiju savet i podršku od odrasle i odgovorne osobe, da se druže i da budu deca.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Lepoooo.. :zastava:

I bilo bi fino da bude propraceno medijski. Da vide da i pederi daju za decu. :drama: Neverovatno, je l? :transprst:
Korisnikov avatar
By *Angie*
Ne mora da bude propraceno medijski, ovo nije reklama za nas, ali ako nas budu pitali sta smo uradili za dobrobit ove drzave moci cemo da kazemo STA! Mi kao LGBT zajednica!
I ako ova zurka uspe, nameravamo da u buduce na svaka 2, 3 meseca oganizujemo humanitarnu zurku, nece biti uvek za Svratiste, mozda ce nekom detetu trebati donacija za lecenje itd..
Zavisi od NAS!
Ja se ne oglasavam cesto na forumu, ali u ime Dizzy Queera moram da se zahvalim svim LBGT organizacijama koje su nas podrzale, i u napred svima vama koji cete doci, i pomoci ovoj deci da koliko toliko imaju normalne uslove za zivot...
I na kraju moram da se javno zahvalim vlasniku Apatmana odnosno klubu Apartman, koji nam je omogucio prostor, i koji ce sve naknadne troskove snositi sam..
'Ajmo da pokazemo da mi to mozemo i da smo mi oni koji se bore za ljudska prava svakog pojedinca!
Korisnikov avatar
By Dizzy Queer
Napravili smo ipak lepši banner :)
Napravio je, zapravo, opet Jacob Stenwik iliti samo Stenwik :D

Slika
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
Originally posted by *Angie*

Ne mora da bude propraceno medijski, ovo nije reklama za nas, ali ako nas budu pitali sta smo uradili za dobrobit ove drzave moci cemo da kazemo STA! Mi kao LGBT zajednica!
I ako ova zurka uspe, nameravamo da u buduce na svaka 2, 3 meseca oganizujemo humanitarnu zurku, nece biti uvek za Svratiste, mozda ce nekom detetu trebati donacija za lecenje itd..
Zavisi od NAS!
Ja se ne oglasavam cesto na forumu, ali u ime Dizzy Queera moram da se zahvalim svim LBGT organizacijama koje su nas podrzale, i u napred svima vama koji cete doci, i pomoci ovoj deci da koliko toliko imaju normalne uslove za zivot...
I na kraju moram da se javno zahvalim vlasniku Apatmana odnosno klubu Apartman, koji nam je omogucio prostor, i koji ce sve naknadne troskove snositi sam..
'Ajmo da pokazemo da mi to mozemo i da smo mi oni koji se bore za ljudska prava svakog pojedinca!
bravo, divno!
dolazim, naravno i podržavam svom snagom sve ovakve akcije! :up:
Korisnikov avatar
By Dizzy Queer
Evo i manjih dimenzija 300x300 :)
Ukoliko je neko od vas u mogućnosti da stavi baner (bilo koji, ovaj manji ili onaj iznad veći) na svoj sajt ili blog, bićemo mu zahvalni na podršci u ime dece iz Svratišta :)

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zwezdica

Lepoooo.. :zastava:

I bilo bi fino da bude propraceno medijski.
U svakom slucaju.

Kad tad. Ne mora pred zurku.

Divna ideja, zaista. Drago mi je da se sada i to radi.
Korisnikov avatar
By Kittrie
divna ideja.
i slicne treba realizovati bar na svaka 2-3 meseca.
{rekla bih i dosta cesce, ali znam da je tek TO potpuno nerealno.}
Korisnikov avatar
By Dizzy Queer
Bilo je već sličnih akcija u Apartmanu :)

- Svratište:
http://www.gsa.org.rs/cms-run/index.php ... &Itemid=60

- Mamograf:
http://www.b92.net/specijal/rakdojke/ve ... _id=322157
i
http://www.b92.net/specijal/rakdojke/kompanije.php

... no ih nije bilo skoro, pa je red obnoviti dobru praksu :)

Takođe, sem GSA, Loud & Queer-a i kluba Apartman, sličnu akciju je priredio i Queeria centar pre par godina (prihod od prodaje unikatnih torbi), a ako se dobro sećamo i Labris... :)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ideja mi se mnogo dopada. Mislim da je ovako nešto potrebno u ovoj zemlji i smatram da NE treba da prođe nepropraćeno od stane medija.

Mislim da ću moći da dođem...
:)
By Glasnik
Jaoooooo ovo je baš lepa ideja! Svaka čast! Ali ja imam ispite oko tog datuma i nema šanse da dođem... :rida:
Korisnikov avatar
By mirth
Jako mi je zao sto cu propustiti.

:up:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by *Angie*

Zavisi od NAS!
fantasticno :klap:

da sirimo ljubav i pozitivnu energiju :sunce:
Korisnikov avatar
By Madonna
yeah... :sigh:

samo vas MOOOOOOOOOOOOOOOOOLIM
da ne pustite

BORN THIS WAY

PLEASEPLEASEPLEASEPLEASEPLEASEPLEASEPLEASEPLEASEPLEASEPLEASEPLEASEPLEASEPLEASEPLEASEPLEASEPLEASEPLEASE
Korisnikov avatar
By Paki
:lol:

Idi do DJ-a čim dođeš i zamoli čoveka :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!