Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by bananicaVazno je da postoje trenuci u kojima osecas da je neko tvoja srodna dusa (makar jedno vece ili dan). Sad si pokrenuo pitanje vremenske i prostorne dimenzije srodnih dusa .
jok. prije ce biti da se sa odredjenim osobama nadjes u istom momentu na istoj dionici puta.
vremenom krenete da se razilazite, i od toga koliko jedno drugom znacite zavisi koliko ste u stanju napora da ulozite kako bi ipak ostali na paralelnim ravnima.
tako nekako...
Originally posted by DinaI k'o sto rece Neffelo - ponekad verujemo u neku teoriju zato sto nam je draga, a ne zato sto je mozemo objasniti...
Ja sam ubedjena da se sa mojim srodnim dusama znam iz proslih zivota, a da cemo se znati i u buducim... I naravno ne samo ja vec i srodne duse veruju u to.
Originally posted by Hys.sviđa mi se kako si ovo sročila.
kao klinka, mislila sam da kada nadjem srodnu dusu, da cu nekako osetiti da je ta osoba deo mene koji nisam znala da mi fali, bez koga mogu, ali bez koga moje ja nije sasvim ja, a sa kim je neko lepse, obuhvatnije ja.
i tako, shvatih-cesto stvari koje mislimo kao deca, budu tako jednostavne, jasne.
i sasvim istinite.
Originally posted by Dinaapsolutno se slazem sa Dinom , od prve do poslednje reci
Verujem. Kod mene je to nesto vise kao prepoznavanje, neko pomalo magicno osecanje, pre nego sto je izrazivo recima. Sa nekim drugim ljudima imam isto slicnosti u misljenju pa ih ne prepoznajem kao srodne duse. Odnosi sa srodnim dusama imaju neku snagu koju drugi odnosi nemaju. To ne znaci da uvek ostajemo podjednako bliski, realne stvari koje nas razdvajaju isto postoje. Ali kad se sretnemo bez obzira na razlike ostaje neka bliskost, nesto po cemu smo se nekad prepoznali. Isto tako, ranije sam cesce nalazila sebi bliske ljude u literaturi i filmovima a danas u realnom zivotu. To je meni znak da mnogo vise izrazavam sebe.
Originally posted by DinaJa sam jednu našla i vrlo sam srećna zbog toga To "prepoznavanje" je zaista bilo magično i konstantno se dešavaju stvari koje potvrđuju da se jednostavno "odnekud" znamo, što me ponekada izluđuje...prosto se zapitam da li je moguće...
Verujem. Kod mene je to nesto vise kao prepoznavanje, neko pomalo magicno osecanje, pre nego sto je izrazivo recima. Sa nekim drugim ljudima imam isto slicnosti u misljenju pa ih ne prepoznajem kao srodne duse. Odnosi sa srodnim dusama imaju neku snagu koju drugi odnosi nemaju.
Originally posted by Galateja
Da li vam se desilo da dok čitate roman, biografiju, gledate film, pričate sa nekim itd. da prepopaznete srodnu dušu? Koliko puta vam se to desilo i kad?
Da li smatrate da je 'srodna duša' samo jedan tinejdžerski mit ili nešto što postoji.
Šta je za vas 'srodna duša'?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!