Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
da se smrzavam ( struktura nesvesne i predsvesne hladnoće moje spavaće sobe na sasvim užasavajući košmar, sve u stilu Frojda )
Korisnikov avatar
By unic0rn
konsultovacemo sanovnik.com :wundy: :lol:

BABA
Sanjati svoju babu: porodična radost; živa i zdrava: pomoć od osobe od koje to niste očekivali;

:svetac:
Korisnikov avatar
By Marvin
Sumnjam da Sanovnik ima odgovor na "foke koje izlaze iz Dunava i na dve noge te jure po Štrandu"...
Korisnikov avatar
By Tungi
Sanjao sam Zoncheta..Jako je bio drzak:paradajz:
By str00ja
Forumski san:
Nullo, sanjao sam da smo bili na karaoketu i da smo pevali "Heartbeat" od Madonne jer niko drugi nije hteo :lol: (a bilo je kao ljudi s foruma jos tu). I kao spontano isteraju nas dvojicu. I to smo sve lepo spontano raspodelili deonice, i dobili aplauz xD

A posle si me ti Orlando na izlazu ubeđivala kako treba da se prijavim u Legiju stranaca i idem u neki rat :neznam: :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
:lol:

ont:
ne sećam se, ali znam šta ću noćas sanjati :hypno:
Korisnikov avatar
By bothways
U jednom trenutku sam sanjao da sam sa jednim forumashem u kadi i da smo smisljali kako da ga izvucemo iz mog stana, s obzirom da su, dok smo bili u kupatilu, u stan usli moji roditelji.
By Glasnik
Sanjao sam da je u jednom trenutku leto i svi prozori na kući mi otvoreni, a u drugom trenu se smrklo, počelo da seva i da pljušti kiša. I odjednom ogromni talasi počeli da nadolaze i mi se razbežali pokušavajući da zatvorimo sve otvore kako se ne bismo udavili. Pozatvarasmo u zadnji čas sve i ubrzo je tutnjava prošla. Otvorili prozore, kad ono - opet sunce sija...

Volim da mislim da ovo označava početak boljeg perioda za mene. :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
nekakvo kamenje uz more, i morali smo se skroz muciti i pentrati da bi dosli do nekakvih kamenih plaza... :drama:
By Orion
Opet sam sanjao kako krećem u srednju a odeljenje je pola ljudi iz osnovne, pola iz srednje škole.
It's true what they say - high school never ends! :tragika:
Korisnikov avatar
By Blady
Da sam privedena.. jbte, optuzile su me neke devojcice, da sam ih tukla, sto i jesam..
Tukla sam ih, zato sto su one tukle neke druge devojcice, omg... samim tim, da moja drugarica poseduje motor koje je sklopljen sa jahtom, kao moze i pokompnu i po moru :lol: i ide na BENZIN..
i onda sam ja cekala na aerodromu, da me privedu.. i smisljala sta cu reci...

A preko dana Dzelajzu :vruce:
Korisnikov avatar
By *FRAJLA*
Ah...sanjala sam da uchestvujem u nagradnoj igri Panchevca...
A da bi neko jelte,uchestvovao u nag.igri mora da donese 6 crvenih sholjica nes kafe...
I tako se ja uputim,sa sve sholjicama do njihove kancelarije..sva vesela...
Idem do grada,sholjice zveckaju,ljudi me chudno gledaju...
Boze dragi...
Kad sanjam ovako neshto,stvarno...Zrela sam za Mejica...urgentno...
Korisnikov avatar
By maka
^ hahaha sanjaj darling,sanjaj :kiss:

ont

sanjala sam da sam sa devojkom u Njujorku i da ona ide tamo na neke terapije za ledja nesto,nemam pojma,vozili smo se tim uber kul metroom,na izlazu iz njega dobili po 50 nekih evra,iako te novcanice ne izgledaju kao evri,pa smo onda tako setali tj jurcali gradom,da bi upali u neku prodavnicu igracaka gde su bile neke uber kul lezbejke. ceo san sam pokusavala da podignem vuglu da vidim kolike su te zgradetine,ali mi nikako nije poslo za rukom. zasu
Korisnikov avatar
By Skituljko
Jaaao ja sam sanjala celu noc da se sibam sa nekim sajber vojnicima, a mislim da sam bila i ranjena...
Ma bljak, bljak bljak.. Uh kako sam bila srecna kada je devojcici zazvonio budilnik!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne secam se sna, ali imala sam totalni trip kada mi je zazvonio fon da me budi, da mi na dispeju ide razgovor sa chata od sinoc :hypno: i kao *u jbt, nisam se izlogovala* .. i tek odjednom *wait a minute, pa to je fon, ne laptop*

vise ne idem na chat :ua:
Korisnikov avatar
By Azdaja
sanjah afriku...zivim u malom seocetu i cuvam seljane od lavova i hijena, koji su se udruzili i napadaju nas... omg kakav sam bila heroj :) )))

(jutroske, copy sa fb :lol: )
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
gomilu razjarenih zena koje vriste i trce ka meni..... izmedju ostalog.... joj... :uplasen: :shocked:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Sanjao sam Orlando, zavrsili travu kod splifa, napravili dzojs od 1,5 metara i cekali forumase, unicorn se motao tu negde :lol: :smokin:
Korisnikov avatar
By Tungi
Horde ljudi kako beze ulicama,dok ih mrak stize i guta..Neku pregazenu bebu na asfaltu.Jezivo.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!