Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
forum je lovište nepažljivih a ne retardiranih... :indijanac:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
1. Prema 2kune osjećam simpatiju još od kad smo se preganjali oko Letopisa popa Dukljanina, što je moglo biti negdje 2005. (čita se: dvije tisuće i pete). Volim ga kao da mi je brat od tetke, rođene. Mislim da je nenadoknadivi asset ovom forumu, duhovit, zaskočljiv, obrazovan, ciničan i inteligentan kakav je :awesome:

2. Imam nešto zemlje, ali ne nameravam da je prodam, naprotiv. U tom duhu poručujem bb, Marsu i Tungiju, da umesto tog konopčeta, bolje na tom placu napravite vikendicu, pa zovete na roštilj :hvala:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
angra je to lepo sročio. ne insistiram na navedenom stepenu srodstva, ali tu sam neđe:
Originally posted by AngraMaina

Volim ga kao da mi je brat od tetke, rođene. Mislim da je nenadoknadivi asset ovom forumu, duhovit, zaskočljiv, obrazovan, ciničan i inteligentan kakav je :awesome:
:up:
2 kune is 1 of a kind. :meda:

2. Imam nešto zemlje, ali ne nameravam da je prodam, naprotiv. U tom duhu poručujem bb, Marsu i Tungiju, da umesto tog konopčeta, bolje na tom placu napravite vikendicu, pa zovete na roštilj :hvala:
:lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja ne kapiram politicke fazone, pa to preskacem....

a 2kune volim. on je meni super.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by nsc

:kakodane: ajd' sto lazes samog sebe, ali sto pokusavas da slazes nas? da nista ne osecas ne bi postavljao idiotsku temu :wtf:
samo ti jos status fali :adiktusha: :hipnotizer:
Ajde oladi malo jbt. zar ne vidiš da je tema zajebancija? :gubitnik:

Grow a sense of humor...

Ont: Šta osećam prema 2kune? :wundy: Pa nekako slično kao i Drakche. Imam osećaj da je hot i da je pametan, ali je isuviše neozbiljan i to mi ponekad malo ide na kurac :lol:

Other than that, I think he's :awesome: !
Korisnikov avatar
By *deni*
Prema 2kune osećam neobičnu simpatiju.
:sweet:
By alexandermagic
Ne poznajem ga lično, a virtualna simpatija se ne može nazvati osjećajem. Dakle, ne osjećam ništa.

No, jasno je da se radi o osobi koja je realna, načitana, inteligentna i vrlo duhovita. Nije dosadan i ne ostavlja dojam jeftine drolje.

Doviđenja, prijatno. :galerija:
Korisnikov avatar
By VikiVetar
Simpatičan mi je, bar sam stekao takav utisak u ovih par dana koliko sam ovdje.
Korisnikov avatar
By bas bleu

the two lads aside, i can definitely see myself as a matronly and protective housekeeper of professor angra's country estate where he, after the untimely and tragic death of the love of his life, brings over blond rent boys in an effort to re-live the happiest time of his life, the efforts that none of the boys survive.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Na trenutke je jako zabavan i simpatičan..

Na trenutke jako dosađuje...

(:
Korisnikov avatar
By maka
totalno si moderna macko, majke mi
Korisnikov avatar
By Sunce
Govori tiho, i nosi ribu sa sobom! Sve nijanse morskih boja su uz njega, ima podrsku podvodnog parlamenta, ali na kopnu ne vlazi, uzak je i ne balavi dovoljno, ne balavi vidljivo za kopno-posmatrace. On se smeje kada mu je najgore, on je dvorska luda po potrebi, njegova riba spiralno tece, sve sto napise nije napisao, sve sto je precutao, rekao je. Njegove reci zapisane su u bisernim skoljkama, svaka se otvori kada zazmiri. 2kune je divan cika, divan mladic, divan decak!
Korisnikov avatar
By bothways
Dosadan, pogotovo sa silnim besmislenim temama koje otvara.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by bothways

Dosadan, pogotovo sa silnim besmislenim temama koje otvara.
Svemu sam se nadao, ali ovome nisam.

2kune je najgenijalniji lik sa foruma. Svaki njegov post je malo remek delo.

Meni je, priznajem, bilo potrebno da to uocim.

2kune je jako inteligentan, obrazovan i osetljiv. Puca od viska kreativnosti. Njegove teme nisu besmislene, besmisleno je to da su besmislene.

Ja ga bas volim, a on to ne zna. :cvetduga: Bilo bi lepo biti njegov ucenik.
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
2kune uglavnom ispisuje kratke, besmislene recenice i polurecenice sa puno smajlija trudeci se iz petnih zila da ispadne duhovit mada su njegovi napori uglavnom uzaludni.
Njegovi ozbiljni postovi, tacnije bljuvotine koje sam citala na temi o masakru vojnika JNA u Sarajevu su vrhunac bezobrazluka i neljudske arogancije. Gadjenje i prezir su jedina osecanja koja on zasluzuje.

Mnogo mi je zao ljudi kojima je 2kune zivotni ucitelj i uzor i koji besmislice ili bljuvotine koje on ispisuje smatraju za remek-dela.
Neki ocigledno nemaju predstavu kakav treba da bude zivotni ucitelj i uzor i sta su to remek-dela.Tuzno.
Korisnikov avatar
By zozefin st
zelenabombonice, koliko ti nemas pojma.......

ONT: 2kune mi je kul!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!