Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
meni je ruski jezik baš milozvučan ( kao i hrvatski ). Što se tiče same Rusije, volela sam nekada da čitam Dostojevskog, volim i Cvetajevu.
Korisnikov avatar
By _miki_
Prema ruskoj drzavi osecam gadjenje i prezir,a prema Rusima i ostalim robovima koji su osudjeni da zive u Rusiji osecam sazaljenje i tugu zbog uzasa kroz koji prolaze koji oni zovu zivot u Rusiji.
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by Dear Lucy

meni je ruski jezik baš milozvučan ( kao i hrvatski ). Što se tiče same Rusije, volela sam nekada da čitam Dostojevskog, volim i Cvetajevu.
e, otprilike i ja ovako. samo što ja volim i Danila Harmsa.
Korisnikov avatar
By Azdaja
nisam bila godinama u rashi...ali je vooooolim jako! volim moskvu, volim ruse, (volim vodku :drama: :stopdrogi: ) :love:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Volim ruski jezik, obozavam njihovu knjizevnost. Odgovorno tvrdim da imaju jedne od najukusnijih slatkisa na svijetu.

E sad, sami Rusi, i sama Rusija..
Prema Rusiji nemam mnogo osjecanja, malcice zalosti zbog sranja koje se desavaju u drzavi, malcice zalosti sto je jos nisam vidio.
Prema Rusima - osjecnja podijeljena. Generalizujuci, mogu reci da su jako neuredni, prave smece i buku svuda gdje se pojave. Nekulturni su, bahati i glasni. Cast izuzetaka, kojih vec poznajem gomilu. Pravi Rusi iz manjih gradova (moze se reci i skoro svi Rusi koji ne zive u Moskvi) su ljudi koji umiju da se vesele, dobrodusni su i predusretljivi. I jako prijatno drustvo.
Korisnikov avatar
By 2kune
ma to je zato jer na jadran dolazi samo ruska mafija... sve sam šljam do šljama... oni pravi nemaju love, baš kao i kod nas...
Korisnikov avatar
By Sunce
nikad ne bih voleo da imam dupe veliko kao sto je Rusija. Zapravo, ni kitu.

Rusima smrdi iz usta, imaju krive zube, zobu zitarice kao popare za dorucak, ukrali sve iz madjarske, piju do iznemoglosti. Muka mi je od te "duse".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!