Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
jbt
kakva stoka
bacaju zapaljive bombe na muzej
msm...

:wtf:
Korisnikov avatar
By Tungi
Kakva sramota,unistavanja sopstvenog kulturnog blaga.
Korisnikov avatar
By EYA
a sta smo mi radili?
zapalili skupstinu i nosili stolice kuci kao suvenir :bljak:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
tamo se trenutno nalazi više stotina povređenih, bez medicinske pomoći i šanse da ih izvuku sa tog trga. i na njih takođe bacaju molotovljeve koktele. još se ne zna koliko je poginulih.

call me crazy, al' meni je to mnogo strašnije od uništavanja kulturne baštine.

@mars
ti što bacaju su, po mojoj proceni, 30% "nesvesni svet" i 70% policije i kojekakvih drugih lojalnih krpelja. ne rade to ovi koji protestuju.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ma bre
sa 'ladnim oružjem i vrelim bocama su se pojavili mubarakovi supporteri danas popodne. estimated procenti se na njih odnose.
kad su došli, napali su i ove antimubaračke ljude na trgu i krenuli da potpaljuju zgrade okolo. i opet ista priča kao pre neki dan, kod ovih koje su pohvatali, većinom su nađene policijske legitimacije. stoka.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se iznenadih da pristalica uopšte ima...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
kako nema.
mubaračić izaš'o na nešnl televižn, obratio se egipatskim rednecksima (ja sam vojnik patriota, muškarčina, čast mi je najvažnija i ako treba umreću na egipatskom tlu, al' ne dam ovim huliganima da vas maltretiraju) i sve to filovao apsolutno outrageous snimcima sebe u krugu porodice i okruženog sitnom dečicom koju milki po kosicama.
i rednecksi se odazvali.

prisetimo se slobicinih kontra-mitinga i svih onih poluimbecilnih lica koja su kolektivno pohrlila u unajmljenim autobusima da brane srbiju od izdajnika. to su ti ljudi.
Korisnikov avatar
By Mars
Kakva li im je opozicija?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
čini mi se da i ona dosta podseća na domaću. :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
da, to su ti ljudi :(

ali kraj im se blizi... vrlo vrlo vrlo skoro :hyper:
Korisnikov avatar
By svejedno
ja vec neko vreme imam osecaj da je ovo..hm..manje nego dobro..

uzimajuci u obzir i Mubaraka i alternative .. al to je samo, najiskrenije, neki osecaj...nije preterano potvrdjeno cinjenicama,
mad nije bas da nisam upoznat sa istim, pratim stanje vec neko vreme etc..

al, evo jedno pismo na koje sam naisao:
Saturday was indescribable. Nothing that I write can describe the utter state of lawlessness that prevailed. Every Egyptian prison was attacked by organized groups trying to free the prisoners inside. In the case of the prisons holding regular criminals this was done by their families and friends. In the case of the prisons with the political prisoners this was done by the Islamists. Bulldozers were used in those attacks and the weapons available from the looting of police stations were available. Nearly all the prisons fell. The prison forces simply could not deal with such an onslaught and no reinforcements were available. Nearly every terrorist held in the Egyptian prisons from those that bombed the Alexandria Church less than a month ago to the Murderer of Anwar El Sadat was freed, the later reportedly being arrested again tonight.

^ otprilike tako ja kapiram celu situaciju oTpocetka.

znaci......joj.

...

http://www.americanthinker.com/2011/02/ ... _revo.html

^ the pismo.

..

..meni antinebitan deo pisma as well:

You seem to wonder after all of this where El Baradei and the Egyptian opposition are. CNN's anointed leader of the Egyptian Revolution must be important to the future of Egypt. Hardly! Outside of Western media hype, El Baradei is nothing. A man that has spent less than 30 days in the past year in Egypt and hardly any time in the past 20 years is a nobody. It is entirely insulting to Egyptians to suggest otherwise. The opposition you wonder? Outside of the Muslim Brotherhood we are discussing groups that can each claim less than 5,000 actual members. With no organization, no ideas, and no leaders they are entirely irrelevant to the discussion. It is the apolitical young generation that has suddenly been transformed that is the real question here.
& to...

..

ma...hm...pitanje je, kao sa svim revolucijama...

....ko dolazi posle?

...

Jedino relevantno pitanje,
posle odluke

'skidaj skota'.

..

a zajebane su opcije za egipat.
cak zajebanije za eg. nego tunis.

...

moze se reci da ce se ovom smenom napraviti full size 'muslimanska pretnja'.

to bi rekao neko npr. naklonjen zaverama.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Naravno da su zajebane opcije, kada neko 30 godina sprečava da se razviju bilo kakve opcije. I onda kada narodu pukne film, Ameri se nađu pred dilemom - ili diktator ili islamisti.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by svejedno

al, evo jedno pismo na koje sam naisao:
Saturday was indescribable. Nothing that I write can describe the utter state of lawlessness that prevailed. Every Egyptian prison was attacked by organized groups trying to free the prisoners inside. In the case of the prisons holding regular criminals this was done by their families and friends. In the case of the prisons with the political prisoners this was done by the Islamists. Bulldozers were used in those attacks and the weapons available from the looting of police stations were available. Nearly all the prisons fell. The prison forces simply could not deal with such an onslaught and no reinforcements were available. Nearly every terrorist held in the Egyptian prisons from those that bombed the Alexandria Church less than a month ago to the Murderer of Anwar El Sadat was freed, the later reportedly being arrested again tonight.

vrlo je antinebitno i gde si na njega naišao:

About Us
American Thinker is a daily internet publication devoted to the thoughtful exploration of issues of importance to Americans. Contributors are accomplished in fields beyond journalism and animated to write for the general public out of concern for the complex and morally significant questions on the national agenda.

There is no limit to the topics appearing on American Thinker. National security in all its dimensions -- strategic, economic, diplomatic, and military -- is emphasized. The right to exist and the survival of the State of Israel are of great importance to us. Business, science, technology, medicine, management, and economics in their practical and ethical dimensions are also emphasized, as is the state of American culture.
a ima i analitički članak o reganu "who is now watching us from heaven". :hand:
talk about nepristrasnost i kredibilitet.

uopšte ne bežim od diskusije na temu mogućih pravaca u kojima će egipat krenuti kad padne mubarak, mis'im da sam već takvo neko pitanje negde i postavila. i ok, postoji muslimansko bratstvo koje je veoma jako i predstavlja islamističku struju i nisam oduševljena tom situacijom, prvenstveno zbog svih ovih ljudi koji se sad bore, a bome i ginu, da bi dobili državu koja ih neće terorisati (a ne zbog licemerne brige za "stabilnost", koja je, avaj, ugrožena ako padne jedan puppet-diktator).

ali ovaj stav "ajoj, podivljali arapi, čim su se oni digli, eto džihada" je užasno uvredljiv, paranoičan i rasistički. kad bi se zahtevi ovih ljudi uporedili sa nekim predizbornim govorom baraka obame, verujem da bi se pronašlo poprilično zajedničkih tačaka (sloboda, demokratija, patriotizam, people power, itd, itd.). no, barak obama ipak radije poziva režim koji ubija ljude as he speaks da se "uzdrži od nasilja". pa ih onda ubiju još koju stotinu, pa on ponovi da treba da se uzdrže od nasilja, a doda i da treba da naprave "mirnu tranziciju". a razlog tom milovanju diktatora je - stabilnost koju on, aperentli, garantuje (americi, ne svojim građanima i građankama - oni su višak u jednačini).
a stabilnost je - vojni savez egipta i izraela.
a izrael je - sekularan i bezopasan (i savez sa njim je lijep i božiji)! :kakodane:
a politički je islam, k'o što svi znamo - fundamentalističan i opasan! :klap:

a u celoj toj yack priči, niđe nema 80 miliona ljudi, niti njihove političke volje, jer oni, kao arapi i (uglavnom) muslimani, i nisu politički subjekti nego potencijalni bombaši-samoubice.
bljak.

i posle će da se češu kad u egiptu detektuju "strong antiamerican sentiment". pa će to još biti potvrda gore navedenih paranoja, iliti self-fullfilling prophecy. :ubise:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Lepa Krepa

a šta zahteva?
ja sam intravenozno prikačena na al jazeeru po čitav dan, a tamo još nikakve zahteve, njihove ili bilo čije, nisu spomenuli (osim, jelte, "mubarak must go"). :puzzle:
ma CNN je pričao sa glasnogovornikom Muslimanskog bratstva pa je ovaj reko da Mubarak must go i da će rado na tom pitanju surađivati sa El Skarabejom Sekularnim ali samo dok se ne raspišu izbori... nakon toga kane pobjediti na izborima i uvesti islamsku republiku jer je jedino društvo uređeno po Allahovim uputama prava demokracija... itd...
da se razumijemo, Muslimansko bratstvo nisu nikakvi talibani... dosta su oni umjereni... nešto jako nalik na ono što je pisao Alija Izetbegović u Islamskoj deklaraciji...
Korisnikov avatar
By 2kune
a šta bi Tile napravio da je na Mubarakovom mjestu? :awesome:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Lepa Krepa

kako nema.
mubaračić izaš'o na nešnl televižn, obratio se egipatskim rednecksima (ja sam vojnik patriota, muškarčina, čast mi je najvažnija i ako treba umreću na egipatskom tlu, al' ne dam ovim huliganima da vas maltretiraju) i

Sloba je barem govorio "Ne sme niko da vas bije".Ovom nije stalo ni do pristalica,ni do opozicije.Citav egipatski narod vodi u sunovrat.Pritom obecava da ce ostati na vlasti dok mu ne istekne mandat(do septembra),taman da se svi pokolju.
Korisnikov avatar
By antibiotic
i Albanija:

Tirana: Najavljeni novi protesti

"Albanske opozicione partije pripremaju se da popodne održe nove demonstracije u četiri grada u zemlji sa zahtevom da konzervativna vlada podnese ostavku."

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=490554

Ovo nije vise toliko od nas,
a citam da se i u Grckoj tek zakuvava.
By Sixto
Sere mi se od onih koji se zgrazavaju nad paljevinom javnih dobara, a onanisali su 05. oktobra!
Korisnikov avatar
By svejedno
^ cenis da je taj fajl jedino sto sprecava instaliranje?

jedini corrupt file?

ili da je akcija posle toga bukvalno try again?

pa mozda opet neki bug.

..

ono cemu me je naucio 5. okt
i knjiga 'Zivotinjska farma' je da,

posle svakako bitne & trenutno najrelevantnije odluke 'skiiiidaj rezim',

je jednako bitno, ako ne i bitnije na duze staze,
ko dolazi posle.

..

Orvel je znao o cemu pise, ti fazoni.

Originally posted by 2kune

ma CNN je pričao sa glasnogovornikom Muslimanskog bratstva pa je ovaj reko da Mubarak must go i da će rado na tom pitanju surađivati sa El Skarabejom Sekularnim ali samo dok se ne raspišu izbori... nakon toga kane pobjediti na izborima i uvesti islamsku republiku jer je jedino društvo uređeno po Allahovim uputama prava demokracija... itd...
freedom.

..

sad, da me neko ne shvati pogresno,
ko Krepa sto je nekako uspela da skapira da ja zaista verujem da postoji prava muslimanska pretnja ( :lol: )
i da iz nekog razloga gotivim Izrael ( :lol: :lol: )

...bilo bi sve to mnogo lepse da Mubarak nije ucvrscen ko sto jeste & da imaju zdraviju opoziciju,
al nemaju.

..

fuckin reality.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!