Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
:krezavi:

Ej ljudi, postovi su vam sick
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ovo ima potencijala da se pretvori u moju omiljenu temu! uni, ako nekome opet kazem da je kreten i majmun, nemoj me sa opomenom, please :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
posle ovogA zena sigurno nece imati zelju da dodje...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by anavalerija

Yeah, tell that to the German tourists that got stabbed because some hooligan thought they were gay.

И да знате, ноћни живот у Београду јесте прецењен. Бољи провод имаш у унутрашњости. Осим ако ваша идеја доброг провода није неко јебено хипстерисање.
who, the fuck, are you?
By Glasnik

Yeah, tell that to the German tourists that got stabbed because some hooligan thought they were gay.

И да знате, ноћни живот у Београду јесте прецењен. Бољи провод имаш у унутрашњости. Осим ако ваша идеја доброг провода није неко јебено хипстерисање.
You REALLY need to buy yourself some sence of humor... Like, REALLY. :down:

Ali da ne budem totalni hejter, slažem se da je pojam ''noćni život'' precenjen ovde.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
@spliff: I BELIEVE IN MIRACLES! :colorado:

I told the girl that some of us from the GS Forum would be more than glad to show her the city. :yes:

After all, she is our Slavic sister. :)
Korisnikov avatar
By Blady
Jbte, koji je vama> tj tebi dvoimenice :pokazuje:
Devojka zeli da dodje u Bg, trebali bi da je uputimo i pomognemo,a ne da je tripujemo.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by spliff

who, the fuck, are you?
Могу и ја тебе да питам исто? Шта, јел ми треба нека посебна дозвола да бих ти се обратио?
ma samo me interesuje kako ti je glasio prethodni user na ovom forumu
nishta vishe
By Glasnik

Значи ви мислите да је у светлу онога што се десило Брису Татону, поменутим немачким туристима, као и другим странцима који су се усудили да буду различити (лик ми је тако на платоу причао као обожава да бије енглезе на егзиту) ипак погрешно упозорити туристе да је Београд опасан?

У реду, али на вашу је душу.
Dečko, debila imaš svugde! Da, činjenica je da ovde neki teško podnose prisustvo gejeva, ali daleko od toga da nas treba ograditi bodljikavom žicom i staviti natpis: ''Ulazite na sopstvenu odgovornost!''
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:love:

iren88 don't listen to the creappy people here, I have friends from Germany that come to Belgrade all the time, and they never had problems being what they are.. you are gonna have a great time here, the people are open hearted and open minded.. well at least the most of us are..

we are gonna take care of you :maji:
Korisnikov avatar
By Blady
Na sta upozoravas, da ne bude gay? ma covece, jesi ti citav?
Ako je gay, to ne mora da znaci da ce se ljubakati ili sexati sa devojkom na ulici. Koji je tvoj problem?
Korisnikov avatar
By Anhedonie

Sta to ima u unutrasnjosti sto nema u bgu?
By Glasnik
:smeh:

Je l' se to meni čini ili je spliff nanjušio poznanika? :D

Podeli sa nama novajlijama ko je u pitanju, pliiiiiiiiiiz. :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
nisam samo ja
ima ovde josh forimasha sa dobrim njuhom
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Cek da ponovim pitanje.
Originally posted by Anhedonie

Sta to ima u unutrasnjosti sto nema u bgu?
By Glasnik
:shok:

Sreća pa si sad prestao s emo postovima...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ups.. to mi je ostalo iz srednje, tek sam sad videla post :lol:

anyway, we all love foreign girls and we would like to show you the city :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!