Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
Povukla sam zlatnu žicu iz zemlje i izvukla količinu zemlje zapremine deset Beograđanki, kao da je sve od gume se razvuklo i pretvorilo u most pa u pokretne stepenice, a onda su počeli da izlaze Kinezi iz tog podzemlja.
By Glasnik
Strina mi donela četiri nekakve gusenice različitih boja na tacni koje sam ja uzimao jednu po jednu i jeo. Sećam se da sam pomislio: ''Mmm, baš su ukusne.''

:neznam:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
prvi san sinoc:

ja dolazim u moj stan i skapiram da ima nekoga u njemu, pokusam da otkljucam vrata, a vrata otvara neki lik i pita sta hocu

ja pitam ko je vlasnik stana, lik kaze "ja sam" i ja kazem na to kako je nesto u prizemlju cudno, on se nagne preko ograde (prvi sprat je u pitanju) i ja ga bacim preko ograde :lol:

probudim se od tog sna, ubrzo zaspim i sanjam sledece:

Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond (koji mi se svidja strasno in real life) i ja smo na nekom kao vojnom poligonu i tu igramo nesto recimo kao ultimate paintball, ali sa sve tenkovima, eksplozijama i sl.

i u jednom momentu nigde nema Maya, krecemo u potragu za njim i pronalazimo ga u obliznjoj sumi, kako je ulovio fazana i mazi ga

onda ja insistiram da mi da fazana, da ga ja malo mazim i drzim u krilu, i posle se brinem da mi se fazan ne pokaki po pantalonama

inace, san je na engleskom, a iako ja znam da je to fazan, za pticurinu kazemo "peacock", iako definitivno nije paun, jer ja in real life ne znam kako se kaze fazan na engleskom

pheasant
/ˈfɛzənt/

Slika
Korisnikov avatar
By acid drop
preksinoć
čitam Kur'an

noćas
kupujem Azrin LP Ravno do dna
Korisnikov avatar
By dharmox
Definitivno mi neko diktira snove sa uvek istim predelom nalik na kamenolom, jer šta god da sanjam (plivanje, žurku, jepstvo, tržni centar, avion, požar, rat) ja se uvek nekako nađem u tom jebenom kamenolomu gde nema nikoga, ljudi, životinja, biljaka, pa ni mene samog.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
konacno sam docekala da idem za bg, i cekam voz i cekam voz i ceeeekam (a da, voz cekam na bg stanici, a idem za bg :lol: ) i onda ima voza, nema voza, kasni...ne kasni...krene stane...
mrzim to iscekivanje u snovima... :beba:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Citao sam ovde postove u kojima svi kao sanjaju da se jebu i 'vataju s nekim momcima i sve te gej stvari, i pomislih u prvi mah "kako bas to da im se dogodi". I eto, usledise dva sna... :D
Prvi kako nekom liku zavlacim ruku u gace kako bih pronasao nesto i ja guram ruku , ne nalazim, udjem mu u gace -.- bolest :D

Drugi, kako radim neki domaci u internatu (ako iko gleda onu spansku El itnernado, nesto je na taj fazon bilo, secam se onog nacistickog znaka) i dolazi jedan lik na kog se opasno lozim :meda: i kao pocne pricu da se smorio i da hoce da spava u mojoj sobi (ironija, 5 kreveta, a ja sam u sobi :P ) i tako da smo se pojebali posteno. Steta, samo sam sanjao do toga kad se ljubimo, a onda prekid slike i samo zvuci... sexa valjda.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mnogo tužan san sam snio.
:nazalost:
Neki ljudi iz prošlosti, kojih više nema, mi u poslednje vreme često dolaze u san.
Verovatno to ima veze sa mojim opštim raspoloženjem, koje je trenutno vrlo loše i depresivno.
Korisnikov avatar
By Blady
sex, probudilo me svrsavanje.
Korisnikov avatar
By Tungi
Neki seminar/predavanje u nepoznatoj zgradi,medj' nepoznatim ljudima,studentima.Profesor govori o nekim najjsvetijim tajnama u odnosima muskarca i zene.Na sve to,pocinjem da doskacem nekim neumesnim pitanjima,koja su prouzrokovala da me udalji sa predavanja(odnosno da me izbaci iz ucionice).Vracam se i pitam "Da li vi mozete mene da izbrisete potpuno sa tog vaseg spiska?Ne zelim da prisustvujem vise vasim predavanjima".Uprte oci studenata u mene,koji na posletku ustaju i pridruzuju mi se.Tu sam se i probudio:D
Korisnikov avatar
By bothways
Sanjao sam da me Korvin muva, posto me je gledao kako sam se istushirao. :lood:
Korisnikov avatar
By IriS
pih, to je onda dosadno... ajmo dalje :cigareta:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Nekakav šou u Las Vegasu - ogromna 3D bina, nekav silan svet naokolo, a ja sve to posmatram kao kroz kameru na kranu koja se pomera naokolo i zumira.. Weird.
Korisnikov avatar
By walt333
Sanjao sam da mi je ispalo levo oko. :shrug:
By str00ja
Sanjao sam da sam otisao kod (nepostojecih) rodjaka u Njujork i da mi je bilo mnogo dobro.
By Ulix
Sanjao sam jednog starog forumaša. :hamlet:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
sanjala sam da mi je profesor dosao kod kuce na konsultacije. bila sam se sva pogubila, otisla sam do kuhinje da ga posluzim nekim kolacima koji su se tu nasli. medju cokoladnim kolacicima koje sam tovarila na tanjir, bila i jedna kugla uvaljana ljuspice od cokolade. ali bila je ogromna, otprilike po precnika fudbalske lopte. najzanimljivije mi je sto kada sam se probudila secala sam se par odgovora sto mi je dao u vezi sa pitanjima koja mi nisu bila jasna.

:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By zachary85
Sanjao sam da u Budimpešti pijem kafu sa drugom iz gimnazije i da mi je rekao kako moramo hitno sa de vratimo nazad. Ja nisam mogao da verujem i bunio sam se, a on me je smirivao i rekao mi je da ćemo sutra doći opet. :D
Korisnikov avatar
By lacky
Sanjao sam da su mi saznali roditelji da sam gej... :D :D
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!