Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ovo su grozni dani.
Cak je i Cvetkovic izasao iz zimskog sna samo da bi rekao da prosvetari ruse drzavu. :ubise:
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni se dopada sto je danas suncano. :sunce:
Korisnikov avatar
By 2kune
pa dobro, bogamu, imal gđe u toj Srbiji da netko valja? Slika
By Kragi
hteli smo, stvarno smo hteli, da zovemo i Jelenu Karleusu... al' jbg ne zna sve padeze.
Mozda, neki drugi put

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Nikodim
Dakle, Jovo Kapičić baca u drugi plan sve što je juče rečeno i sve ljude koji su bili tamo?
Korisnikov avatar
By Nikodim
Od toga samo Kurir pravi vest dana.
By Sixto
Dovoljno je skandalozno sto sam sef stranke jos uvek hoda nogama opterecenim samo Gucci cipelama, umesto lancem s kuglom.
By Kragi
Baviti se Kurirom i ponovnom pokusaju diskreditacije Jovanovica (ili bilo kog drugog ko je na meti ovog dnevnog 'lista) je bespotrebno.
Baviti se Cedom i njegovom sposobnoscu da okupi politicke oponente koji ce ga pazljivo slusati, je vec nesto drugo. :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Evo,mene ovo prosvetlilo...Ma prosvetlilo me mnogo pre,pa mi neke stvari postale jasnije.Ipak sam isao na njihove tribine,svakakvih se gluposti naslusao,da su poceli kao Jehovini svedoci da me okruzuju sa svih strana,telefonski pozivi "gde sam,je l' zivim jos uvek tu,jesam li menjao broj telefona..." :zid:

I don't give a damn,ni za LDP,niti za jednu stranacku partiju.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne znam.

Ali me čudi da u Srbiji i dalje nešto može da bude skandalozno.
Korisnikov avatar
By Blady
Ni ja ne znam ko je jovo kapicic...
ali realno ajde LDP, mi je bio gotivniji od ostalih.. da se razumemo, niko mi nije gotivan !
Korisnikov avatar
By Mars
Ja samo znam onu napirlitanu pojavu sa 300 kila đinđuva na sebi, kao glumac neki - Stefan Kapičić.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Jovo Kapičić koji ima preko 90 godina, ide Beograd i hvali se čije je ubistvo sve naredio... A kad se sretne s Dragoslavom Mihailovićem, jedan drugom psuju majku. Jedan izdajničku, drugi zločinačku. :)

Ali, to ne znači da treba sada udariti i na LDP... Ja sam udario na njih kada je tu bila polupismena JK. Ona mi je svakako sto puta gora pojava od Kapičića.
Korisnikov avatar
By Blady
sh.wikipedia.org/wiki/Jovo_Kapičić

Ja mislim da je to ovo, skontala sam da ga u nekim textovima spajaju sa DRazom, ako je tako.. ne svidja mi se :)

Mislim, kao da su isti ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!