Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Incubus
Bez kazni i zatvora. Tražimo uzrok a ne posljedicu.
Originally posted by unic0rn
cak i nisam a priori protiv smrtne kazne.
Originally posted by TungiŠta se dobije kada sve kriminalce zatvoriš u isti prostor?- Akumulirani kriminal.
Originally posted by Incubus
Kad vec posledica uzme danak,sta nam ostaje od uzroka?
Ne znam da l' je mrznja izleciva.I koliko nam je pomoglo i pomaze li nam otkrivanje zle klice u ljudima.Ok,znamo da postoji..Markiracemo sve takve "sa uzrokom" i zatim spreciti da "bolest" napadne zdravo tkivo(u vec zloj klici).Kako?
Originally posted by 2kuneako me secanje dobro sluzi, za silovanje smo resili jos onomad...
Predložite kolike bi kazne trebale biti!![]()
Za sve, od ubojstva i genocida do ostavljanja nečisti iza svog psa i gaženja trave u parkovima...![]()
Originally posted by Marsi tko mačku za rep povuče tako da mačka od boli skiči da mu se uradi to isto... oko za oko, zub za zub!
Kada recimo prebiješ psa, vežeš za branik automobila, vučeš nekoliko stotina metara....staneš, poliješ benzinom i zapališ - uraditi to isto.
Originally posted by DeleteJuuuuu, jesi ti zaljubljena u nju kada ti ne izlazi iz "usta" ili si samo opterecena?
Ja bih njih sve trajno banovala, da moraju da se beskonacno mnogo puta povampire, kao nasa draga, mila i voljena Lorna.![]()
Originally posted by anavalerijapotpuno si u pravu... nasilje nad životinjama trebalo bi se strože kažnjavati no ono nad ljudima...
Apropro toga, ja nikad nisam razumeo izjednačavanje nasilja nad životinjama sa nasiljem prema čoveku. U najmanju ruku je licemerno.
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by DeleteJuuuuu, jesi ti zaljubljena u nju kada ti ne izlazi iz "usta" ili si samo opterecena?
Ja bih njih sve trajno banovala, da moraju da se beskonacno mnogo puta povampire, kao nasa draga, mila i voljena Lorna.![]()
![]()
Originally posted by Delete
Originally posted by Zwezdica
![]()
Ja cula da me ona cesto spominje, pa reko` da oglasim da je simpatisanje obostrano.![]()
Originally posted by IncubusУзрок у Србији да неко изврши разбојништво и убије другог је углавном жеља за стицањем материјалне користи, тако да никако не оправдавам да треба тражити узрок...
Originally posted by haemoglobin87yes!
za ostavljanje izmeta ljubimaca - najmanje 50.000 dinara itd....
Originally posted by haemoglobin87...mi se dopada.
za ubistvo - ubistvo
za kradju - amputacija ruke
...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!