Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
egipćanin se konačno udostojio obratiti naciji jednim, za inteligenciju uvredljivim, govorom. nakon što je pobio 13 ljudi (bar je toliko do sad registrovano), a ne zna se koliko ih je povređeno, nakon što su mu spalili partijsku zgradu i najebali se majke policiji, on se duševno izrazio nekako ovako: zlatni moji, pa znam ja da vam je teško, kako ne bih znao, i ja patim sa vama, idem odmah kod one zle vlade da ih pitam gde je uvo i sve ih pošaljem doma. a od sutra ćemo, zna se - reforme!

a onda mu je jaran barak poručio da je to baš lijepo i božije i da obavezno to tako napravi, samo mu je ono prebijanje i pucanje na ljude malo no-no, a nije baš lepo ni što im je internet isključio i da se, stvarno, malo upristoji.

mnogo mi idu na pičq ovi amerikanci.
Korisnikov avatar
By Mage
Evo moj drug iz egipta otišao na demonstracije u Kopenhagen. Jbt ne zna ni da li mu je porodica živa i zdrava... presekli sve vidove komunikacije.

Luda kuća

No, svaka promena je bolna i teška. Valjda će ovo malo prodrmti te zatucane zemlje da izađu iz mračnog doba...
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se u ovakvim istorijskim moUmentima samo nadam da taj napaceni narod nece da zajasu bas totalni idioti i bitange, samo novi...
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by Mage

Evo moj drug iz egipta otišao na demonstracije u Kopenhagen. Jbt ne zna ni da li mu je porodica živa i zdrava... presekli sve vidove komunikacije.

Luda kuća

No, svaka promena je bolna i teška. Valjda će ovo malo prodrmti te zatucane zemlje da izađu iz mračnog doba...
Ove :)
Korisnikov avatar
By HARP
Muslimansku braću u Egiptu su napravili Britanci, mogli bi sada malo da se pozabave njima i da smire situaciju :nokti:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ovo je isto kao i pucanje socijalizma/komunizma.

Trajalo je decenijama, dok je moglo da se krade i uništava, a da to javnost ne primeti i da to izgleda kao napredak.

Ljudi su bili željni promene, bilo kakve, jer svaki pomak od početne bede je doživljavan kao ogroman napredak.

A napredak bi bio moguć u svakom slučaju, i bez retardiranih režima.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Mars
Originally posted by Lepa Krepa

100 ljudi poginulo danas. :(
Pa kad bre. Ja do malopre gledao BBC...

Bzv.
ma kakav bbc. al jazeera (english) je majka. od juče su ukinuli sve programe osim vesti (cca 2x dnevno) i prenose samo dešavanja u egiptu. pri tom im je kancelarija tačno iznad glavnog trga gde se sve dešava, tako da su snimali i u onom momentu kad su ostale rašćerali policajci.

btw, upravo sahranjuju jednog poginulog. malopre ga proneli na ramenima kroz masu. grozno.
Korisnikov avatar
By Mars
Lele lele.

Pa ja kažem ti...bbc...kao after party - pokazuje neki spaljeni tenk, sve mirno okolo...ljudi se skupili cisto da gledaju tv ekipu, ni R od revolucije.

Kad ono...
Korisnikov avatar
By HARP
mislim da je ovo postalo ustaljena praksa kako napraviti nered u nekoj zemlji

1. Medijski ispirati mozak ljudima kako je prevrat neophodan da se stane na put tiraniji.
2. Da je izdaja protiv naroda.
3. Naći energične ljude iz naroda kao vođe sa kojima će se stanovništvo indentifikovati.
4. Ubediti policiju da ne brane režim koji je propao.
5. Sva moguća prevozna sredstva pokrenuti ka epicentru pobune.
6. Pokrenuti što više mladih u demonstracije.
7. Blokirati grad svim i svačim što vam dođe pod ruku.
8. Sve to lepo snimiti i poželjnno emitovati u zemljama kojima prevrat odgovara.

Mogao bi se organizovati neki X faktor, da se prijave ljudi koji imaju to u sebi da povedu raju u pobunu... mogu se prijaviti i neki od naših političara, što da ne, možda i oni imaju X faktor :giggle:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
to ti je verovatno neko policijsko bojno vozilo, sa vojskom se ne napadaju uopšte (ruke šire, u lice se ljube, penju se na tenkove i poklanjaju im cveće). kontam da bi to lako moglo biti pitanje svih pitanja, šta će sad vojni vrh napraviti, jerbo je za sad vojska potpuno mirna, friendly i potpuno pasivna, mislim da je jedino naređenje koje su dobili bilo to da izađu na ulice. ako su pametni, staće na stranu naroda, što'no se kaže, i završiti s mubarakom once and for all.

Originally posted by HARP

hosnija mubaraka u egiptu su napravili amerikanci, mogli bi sada malo da se pozabave njim i da smire situaciju. :nokti:
there.
now it makes sense. :)
Jesi u pravu, nije kurta nego murta :D
muslim brotherhood uopšte nema potencijal da "smiri situaciju". nit' će se ista smiriti dok mubarak ne ode. druga opcija je da pokrene otvoreni rat protiv naroda, a čini mi se da mu se loše piše i ako to uradi. cenim da mu je sad opcija da bira između bega iz zemlje ili toga da prođe kao čaušesku.
dakle, niđe veze to tvoje "kurta i murta".
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

mislim da je ovo postalo ustaljena praksa kako napraviti nered u nekoj zemlji

1. Medijski ispirati mozak ljudima kako je prevrat neophodan da se stane na put tiraniji.
2. Da je izdaja protiv naroda.
3. Naći energične ljude iz naroda kao vođe sa kojima će se stanovništvo indentifikovati.
4. Ubediti policiju da ne brane režim koji je propao.
5. Sva moguća prevozna sredstva pokrenuti ka epicentru pobune.
6. Pokrenuti što više mladih u demonstracije.
7. Blokirati grad svim i svačim što vam dođe pod ruku.
8. Sve to lepo snimiti i poželjnno emitovati u zemljama kojima prevrat odgovara.

Mogao bi se organizovati neki X faktor, da se prijave ljudi koji imaju to u sebi da povedu raju u pobunu... mogu se prijaviti i neki od naših političara, što da ne, možda i oni imaju X faktor :giggle:
sirijsli, informiši se pre no što se zadaš u analizu.
Korisnikov avatar
By Tungi
A kada ce kod nas tako,da se zbaci Bota?:radosnice:
Korisnikov avatar
By HARP
Krepa ne veruj baš svemu što čuješ na vestima, otud možda ja po tebi mislim pogrešno
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ok. čemu bi, u ovom konkretnom slučaju, trebalo da verujem da bih bila u pravu? mislim, pitam vrlo neuopšteno.
Korisnikov avatar
By HARP
Nemoj da se srdis, samo razgovaramo.

Danas je sve stvar interesa, sama sklopiš kockice...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
pa ne srdim se. a ti mi ne odgovori na pitanje (naglasih - neuopšteno, daklem konkretno i precizno).
Korisnikov avatar
By HARP

pa ne srdim se. a ti mi ne odgovori na pitanje (naglasih - neuopšteno, daklem konkretno i precizno).
Sigurno je mubarak zasrao nešto jer mu je posao bio da drzi arape pod kontrolom, da saradjuje sa izraelom, takođe da drzi arapski svet razjedinjen.

Mada mislim da je zbrisao iz zemlje...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
aman, čo'če.
mubarak je pre cca pola sata usred kaira obavio potpuno sumanutu inauguraciju novog potpredsednika (prvog posle 30 godina) i premijera vlade, a obojica, surprisingly, amerima dragi likovi. tako da - ne, nije pobegao iz zemlje.
a usa se upinje iz petnih žila da, i pored činjenice da policija ubija ljude po ulici i da je cela država potpuno komunikacijski izolovana, ne izgovori "mubarak treba da ode". tako da, stvarno, ne pričaj gluposti (no offense). ideja da je ovo što se dešava nekakva "američka zavera" stvarno nema veze s realnošću.

btw, počela vojska da se oglašava s tenkova. kaže ovaj jedan da 'oćedu da skidaju uniforme.

edit: a evo i sitne stoke koja je krenula da pljačka kad se policija povukla sa ulica. aperentli, juče su upali i u national museum. :(
Korisnikov avatar
By unic0rn
jbt urnisashe onaj muzej :sekirica:

ja kolko vidim ceka se da vojne glaveshine prelome?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!