Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
http://www.megaupload.com/?d=NL8VWKXD

Evo semplera novog albuma. Sadrzi sledecih 5 pesama:

Last Living Rose
The Glorious Land
Bitter Branches
Hanging In The Wire
Written On the Forehead
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Moram da priznam da mi se bas nesto i ne dopadaju, i to me jaaaaaaako rastuzuje.
By Speculum Columbae
Meni je prelepo.
Posebno the last living rose i the words that maketh murder.
Korisnikov avatar
By antibiotic
skinuo
divno :love:

prva i zadnja vec poznate, od ostalih: "the glorious land"
ni u najludjem snu nisam ocekivao ovako nesto
By Speculum Columbae
Imam sedam pesama sa novog albuma. Dobro ide.
Ali definitivno sam najviše oduševljen sa The Last Living Rose.
Suptilno, baš po običaju Polidžin.
Korisnikov avatar
By colorado
Meni se dopada zvuk koliko toliko. Ali me nijedna pesma ne hvata. I ne mogu da se otmem utisku da me jako podseca na Sinejd O'Konor.
Korisnikov avatar
By antibiotic
eh da, let england shake znam samo onu live verziju iz one emisije sa gordonom braunom :)
ovu drugi ne znam.

jel mozes da mi je posaljes? trep trep
By Speculum Columbae
Kome trebaju nove dve pesme:

Let England shake
WOrds That Maketh Murder

nek javne.
Korisnikov avatar
By colorado
Schick mir mal das zweite Lied auch, bitte.
Korisnikov avatar
By colorado
Ich kann es dann leider noch nicht sehen.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by colorado

Meni se dopada zvuk koliko toliko. Ali me nijedna pesma ne hvata. I ne mogu da se otmem utisku da me jako podseca na Sinejd O'Konor.
i mene, a na momente i na björk, kao da popunjava njihova prazna mesta.

Utisak mi je da je ovaj album dosta politicki i cini mi se da je po tom pitanju dosta nekorektna :) ili poput neke crne ptice zloslutnice (koja je prezivela proslogodisnji masovni pomor) ironicna, navodno domoljubiva ili samo provokativna. Opet, pesme mi zrace nekim krajnjim optimizmom, ako tako moze da se kaze.
By Speculum Columbae
Ja imam baš suprotno mišljenje od vas dvojice.
Album je čist ratni ekspresonizam.
Ono što je glavna odlika PJ-ine muzike je narativnost i dinamičnost kontrapunkta između teksta i muzike.
Na albumima ona menja taj aspekt narativnosti. Npr. na White chalk je sve strašno osamljeno i vrlo subjektivno. I na gotovo svakom njenom albumu ima barem naznaka ratnog stanja i anarhije (Civil War Correspondent, The Soldier, Big Exit...)
Sada je ona uzela tu naznaku i pretvroila je u album (što je smo nekako podsvesno znali da mora da se dogodi).
A ono što čini PJ PJ je odsustvo pretencioznosti u njenoj muzici. Čak ni sa ovim "ideološkim" albumom (iako nije ideološki) ona je izbegla da upadne u zamku pretencioznosti i larpurlartizma.
Jednostavno se oseća njena dostojanstvena ranjivost i snaga, čak i na ovom albumu koji je potpuno suprotan od, npr. White Chalk, baš po tome što je naracija otišla u krajnju objektivnost (nema tu mnogo mesta za PJ kao ličnost, ona je više posrednik koji priča priču, nego oseća, što na White Chalk, ili Uh Huh Her nije).
Korisnikov avatar
By antibiotic
Lepo receno, i ne mislim da je tvoja impresija toliko suprotna.
Ovo o Sinejd se odnosilo "samo" na muziku. Nije tesko zamisliti da neke od pesama ona peva (The glorious land) ili Björk ( Written On The...).

Imam utisak da je PJ na svakom svom albumu od "Stories" (ako ne i pre) do ovog pod uticajem globalne situacije, odnosno neki njen ishod , cak i kad je tako izolovana od sveta kao na "white chalk". (Zaporavio si da spomenes "Whores Hustle And The Hustlers Whore")

U onom intervujuu za TV je rekla da je ona zapravo oduvek bila jako zainteresovana za politiku, ali da su njene poruke neposredne, odnosno indirektne, cak i kad se cini da govori o duboko licnim stvarima, te da tako moze bitnije da utice na ljude nego da nesto konkretno propoveda ( to preach ) kao np. Tori Amos i Björk i mnogi drugi.
Tako je, izgleda, i na ovom albumu bez obzira sto je njeno interesovanje za polt. teme ociglednije nego ikad.
The Power of Passiveness. Takvih se treba vise paziti, nego onih sto urlaju na sva zvona :)
Korisnikov avatar
By colorado
I ja sam komentarisao zvuk.. a i tema me podseca na Sinejd.

Nisam se jos unosio u tekstove toliko, niti u to koliko sam iznenadjen izvorom inspiracije za ovaj album.
Korisnikov avatar
By colorado
Meni prija... :)

(Ne obracam puno paznje na tekstove jos uvek.)
Korisnikov avatar
By istok
Gitara u nekim pesmama na albumu mi mirise na Cocteau Twins.
I svidja mi se. Samo sam blago iznenadjen jer nisam ocekivao nista slicno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!