Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Kada bih resio da se tetoviram to bi sigurno bilo ispod stomaka... Neka lepa trnovita ruzica....
Korisnikov avatar
By Nestao
Svidja mi se jako na drugima...diskretno,naravno!Ja se ne bih usudio.... :
Korisnikov avatar
By bigirl
Ne volim tetovaze. Mislim da je telo savrseno takvo kako jeste i da mu ne treba nikakav nacin "ukrasavanja". Po meni, tetovaze i nisu neko ukrasavanje...
Korisnikov avatar
By reveal
2 mala tribala na dnu ledja, crne boje.

vrlo lepo... :love:
Korisnikov avatar
By victoria
Originally posted by the1whowished
Daaaaaa, ali ne kao modni detalj, vec kao potreba...
:up:

tattoo nije modni detalj niti ukras! To je deo licnosti pojedinca! i dah potreba za bolom :lol: shala..
Originally posted by the1whowished
Jedan ankh
gotta one with sun...na desnom ramenu.
Korisnikov avatar
By bambola
Eh pisala sam o ovome u drugoj temi,da sam malo pogledala i videla da postoji ova-ne bi ni pisala tamo.Whatever,ovde je interesantniji zaplet.

Imam 8 tetovaza(sta cu kad sam tatto freak)i planiram jos,i jos,i jos...Posto ih imam na svim delovima tela,evo ovako-jako su bolne na prstima,zglobovima,mestima gde samo koza prelazi preko kosti.Na bulji i mestima gde ima mesa(ili sala) vec se skoro nista ne oseca.Kad rekoh jako bolne-to opet ne znaci da ne mogu da se izdrze.Ne znam ni jednu osobu koja je stala na pola tetoviranja i rekla-joj,gotovo,ne radimo vise jer me mnogo boli?! :zid:Ma kakvi,ima ih dosta koji dodju uplaseni a odu ne verujuci kako su zbog takve gluposti odlagali tetoviranje.A ima i onih kojima je prag bola visi,pa tvrde da `nista` ne osecaju...
Samo-tetovaza je trajna stvar,ko nije siguran u to bolje da se ne upusta,mada se takodje vremenom i zavole svoje tetovi,ipak je to nesto samo tvoje.Mojih prvih nekoliko su uradjene na brzinu i bez razmisljanja,a sad ih obozavam.Znajte samo da kasnije mogu da budu problem kod zaposljavanja,ako su na vidnom mestu.To ja iz licnog iskustva,naravno niko mi nije rekao-ne mogu da vas zaposlim jer ste istetovirani ali I got the message,kad su primili ljude mnogo manje strucne i spremne,bez objasnjenja.Dobro ja sam ga bas preterala,ali se ne kajem(nizasta se u zivotu ne kajem)
Najgori su oni sto ne znaju sta bi radili,pa vrte kataloge...Znajte da je takvih najvise i ako se odlucite za sliku iz kataloga-sigurno bar jos 50 ljudi ima isto to.
Ne nasedajte na price-privremena tetovaza...Jeste privremena ali sta to znaci-da cete neko kratko vreme(do godinicu) imati normalan tet,da bi sledece dve godine nosili neku odvratnu mrlju,dok sasvim ne izbledi.
Bolje sakupite pare pa otidite kod jacih majstora(preporucujem gdju Dubajic,na vrhu ul. 29.novembra i eventualno salon u Sremskoj-zaboravih ime decku?)posto se mozete strasno razocarati ostalima,a povratka nema.

Ako neko ima neki Q slobodno pitajte,nema sta mi je nepoznato u ovoj temi...
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmm, mogu biti jako lepe, planiram da uradim jednu... Sto se boje tice, ne volim sarene tetovaze,znaci, u obzir dolazi samo crna boja.
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Svidja mi se na drugima, ali ja se trenutno ne bih usudio na tet.

Znajuci kako mi sve brzo dosadi (piercing), o tetovazi bih bas dooobro razmislio.

Ako (ako!) jednog dana uradim to ce biti na nozi, na listu, onako sa spoljne strane...tribal, ili nesto slicno...i nikako sareno.
By Bombina
ja bih tetoviram al nemogu da nadjem,cula sam kazu da je u sremskoj
a posalji u2
Korisnikov avatar
By zboO
imam ideju, imam ideju (od ranije)...i znam lokaciju (ne bash na vidljivom mestu....tj. ne za svachije ochi, naravno) (hmmm) :D

jos samo da se smislim da odem....
Korisnikov avatar
By mirth
Hmmm... vec napisah negde, tetovaze umeju da mi budu jako i neopisivo lepe, ali samo na nekom drugom. Isto tako umeju da mi budu i odvratne - neki ljudi valjda ubodu kod izbora sta ce si narisati po telu, a neki zestoko omase, pa to onda izgleda strasno.

U skladu sa iznetom tezom da one predstavljaju deo licnosti, imam utisak da tattoo nikako ne moze prestavljati deo moje. Jednostavno imam utisak da bi na mom telu shtrchala. I da bi svaki izbor bio pogresan.
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Originally posted by mirth
Isto tako umeju da mi budu i odvratne - neki ljudi valjda ubodu kod izbora sta ce si narisati po telu, a neki zestoko omase, pa to onda izgleda strasno.
Kad si vec pomenula te odvratne...

'JNA' tetovaze su mi vrh! :smeh:

A jednom sam u busu video coveka koji je na ruci, tacnije, podlaktici imao istetovirano 'smrt svim zenama'. Spooky.

Onda jednom, neki Ciga, na ruci je na svakom prstu istetovirao po jedno zensko ime....tipa, Rashida, Senada, Arsima...:smeh:
Korisnikov avatar
By victoria
Originally posted by zbunjena
imam ideju, imam ideju (od ranije)...i znam lokaciju (ne bash na vidljivom mestu....tj. ne za svachije ochi, naravno) (hmmm) :D

jos samo da se smislim da odem....
:lol: aha pre ce armagedon da se desi nego ti da odes da se tetoviras :P

slicica je ista ti!! a lokacija je guza, jel da, jel da? :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By zboO
oh...koliko si samo neozbiljna :rool:
Originally posted by victoria
:lol: aha pre ce armagedon da se desi nego ti da odes da se tetoviras :P

slicica je ista ti!! a lokacija je guza, jel da, jel da? :canttouchthis:
nije isti kao ja, niiije!!! I ici cu sto pre.... :yes: :yes: odmah nakon armagedona :P :P

:durenje:
Korisnikov avatar
By victoria
Originally posted by zbunjena
:durenje:
aha... :lol: ej mozes i ovog smajlija pored jer isti je ti :P
By argentum_inf
imam,naravno.na ramenu..a koja slicica?ma komplikovano za objasnjavati,ko vidi-videce..:smirk:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Protivnik sam tetovaza jer smatram da tetovaza ne doprinosi lepoti neke individue i ne izdize je na visi nivo nego sto je bila.Tipican primer,slatka,sexipilna Pamela Anderson koja je sa tetovazom dobila i gratis Hepatitis C.
Danas osobe koje rade tetovaze nisu bas andjeli sto se sterilnosti tice.Neko ce reci "ma nemas pojma,koriste se sterilne spricevi i igle" a ja dodajem a boju takodje sterilisu???.Malo sutra.Moj dobar prijatelj,inace doktor specijalista za hepatitis mi je ovo ispricao na osnovu njegovih prakticnih iskustava i istrazivanja kojim se bavi dugi niz godina.
Uzmite cetiicu,slikajte po platnu i ne ruzite svoje lepo telo :slika:
:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By spliff
imam nekoliko komada, a na zimu ccu ponovo da se tetoviram...
:camac:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Planiram godinama i nikako da se nakanim.
Sve je bilo ok dok nisam chula zvuk mashinice :uplasen:
U planu je neshto na desnoj plecjki-ruza(ne bih je bojila najverovatnije osim ako ne bi imali neku ultra tamno crvenu boju)ili zmaj(u formi tribala).
I nikako da se odluchim,kakva sam,uradicju oba teta jednog(lepog)dana...
Tattoo-e obozavam da vidim na drugima :mljac: ,narocito dobre tribale i originalne slike ali po mogucnosti bez boje,sharenishe ne volim...

:lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!