Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
uzas,sinoc sam sanjala kako sam pred devojkom flertovala sa nekom raspalom ribom,da bih na kraju moju rodjenu devojku pred ljudima uvredila (sto mi nikad u zivotu nije palo na pamet), te je ona demonstrativno napustila prostoriju,ja zla,kakva sam bila u snu, ne bih ni krenula za njom da ta devojka sa kojom sam flertovala nije krenula za njom. Silazimo niz neke cudne stepenice i ugledamo u prizemlju 3 lesha,vide se samo noge,lik sa pistoljem stoji pored leseva,krenemo da bezimo,a ja ne znam da li sam videla nju medju tim lesevima. Ova riba koja je isla sa mnom kaze da je moja devojka bila medju njima.

Budi me alarm. Srce mi kuca nenormalno. Ugasim alarm,ona me pita sta mi je. Grlim je.

Ne zelim vise nikad da se svadjam.

Zaspim na njenom ramenu, sanjam kako jedem neke ADIDAS kolace koji su savrseni.

Opet alarm.

:)
Korisnikov avatar
By Torry
neku drugaricu sa faxa kako radi u nekoj trafici...

ovakve stvari ce uskoro da budu i stvarnost..
Korisnikov avatar
By Tungi
IriS i mirth,koje su mi sipale nesto u pice i uvukle mi se u krevet.....Gole:shok:

:ccn:
Korisnikov avatar
By mirth
:lol:

joj, siroto... :mazi:

:mazi:

:mazi:

Ja sam sanjala da sam u zoo vrtu sa mamom, i da sam kupila zmiju i macku. Onda je zmija pojela macku, a mama me naterala da zmiju ostavim i rekla da nema govora da je nosim kuci. :hypno:

:wtf:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Poslednje cega se secam je da sam bio valjda u smajliju i sreo Ingu. I bas sam joj se obradovao i izgrlili smo i tako.
Korisnikov avatar
By Hys.
Da idem danas u Amherst. Sto je u mom snu u Holandiji. I da sam nesto deformisana.

I onda u stvarnosti odem u NS i smrznem se ko picka.
Korisnikov avatar
By mOwbid
sanjala sam dzozy.. Masirala mi je noge i smejale se nesto :puzzle:

:lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
ne secam se. but it made me all warn and fuzzy inside.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
sanjala sam svoju srednju školu, prijatelje iz srednje, mi na nekom času, i kako se zezamo i vijamo po hodnicima :cheer:

diFno :sweet:
Korisnikov avatar
By crni90
Originally posted by emo_haos_

sanjala sam svoju srednju školu, prijatelje iz srednje, mi na nekom času, i kako se zezamo i vijamo po hodnicima :cheer:

diFno :sweet:
i ja isto to sanjao tokom cele noci :eureka:
By Majra Diuna
U nekom malom stanu sam. Skontam da je u njemu neka puška. U momentu kada čujem pucanj ugledam sebe u ogledalu kako se savijam i tako skontam da sam ranjena ( nejasno kako i zašto ). Metak me je pogodio kod srca. Čekam da umrem. Rana je velika, plava i ima sjaj poput laka za nokte. Prolazi neko vreme. Shvatam da nije smrtonosna. I dalje ležim. Prolaze sati. Znam da ću morati u bolnicu jer treba da izvade taj metak i očiste ranu, a pomisao na to me smara jer će tražiti da im objasnim stvari koje ne mogu da objasnim i unapred znam da će mi prilepiti neke etikete. Dolazi drugarica i ja hoću da joj se poverim ali da ne drami, i da mi pomogne šta da kažem u bolnici. Rana sad liči na paukov ujed. Krećem u bolnicu. Noć je hladna i vlažna. Na pola puta skontam da idem bosa i da na sebi imam samo kratku bluzu. Vraćam se nazad. Ne sećam se dalje.:jazzva:
Korisnikov avatar
By Hys.
Sanjala sam Hlevdije sinoc, bila nesto jako warm and nice, i pricale smo, cinim'se o mackama :nerd:
Korisnikov avatar
By mili86
Kisu... i kako se sa bivsim ljubim ispod kisobrana i kako on place... Tuzan san...
By Orion
Ne znam ni sam šta.
Znam samo da su me 2x budili i oba puta sam uspeo da nastavim san al' sad ga se uopšte ne sećam.
Korisnikov avatar
By Torry
nju u mom kraju, ispred moje kuce kako prica sa nekim , a ja se sakrila iza prozora i gledam

:misli:
Korisnikov avatar
By IriS
ništa...
danima, ma nedeljama ništa ne sanjam...

baš je to dosadno :sigh:
Korisnikov avatar
By gossip
nocas sam imao koshmar posle bash duzheg vremena...secam se samo da me je nesto zgrabilo za ledja i da sam se tada probudio xD
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
sanjala sam da sam se udala i to za jednu zenu dosta stariju od mene (mama mi moze biti :D ) i to protiv svoje volje.. najgori dio je bio kad smo trebale da se poljubimo :bljak:
Korisnikov avatar
By XerYuS
Izvadio sam flasu minakve iz frizidera i povukao gutljaj iz flase i kako sam malo bolje nagnuo flasu osetio sam nesto kod usana u vodi i ja pogledam flasu kad ono u vodi neka ogromna odvratna larva, crv ili sta vec. Poceo sam da pljujem na sve strane vodu i da psujem. :barf: :barf: :barf:
Korisnikov avatar
By Kittrie
nesto da me komp opet zeza, pa ga serviser sredjuje..
kako pricam nesto sa jednom bivsom. opusten i lep san..
da sam mnogo zedna i pijem litru osvezavajuceg soka (pa sam se probudila jer sam zedna i popila vodu koju uvek imam pored kreveta)..
neku kao exkurziju, pa kupovinu, aerodrom, i more..
gubljenje po nekom gradu/delu grada (nesto mi munze u glavi, ne znam), sa sve ulicama i prevozima..
i neku sexy pozu, napalila se, a bilo je i mazenja i ljubljenja (full sex retko sanjam)..

i jos neke stvari..
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!