Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Zibro

Problem je u tome sto ja razmisljam o tome da li se ja nekome dopadam samo ako se taj neko meni dopada
Prijatelje ne uzimam u razmatranje i cesto se zivo iznenadim kada shvatim da se neko iz moje okoline ko mi je drag lozi na mene
da nevolja bude veca
ako mi je taj neko drag ja sam obicno vrlo friendly i dok udaris dlanom od dlan to se lako protumaci kao povod za nesto vise i bum eto Zibro u neprilici.

''
Korisnikov avatar
By Hys.
Gledajuci ljude iz mog okruzenja, skroz mosh da imas seks sa nekim i da budete drugari. Moj jedan pokusaj imanja bar sex buddija se zavrsio zaljubljivanjem i vezom, te nisam reprezentativni uzorak. Al znam da moze da fercera.

Ali to nema direktno veze sa temom.

Vrlo je jednostavno, ako osh osh, ako nesh nesh. I to se lepo i kulturno da do znanja. Sem ako nije bas zaljubljenost u pitanju, ne vidim to kao problem.
Korisnikov avatar
By taurus

dakle kako na najefikasniji nacin ne poslati "pogresne poruke" tj staviti ljudima na lep nacin do znanja da smo prijatelji samo prijatelji i nikada nista vise od prijatelja
prdish,pogrugujesh,cheshesh jaja,mljackash,tresesh sline,chahkash nos i oblikujesh slinac u lopticu,zagledash ga i iznenada mu frljnesh u oko,ako vec ne mozesh da ga pojedesh......
Korisnikov avatar
By harlequin

Draga saveta ......

Ne znam da li se zibro jednostavno ponasa na neodgovarajuci nacin ili mu nedostaje taj komadic socijalne intteligencije ili o cemo se u stvari radi ali iznova i iznova upada u neprilike sa "prijateljima" koji u jednom trenutku dobiju da ga odvuku u krevet. ili totalno pohisterisu kada Zibro ode u krevet sa nekim

dakle kako na najefikasniji nacin ne poslati "pogresne poruke" tj staviti ljudima na lep nacin do znanja da smo prijatelji samo prijatelji i nikada nista vise od prijatelja
Prijatelju trenutak kada dobije da te odvuce u krevet moze da znaci svasta. Veoma cesto je sex medju prijateljima trenutak kojim pocinje veza.

Najsigurnije je tada reci sta moze dalje da ocekuje od tebe i koliko sex menja vas odnos. To uraditi odmah nakon "stvaranja problema" i time saseci iluziju u korenu. Nekada to nije dovoljno, ali bolje je pokusati nego odmah otkaciti. Meni su prijatelji vredni i ne razumem potpuno olaka katapultiranja dragih ljudi od sebe.
Originally posted by Glasnik88

To su teške situacije... Ali i ja mislim da bi trebao da možeš da primetiš kada tu počne da se razvija nešto više... Pitanje je šta ti smatraš pod ''prijatelj'' i koje su to interakcije koje su ''prijateljske'', a koje prelaze tu granicu... Različiti ljudi to različito doživljavaju... :potapsava:
Sto se dragog deckica tice, ^ ovo sto je Glasnik88 rekao/la.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by taurus

prdish,pogrugujesh,cheshesh jaja,mljackash,tresesh sline,chahkash nos i oblikujesh slinac u lopticu,zagledash ga i iznenada mu frljnesh u oko,ako vec ne mozesh da ga pojedesh......
ahahahhahahahaha... ovo su odlične ideje... (mentalna poruka: ne sprijateljiti se sa taurusom :lol: )

MADA ako baš i ne želiš nešto da ispadneš ljakse, pričaj sa njim non-stop o svim momcima, te kako te loži ovaj, te kako bi sa onim, ili kako bi se zaljubio u onoga ili takvo što. Ono što se sa ortacima i radi. To će mu dovoljno staviti do znanja.
Korisnikov avatar
By Tomek

...

u nekom trenutku ga zagrlis i kazes: hvala ti sto si uvek uz mene, tvoje prijateljstvo mi mnogo znaci, voleo bih da zauvek ostanemo prijatelji i mnogo te volim kao prijatelja i nadam se da se to nikad nece promeniti
naglasavajuci rec prijatelj i 'nikad nece promeniti'

Ako nije skroz glup, shvatice...
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Tomek

...

u nekom trenutku ga zagrlis i kazes: hvala ti sto si uvek uz mene, tvoje prijateljstvo mi mnogo znaci, voleo bih da zauvek ostanemo prijatelji i mnogo te volim kao prijatelja i nadam se da se to nikad nece promeniti

Ako nije skroz glup, shvatice...
joj sto volim ovaj forum :smeh:
Korisnikov avatar
By taurus

[/quote]aaaaaaaaaaaaa new mogu da prestanem :krezavi: :krezavi: :krezavi: :krezavi: :krezavi: :krezavi: :krezavi:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by elektron84
Originally posted by Dear Lucy
Originally posted by Mage

Heh... to slabije ide. Po mom mišljenju, najbolje prekinuti druženje :(
ako već ima takve "namere" nije ni bio prijatelj, tako da se ništa ne gubi prekidom druženja.
Eh, sad...pa moze da se desi da se neko zaljubi. Prolazi vreme, druzite se i taj drug shvati koliko kvaliteta imas i puf...sta da se radi?
Ja glasam za fino stavljanje do znanja da nece biti nicega. I onda druga strana moze da pocne da se hladi.
Slazem se sa elektronom.
Ja ne bih mogla tek tako nekoga da otpisem, posebno ako je dobar prijatelj u pitanju.
Ne mislim da nije prijatelj zato sto se zaljubio u druga, a jos manje da je zeleo da se to desi.
Korisnikov avatar
By Tomek
ovog taurusa je bas lako nasmejati :krezavi:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by alexandermagic

1.Pričanje o sebi u trećem licu jednine je nešto što je pristajalo samo Morganu i njegovim tadašnjim godinama.

I morganovi postovi su mi se veoma cesto dopadali bas zbog toga ...
e sad ako slucajno negde postoji zastita autorskih prava ,,,, hm mnogo se izvinjavamo
Korisnikov avatar
By Darling
To je prokletstvo... :sigh: Naravno da vidim kada neko zeli vise od prijateljstva i prosto mi bude zao sto ne osecam isto, jer su u pitanju kvalitetne osobe, cim sam ih zadrzala pored sebe :shrug:
By alexandermagic

I Morganovi postovi su mi se veoma cesto dopadali bas zbog toga ...
e sad ako slucajno negde postoji zastita autorskih prava...
Imaš pravo. Možda je ipak bolje biti nečija loša kopija, nego banalan original. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Eh Zibro, to je vrlo cesta problematika seksi tipova kao sto si ti :)
Oni koji su bas bas zgodni u krajnjem slucaju obicno oguglaju na slicne pojave te i neznaju kako izgleda kada nekom nisi privlacan.

Ali mislim da to moze skoro uvek da se provali u samom startu druzenja.
Ima onih koji kao flertuju cisto komplimenta radi, ali ne zele da te odvedu u krevet, a ima i onih koji ne daju nikakve signale zainteresovanosti za "nesto vise", pa bi bash oni zarko zeleli da te vataju u mraku.

Ako si nekog upoznao preko interneta, sanse su vece da mu je zelja od vatanje do seksa, pa makar nikad to da ne pokaze otvoreno. Ako se upoznavanje desi preko prijatelja onda se zainteresovanost vidi po gestovima tipa:
jako je zainteresovan za tvoju pricu, pre ce tebe da cuje, nego nekog drugog ako nesto kazete u isto vreme, sebe predstavlja sa neke svoje najbolje, najsimpaticnije strane, navodno je veoma iskren i otvoren prema tebi, prosto nije isto opusten sa tobom ( ma koliko se trudio da tako izgleda) kao sto je sa vecinom drugih ljudi.

Cak i bez svega ovog navedenog fluid moze da se oseti dovoljno razvijenim instinktima.
Korisnikov avatar
By Stripi
što ja ne imadoh takijeh drugara!! :drama:
Kod mene je problem što sam svaki mogući sex date pretvarao u dugotrajna prijateljstva :-/
Korisnikov avatar
By bu
ja jednoj vec par meseci objasnjavam al ne vredi..da li je to jace od nje ili sta..kad je stavljena tacka na ensto..stavljena je..necu kad izadjem i sretnem je da mi drugi govore kako blene u mene celo vece..grrr
Korisnikov avatar
By Galateja
Metod trojanskog konja mi nije blizak. No, nekad je osećanje veoma jako. U slučajevima kada sam ja bila meta, trudila sam se da im preusmerim cilj. Obratno, progutam i takođe preusmerim cilj.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jao ne znam. ali svakako je sranje.

pogotovo kad ti je stvarno stalo do tog prijateljstva pa ne znaš da li ti je gore da ga završiš ili da se tako razvlači bezveze i onda razmišljaš i razmišljaš a to traje i traje i traje i traje i a ti i dalje ne znaš. ako se nešto promeni komentarisaću opet
Korisnikov avatar
By Srklet
neizbjezno je da se tu nesto unisti - prijateljstvo, ljubav, jedna osoba, druga osoba, obje osobe... but something will end up broken. :teg2:
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2112121#p2112121]Zibro napisao:[/url]
Uhm, kažeš mu:

Mi smo prijatelji, samo prijatelji i nećemo biti nikada ništa više od prijatelja.

Ako to ne shvati, onda su mu mentalne sposobnosti vrlo diskutabilne.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
^
pa to, kažeš pa šta bude. ionako spadam u onu vrstu kretena što na umu to na drumu ili kako već.
doduše, bez namere da išta generalizujem, primetila sam da međ lezbejkama koje poznajem se jako malo drži do tog nekog prijateljstva, osobito ako fizički nisu potpune isključive kategorije.
Korisnikov avatar
By Torry
sve je to ok samo ne vidim naglo prekidanje druzenja ukoliko druga osoba ne pozeli jer ne moze dalje

ljudi smo, nismo roboti
Korisnikov avatar
By bern
toliko toga se može reći o ovome, ali je suština da je tu neko nadrljao. pogotovo ako se radi o osobama koje su tako malo djetinjaste, zbrkane itd.
Korisnikov avatar
By Blady
Milion puta i desavace se...
Korisnikov avatar
By badu
aštasad.
dođe - prođe.
awkward je al' jebi ga.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2545120#p2545120]EnMademoiselle napisao:[/url]jao ne znam. ali svakako je sranje.

pogotovo kad ti je stvarno stalo do tog prijateljstva pa ne znaš da li ti je gore da ga završiš ili da se tako razvlači bezveze i onda razmišljaš i razmišljaš a to traje i traje i traje i traje i a ti i dalje ne znaš. ako se nešto promeni komentarisaću opet
ma da im jebem mater, to je čist mazohizam
što sam više odugovlačila prekid takvih kontakta to sam veću budalu od sebe pravila
a tek što sam se postavljala skroz nefer sama prema sebi da bih smanjila tuđu krivicu........

sad se to odmah otpisuje. mogu da sednem i lepo razgovaram o tome, kažem kakvo je stanje s moje strane, ako se i sa njihove prihvati da je to prijateljstvo i da neće biti ništa više - kul smo, ako ne ili ako se prihvati, a opet se nastavi flert posle par dana - bilo mi je lepo družiti se, sve najbolje, poz.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!