Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
OMG ja nisam ni znao da ovo postoji :lol: Ja bi se strecnuo... :lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
da li je moguce da je riba tri puta svrsila u roku od 3 minuta ???????????? :wow:

i to ... brate, to je bila poplava bukvalno :wow: ja sam u soku ...

meni se ovo nije desavalo, desavalo se mojoj bivsoj stalno, ali nikad to nisam gledala iz te perspektive :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Sutekh

OMG ja nisam ni znao da ovo postoji :lol: Ja bi se strecnuo... :lol:
Kako nisi znao
Ja sam to svojevremeno čitao u TV novostima da su ovih dvoje iz serije Zakon u Los Anđelesu izmislili:

Slika

Tj. valjda su se hvalili novinarima na intervjuu da im se to često dešava

S tim što ili novinar ili prevodilac nisu razumeli o čemu se radi pa su smuljano napisali
Korisnikov avatar
By Sutekh
Koji si ti lik, jukie :D

Pa nisam znao stvarno, verovatno iz razloga sto se ne razumem u te vaginalne gejzire ili sta su vec.. :D Pitao sam drugaricu odakle uopste tolika vodurina tamo, a ona kaze da je to montaza...........

Verovatno bih joj i dao link da vidi, da nema onoliko penisa okolo :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
desilo mi se...i to kao sto orlando kaze...kao da "pumpam" vodu jos dugo posle...mada...polozaj je bio takav da ne bih ni znala da li sam "gejzirnula"
Korisnikov avatar
By Oziris
Jok, nije mi se nikad desilo. Desilo se trima devojkama sa kojima sam bila, ali ne u nekoj nenormalnoj kolicini izlivanja - ono, par "strckanja" po malo...

Btw, ja i dalje mislim da je to praznjenje rezidualnog urina pod nekontrolisanim grcenjem tih tu misica prilikom orgazma. :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
neither squirted with a ? nor squirted without a ? :sigh:
Korisnikov avatar
By EYA
Neke žene osećaju navalu tečnosti u vagini tokom orgazma koji se naziva ženskim ejakulatom. Ženski ejakulat zapravo čine različite tečnosti iz različitih delova urogenitalnog sistema, uključujući i žensku "prostatu". U tantra jogi, drevnoj istočnjačkoj praksi koja objedinjuje seksualnost i duhovnost, ta tečnost naziva se amrita ili božanski nektar. "Mnoge moje pacijentkinje pogrešno misle da je ta ženska ejakulacija zapravo lučenje mokraće tokom orgazma, ali ta tečnost nije mokraća iako delimično prolazi kroz mokraćni kanal. To lučenje tečnosti čija količina može biti veća od jedne šoljice, a koje se može dogoditi i više puta tokom vođenja ljubavi, jeste normalno i deo je seksualne reakcije žene", kaže dr Christiane Nortrup u svojoj knjizi "Žensko telo, ženska mudrost".

http://www.lovesensa.rs/print/clanci/se ... je-erotike

nuklearni experimenti uspesno testirani i jos jednom potvrdjeni atomskom bombom :colorado:

fen je nocas ponovo sluzio u prakticne svrhe :giggle:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1449763#p1449763]starsailor napisao:[/url]pa jer se devojcica plasi, za pocetak sigurno nece otvoriti usta :lol:
jao da, to je skroz nezgodan deo price

Jer, kao, sa informacijom koja kaze da cu prsnuti koju mi salje moje telo uporedo ide i potreba da neko sve to proguta.
Poslednji put sam tri puta ,,iznenadila" devojku, koja je samo uzmakla i sklanjala usne (it caught her by surptise).
E onda covek poput mene krene da se izvinjava i sve pokvari.

Sa druge strane, kad je dolazilo do toga da neko zbog mene prsne, - i eto dvostrukog standarda/ potrebe- imala sam potrebu to da gledam sa izvesne udaljenosti. ,,Jao, jel vidis sta si uradila'', taj neki rad.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2111502#p2111502]Oziris napisao:[/url]Jok, nije mi se nikad desilo. Desilo se trima devojkama sa kojima sam bila, ali ne u nekoj nenormalnoj kolicini izlivanja - ono, par "strckanja" po malo...

Btw, ja i dalje mislim da je to praznjenje rezidualnog urina pod nekontrolisanim grcenjem tih tu misica prilikom orgazma. :lol:

da, i ja

a evo ga i upuCtvo:

http://xhamster.com/movies/11837/how_to ... quirt.html" target="_blank
Korisnikov avatar
By sapa09
^
Meni je svo ovo grcenje, tj. skakanje po onom stolu malo nerealno.. :nerd:
Ono, jeste da i ja imam neke grceve, ali ne bas toliko, a opet imam ejakulaciju. :nerd:
Korisnikov avatar
By V25
Znate da mi je žao što nisam žena samo zbog par stvari, a sve su vezane za pičku. E pa, ovo je jedan od razloga zašto uvek zažalim što sam muško. Nikada neću ovo doživeti :(
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam ni ja ovo nikada dozivela.. i idem sada da prolopam tu temu o u estrogenu :)
Korisnikov avatar
By Val
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372838#p2372838]Orlando the Lady napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1449763#p1449763]starsailor napisao:[/url]pa jer se devojcica plasi, za pocetak sigurno nece otvoriti usta :lol:
jao da, to je skroz nezgodan deo price

Jer, kao, sa informacijom koja kaze da cu prsnuti koju mi salje moje telo uporedo ide i potreba da neko sve to proguta.
Poslednji put sam tri puta ,,iznenadila" devojku, koja je samo uzmakla i sklanjala usne (it caught her by surptise).
E onda covek poput mene krene da se izvinjava i sve pokvari.

:roflmao: :smeh: :roflmao: :smeh: :roflmao: Odlichan!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!