- 20 Jan 2011, 03:23
Da, skapirao sam da si na te zajebancije mislila, i ...najiskrenije, ne zelim da znam o njima vise nego sto znam, sto nije mnogo, a opet je previse za moj anarhisticki ukus ,)
..
LM, cela stvar koju pricas, jasno ti je da po meni, nema smisla ali niiiikakvog.
..
Jer na stranu to sto je meni zaista smesno uzeti za ozbiljno pretpostavku (izgovor?) da se ljudi u monetarnoj politici vode bilo cime sto nije vezano za profit - najmanje xenofobicnim osecanjima..
..ti onda kazes ili
da su englezi xenofobicniji & veci nacionalisti od sviiiih drugih nacija koje su prihvatile evro, npr. i od nemaca
ili
da direktna demokratija sto se tice 'osecanja naroda glede politike & ekonomije' funkcionise samo u Britaniji u celoj EU.
^ ne znam dal ti je to jasno?
..
Ajmo opet sa Najdzelom:
''
(vidi, stvarno nisam znao, i on pominje nemce...al majkemi zaboravih, meni nemci pali na pamet kao prosto nacionalisti)..LM:
Theres no question, that had German people been asked did they want to give up the deutsche mark and take the euro,
there would have been an overvelming NO.
But in Germany, as around the rest of Europe, we have a political class,
THAT HAS ATEMPTED TO IMPOSE ITS OWN VIEW ON PEOPLE
WITHOUT EVER ASKING THEIR OPINION.
^Il covek laze, ostavljam prostora da je tako (mada licno mislim da ne laze, jel)
ili demokraCija funkcionise samo & iskljucivo u UK u celoj evropi
ili postoje neki drugi razlozi zasto UK nije prihvatila evro.
Over & stono kazu, out ,)
..
pS. Al ok, tefterisem ,)
Covece, pa kada dodjes, pa kada sednemo, opicimo pref, otvorimo vino...pa dva dana ima da raspravljamo... tefterisan je i Tito..u stvari, ne, sto se toga tice tu smo se slagali sve... tefterisan je zacetak 'jugoslovenske ideje'; teizam-agnosticizam-ateizam....& moracu da ischekiram teme, ne bi da mi promakne nesto ,)
Kad ces dodjes vise?
..
LM, cela stvar koju pricas, jasno ti je da po meni, nema smisla ali niiiikakvog.
..
Jer na stranu to sto je meni zaista smesno uzeti za ozbiljno pretpostavku (izgovor?) da se ljudi u monetarnoj politici vode bilo cime sto nije vezano za profit - najmanje xenofobicnim osecanjima..
..ti onda kazes ili
da su englezi xenofobicniji & veci nacionalisti od sviiiih drugih nacija koje su prihvatile evro, npr. i od nemaca
ili
da direktna demokratija sto se tice 'osecanja naroda glede politike & ekonomije' funkcionise samo u Britaniji u celoj EU.
^ ne znam dal ti je to jasno?
..
Ajmo opet sa Najdzelom:
''
(vidi, stvarno nisam znao, i on pominje nemce...al majkemi zaboravih, meni nemci pali na pamet kao prosto nacionalisti)..LM:
Theres no question, that had German people been asked did they want to give up the deutsche mark and take the euro,
there would have been an overvelming NO.
But in Germany, as around the rest of Europe, we have a political class,
THAT HAS ATEMPTED TO IMPOSE ITS OWN VIEW ON PEOPLE
WITHOUT EVER ASKING THEIR OPINION.
^Il covek laze, ostavljam prostora da je tako (mada licno mislim da ne laze, jel)
ili demokraCija funkcionise samo & iskljucivo u UK u celoj evropi
ili postoje neki drugi razlozi zasto UK nije prihvatila evro.
Over & stono kazu, out ,)
..
pS. Al ok, tefterisem ,)
Covece, pa kada dodjes, pa kada sednemo, opicimo pref, otvorimo vino...pa dva dana ima da raspravljamo... tefterisan je i Tito..u stvari, ne, sto se toga tice tu smo se slagali sve... tefterisan je zacetak 'jugoslovenske ideje'; teizam-agnosticizam-ateizam....& moracu da ischekiram teme, ne bi da mi promakne nesto ,)
Kad ces dodjes vise?