Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
Telekom Srbija od 1. februara dodatno izlazi u susret sve izraženijim potrebama korisnika da putem Interneta razmenjuju multimedijalne sadržaje, pre svega fotografije i video-klipove.

Telekom Srbije ponudio je korisnicima nove Open ADSL pakete sa znatnim povećanjem brzina u upload-u, odnosno brzina slanja sadržaja prema Internetu.

Na taj način, Telekom Srbija od 1. februara dodatno izlazi u susret sve izraženijim potrebama korisnika da putem Interneta razmenjuju multimedijalne sadržaje, pre svega fotografije i video-klipove. Pored toga, od 1. februara smanjena je cena mesečne pretplate za većinu Click paketa.

Najveću promenu u odnosu na stare pakete osetiće korisnici Click 2 paketa, koji od 1. februara prelaze na Click 4 paket i kojima se povećavaju obe brzine - preuzimanja sadržaja sa Interneta (download) sa 2048 kb/s na 4096 kb/s i slanja sadržaja prema Internetu (upload) sa 192 kb/s na 512 kb/s. Pored povećanja brzina, korisnicima tog internet paketa smanjena je i cena mesečne pretplate na 1.799 dinara*, što je ujedno i nova cena pretplate za Click 4 paket, koji sada ima duplo većinu brzinu upload-a od 512 kb/s.

Isto tako, korisnici Click 1 paketa, kojima se brzina download-a povećava na 1536 kb/s, ubuduće će moći da šalju svoje priloge na Internet duplo većom brzinom od 256 kb/s, uz izmenjenu cenu mesečne pretplate u iznosu od 1.299 dinara.

Drugi Click paketi, sa većim brzinama protoka, takođe postaju povoljniji za korisnike uz višestruko povećanje brzina slanja podataka ka Internetu.

- Click 6 paket će imati brzinu slanja podataka 1024 kb/s (384 kb/s)**, uz mesečnu pretplatu od 3.230 dinara

- Click 8 paket će imati brzinu slanja podataka takođe 1024 kb/s (512 kb/s)**, uz mesečnu pretplatu 3.530 dinara

- Click 16 paket ubuduće će imati brzinu slanja podataka prema Internetu od 1024 kb/s (768 kb/s)** za mesečnu pretplatu u iznosu od 3.825 dinara

Slične izmene od 1. februara uvode se i za korisnike koji Internetu pristupaju putem statičkih IP adresa, uz smanjenje iznosa mesečne pretplate do 22%.

*Sve cene su bez poreza
**Brojevi u zagradama predstavljaju brzine koje važe do 1. februara 2011. godine

(Telekom Srbija)
Korisnikov avatar
By taurus
POZOVI DISPECERA PA PROVERI:njanja:
Korisnikov avatar
By horus.
da, ali ti si se obavezao jos 2 godine da koristis njihov adsl...
ovo je druga stvar...

inace, ja samo sto sinoc nisam doziveo nervni slom kad sam video da su klik1 podigli sa 1mb na 1.5... :rida: :rida: :rida:

meni je telekom pre nekih godinu dana nesto zeznuo i iako sam koristio klik1, brzina mi je bila 8mb... sad kad su svima podigli, meni je net pao na 1.5... :rida:

ja ne umem ovako... :rida:
Korisnikov avatar
By mikeli
zovi dispecera i ako se javi za 45 minuta ...
castim :pivce:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ja imam SEZAMPRO-ov ADSL i od pre 3 dana mi je brzina sa 2 skocila na 3,5 Mb a upload sa 0.15 na 0.45 Mb.
By Sixto
Originally posted by horus.

Telekom Srbija od 1. februara dodatno izlazi u susret sve izraženijim potrebama korisnika da putem Interneta razmenjuju multimedijalne sadržaje, pre svega fotografije i video-klipove.

Telekom Srbije ponudio je korisnicima nove Open ADSL pakete sa znatnim povećanjem brzina u upload-u, odnosno brzina slanja sadržaja prema Internetu.

Na taj način, Telekom Srbija od 1. februara dodatno izlazi u susret sve izraženijim potrebama korisnika da putem Interneta razmenjuju multimedijalne sadržaje, pre svega fotografije i video-klipove. Pored toga, od 1. februara smanjena je cena mesečne pretplate za većinu Click paketa.

Najveću promenu u odnosu na stare pakete osetiće korisnici Click 2 paketa, koji od 1. februara prelaze na Click 4 paket i kojima se povećavaju obe brzine - preuzimanja sadržaja sa Interneta (download) sa 2048 kb/s na 4096 kb/s i slanja sadržaja prema Internetu (upload) sa 192 kb/s na 512 kb/s. Pored povećanja brzina, korisnicima tog internet paketa smanjena je i cena mesečne pretplate na 1.799 dinara*, što je ujedno i nova cena pretplate za Click 4 paket, koji sada ima duplo većinu brzinu upload-a od 512 kb/s.

Isto tako, korisnici Click 1 paketa, kojima se brzina download-a povećava na 1536 kb/s, ubuduće će moći da šalju svoje priloge na Internet duplo većom brzinom od 256 kb/s, uz izmenjenu cenu mesečne pretplate u iznosu od 1.299 dinara.

Drugi Click paketi, sa većim brzinama protoka, takođe postaju povoljniji za korisnike uz višestruko povećanje brzina slanja podataka ka Internetu.

- Click 6 paket će imati brzinu slanja podataka 1024 kb/s (384 kb/s)**, uz mesečnu pretplatu od 3.230 dinara

- Click 8 paket će imati brzinu slanja podataka takođe 1024 kb/s (512 kb/s)**, uz mesečnu pretplatu 3.530 dinara

- Click 16 paket ubuduće će imati brzinu slanja podataka prema Internetu od 1024 kb/s (768 kb/s)** za mesečnu pretplatu u iznosu od 3.825 dinara

Slične izmene od 1. februara uvode se i za korisnike koji Internetu pristupaju putem statičkih IP adresa, uz smanjenje iznosa mesečne pretplate do 22%.

*Sve cene su bez poreza
**Brojevi u zagradama predstavljaju brzine koje važe do 1. februara 2011. godine

(Telekom Srbija)
I koliko onda izadje Klik 2 sa porezom?
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by horus.
Ah, znaci u tom zecu lezi grm. Ja sam pre desetak dana primetio upravo ovakvo ubrzanje. I hajde sto mi je DL dupliran, nego sam se silno obradovao kad sam video da mi je i UL povecan vise nego duplo.

A jos cuo price od "insajdera" kako u Lelekomu nisu planirali nikakva ubrzanja i uvecanja.

:smokin:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Sixto

Jel to Telekom podigao brzinu interneta il je moj torent na steroidnom ciklusu deka+anavar!?

Ili je telekom "snizio" brzinu.Sinoc provristah.
Korisnikov avatar
By unic0rn
vidim da ce i eunet od 1.2. ... :waiting sbb:
Korisnikov avatar
By 2kune
to je čudna dilitacija prostorvremena... što ste bliže EU, internet je sve brži... :alien:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma sbb je već jednom duplirao u poslednjih godinu dana, dok moj usrani provajder još uvek ništa... a neću da se obavezujem ugovorom! :durenje:
Korisnikov avatar
By Kittrie
da, i beotel. usrecice me sa 1024/128 na 1536/256 :radosnice.
to je mini paket, a midi 2048/192 dizu na 4096/512 za 2.190 (sa porezom).
(i kako cekate sbb??)
.. ova dizanja brzine smesna u odnosu na neke kablovske provajdere- sbb, jet itd.. oni su lepo svima sa 1 mb/s (ili 2, ne znam) podigli na 4 mb/s za istu cenu.
tako bar cuh sa raznih strana..
Korisnikov avatar
By Dirrty
sbb je sa 2 na 4, dok ja sa mojih 2 još uvek čekam!
Korisnikov avatar
By Kittrie
a nas mukice sa 1 nece da ispostuju ni na 2, nego 1,5.
stoke.

kontam da nas navlace da se prebacimo na visi paket (midi, sto je sad 2 mb/s) koji ce biti 4.
Korisnikov avatar
By Madonna
vidi stvarno. MOAR SPAM!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Kittrie
idi na sajt pa proveri.
sigurno isto ili bolje. missim, sve dizu, naravno da ce i taj rezim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!