Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika

Loud & Queer, najstariji i najpoznatiji gay party brend u Srbiji, dodelio je sinoć u klubu "Havana" godišnje nagrade muzičarima, javnim ličnostima i drugima za podršku gej populaciji u Srbiji tokom 2010. godine.

Dobitnici Loud And Queer godišnjih nagrada su:
-radio stanica godine: Radio Elektrana
-radio emisija godine: Idemo Na Mars (autora Filipa Miloševića i Marka Miloševića)
-tv stanica godine: MTV
-tv emisija godine: Gužva (autora Maje Uzelac i Tijane Todorović)
-regionalni izvođač godine: Grupa Lollobrigida
-domaći izvođač godine: SevdahBABY
-singl godine: Nipplepeople - Sutra
-novo lice muzičke scene: Ana Pešić (Enchi Rox)
-institucionalni prijatelj lgbtiq pokreta: Exit Festival
-lgbtiq aktivista godine: Lazar Pavlović
-pro-lgbtiq javna ličnost godine : Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, javna ličnost koja je sigurno najviše i najglasnije podržala LGBT populaciju u Srbiji tokom 2010. godine, pojavila se na dodeli Loud & Queer Annual Awards u društvu svog PR-a Zorana Birtaševića.

Ona je prilikom dobijanja nagrade izjavila: "Ja mislim da će jednog dana doći vreme kada neću dobiti ovu nagradu i kada se za ovo što ja činim neće dodeljivati nagrade, to će biti normalna stvar. Jako mi je žao što je sve nekako andergraund u ovom momentu i nadam se da ćemo dogodine biti pred širokim auditorijumom sa svim medijima sa mnogo javnih ličnosti koji će javno, jasno i glasno podržati sve ljude u Srbiji."

Loud & Queer je gay party brend koji skoro sedam godina razvija queer klupsku scenu u Beogradu i Srbjii organizujući žurke i koncerte u najboljim klubovima. Ugostili su skoro svako bitno ime na klupskoj muzičkoj sceni u Srbiji, povezuju queer scene u regionu, ugostili su i znatni broj stranih izvođača.

Nakon sedam godina uspešnog postojanja, Loud And Queer je ove godine započeo tradiciju dodele godišnjih Loud And Queer nagrada kojima želi da nagradi sve one koji su se svojim radom, muzikom, glasom i ličnim poduhvatima zalagali za prava LGBT osoba u Srbiji.

''
Korisnikov avatar
By Kittrie
bravo !!

nagledala sam se slika na fb-u,
mnogo osmeha i pozitivne energije,
uspesno vece u svakom pogledu.

jedna sam od sad vec nevelike populacije
koja je od samog pocetka posecivala L&Q zurke i i dalje to cini;
na to sam ponosna !!
takvi provodi se nikad zaboraviti nece - i ocekujem nove. :D
:vogue:
Korisnikov avatar
By Burak
A zašto se ta drolja nije pojavila na paradi ponosa kad je ovakvim nagradama kitimo?
Korisnikov avatar
By ROYAL
Bio je u glitter kostimu pa nisu mogli da mu garantuju bezbednost?
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by ROYAL
Originally posted by Burak

A zašto se ta drolja nije pojavila na paradi ponosa kad je ovakvim nagradama kitimo?
Šmekeru, jesi ti bio?
Jok! Ali ja nisam gay ikona, pederi se ne kunu u mene, ne vole me više nego rođenu majku, ne dobijam nagrade od gay udruženja i nisu mi gejevi glavni stub karijere zbog čega imam mnogo manju obavezu od Jelene da se na tom gay događaju pojavim.
Korisnikov avatar
By ROYAL

Šmekeru, jesi ti bio?
Jok!
Onda nemoj da kenjaš ;)
Voleo ti nju ili ne, ipak ona ulaže neki trud i javno diže glas "za nas", a to je mnogo više od onoga što si uradio ti, ja i velika većina nas. Nije ok da tako pričaš, posebno zbog toga što tvoja netrpeljivost prema njoj ne potiče iz toga što se, kao ni ti, nije pojavila na paradi. Ako ne možeš da pohvališ, bar nemoj da pljuješ. Uzdrži se.

A, da, još nešto - svarno je ...pa... u najmanju ruku neprimereno da neki Svetlanin fan bilo koju drugu pevačicu naziva droljom. To ti je kao da se smeješ nekome u invalidskim kolicima a tebi su amputirane obe noge. Baš ne ide.
Korisnikov avatar
By Burak
@royal
Hoćeš da kažeš da je Ceca drolja? :D
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Kittrie

bravo !!

nagledala sam se slika na fb-u,
mnogo osmeha i pozitivne energije,
uspesno vece u svakom pogledu.

jedna sam od sad vec nevelike populacije
koja je od samog pocetka posecivala L&Q zurke i i dalje to cini;
na to sam ponosna !!
takvi provodi se nikad zaboraviti nece - i ocekujem nove. :D
:vogue:
od reci do reci :up:

plus : karleusha je zasluzila i nagradu i jos :kiss: od mene
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Šmekeru, jesi ti bio?
Jok! Ali ja nisam gay ikona, pederi se ne kunu u mene, ne vole me više nego rođenu majku, ne dobijam nagrade od gay udruženja i nisu mi gejevi glavni stub karijere zbog čega imam mnogo manju obavezu od Jelene da se na tom gay događaju pojavim.
Ali si peder.
A Parada Ponosa je dogadjaj koji promovise prava pedera.
Za razliku od tebe od kojeg LGBT zajednica u Srbiji nema trunke koristi, Jelenino zalaganje ostavlja odredjeni utisak i pomera stvari na bolje. Ako su njene kolumne i njene izjave uticale da samo jedna usijana glavica malo porazmisli i skonta da je biti gej sasvim ok, onda je zasluzila nagradu.
Korisnikov avatar
By Burak
Baba ti je peder! Ja sam bre gay! :lol: :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Baba ti je peder! Ja sam bre gay! :lol: :D
Ovaj vic ocigledno ne znas:

- Mujo, jel ti mogu nešto priznat?
- Ajde.
- Ti si prijatelj, ti ćeš mene razumjet. Prijatelju se sve može reći, jel tako?
- Je.
- Mujo, ja sam gej.
- Ti gej?!?
- Ja gej.
- Imaš ti kakvo odijelo, Armanijevo, Dolće Gabane i to?
- Nemam.
- Nemaš. Reci mi, ideš li na godišnji na Havaje?
- Ne idem.
- Ne ideš. A igraš li golf sa ovim šminkerima i to?
- Ne igram, što?
- Vozaš li Ferarija po Monte Karlu?
- Ne vozam, šta ti je?
- E nisi ti Haso gej. Ti si, bolan, obična pederčina.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Prelepa je bila to vece! :love:

Hvala joj na svemu.

PS: I mnogi koji javno izlaze kao aktivisti nisu bili na paradi, to nista ne znaci ! :hvala:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Zwezdica

PS: I mnogi koji javno izlaze kao aktivisti nisu bili na paradi, to nista ne znaci ! :hvala:
Mnogi koji javno ne izlaze kao aktivisti i koji nisu bili na paradi ne bi trebalo da imaju pravo da serendaju o bilo cijem javnom angazmanu i aktivizmu, pa makar i aktivizmu Jelene Karleuse. Posebno ako se ta Jelena lomata oko prava upravo tih koji nisu ni aktivisti, niti su bili na paradi. Eto, o tome se radi.
Korisnikov avatar
By spliff

a zashto se ti, (droljo?), nisi pojavio na prajdu?

ili chekash da se prajd organizuje u republici shumskoj? :puzzle:

:prst:
Korisnikov avatar
By .L O S T
zasluzila, otvoreno kao nijedna javna licnost do sada i to obracajuci se prostim narodnim masama :klap:

valjda je zato i pojedini "uzviseni" pederi mrze:zastava:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by Zwezdica

Mnogi koji javno ne izlaze kao aktivisti i koji nisu bili na paradi ne bi trebalo da imaju pravo da serendaju o bilo cijem javnom angazmanu i aktivizmu, pa makar i aktivizmu Jelene Karleuse. Posebno ako se ta Jelena lomata oko prava upravo tih koji nisu ni aktivisti, niti su bili na paradi. Eto, o tome se radi.
Slazem se, potpuno.. I da li je neko bio na paradi ili ne, ne umanjuje njegov rad ili u suprotnom NErad na polju aktivizma.
Korisnikov avatar
By ROYAL

@royal
Hoćeš da kažeš da je Ceca drolja? :D
Pazi, ja sam jedna jako fina osoba i ne izražavam se tako, ali da nisam toliko fin i dobar mislim da bih rekao baš to :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Ja i dalje stojim iza toga da Karleušu treba pustiti na srpskom MTV-ju. Tako bi MTV privukao više gledalaca koji bi tako možda tek prvi put čuli za bendove kao što su Lollobrigida, Inje ili Niplsi. Kada može Britni koja je 50x lošija u svemu, ne vidim razlog zašto ne bi mogla i Karleuša?! Okej, treba da postoje žanrovske top liste ali treba da postoje i jedinstvene. Najviše bi profitirali opskurni bendovi a gledaoci bi imali više izbora.

Žao mi je što nisam stigao na vreme na dodelu i drago mi je što je između ostalih i ona dobila nagradu. Zasluženo!
♥LNQ

''
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Šmekeru, jesi ti bio?
A voleo bi da jesi sve od gore navedenog...priznaj :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!