Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SprinterZamisljaj
e fala bogu (u koga ne verujem) pa se obican narod ne pita. mogu da zamislim svet u kome prosecan gradjanin nekome donosi sudsku presudu, odluku o tome ko ce biti lecen ko nece, kome ce se davati organi kome nece itd.
Originally posted by Sprinterto sve u 'merci
s tim sto porotnici ne odredjuju kaznu, a na to sam mislio. ti bi kao porotnik glasala da je misic po tacki optuznice kriv, ali se ne bi pitala za visinu kazne. a ako se ne varam sud moze i da odbaci odluku porote ako ima nekih osnova.
Originally posted by Black Ladynisam gledala, ali već je mnogo puta govorila o tome kako joj je policijska pratnja užasan problem i kako je zbog iste faktički onemogućena da radi svoj posao. je l' se zato povlači?
Bas sam trazila ovu temu.. primecujem da ljudi prate ovu emisiju, koju jako volim...
Danas sam gledala Insajder, u emisiji je bila novinarka insajdera Brankica..
Je l neko gledao?
Kako vam se cini to sto ona vise nece raditi?![]()
Originally posted by spliffOnda sam ja taj deo propustila dok sam prala sudove
povlachi se zbog pratnje
kao shto je krepa lepo primetila
Originally posted by Black LadyPrljavi rat još dugo nije završen za one koji su ga izgubili.
Nije nista rekla u emisiji, sem da se povlaci zbog tih pretnji.. i da joj je zivot ugrozen sve vise..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!