Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by E.c.h.o...Pisemo se .)
Dodatak diskusiji, skraceno izdanje:
''
Originally posted by svejednoako smatras ne znaci da je 100% ostvarivo. kad pokusas onda bi htio tvoja iskustva ovdje, kao i prepreke na koje si naisao, bilo u obliku administracije, bilo u obliku odredjene interesne skupine koja drzi ovu prvu pod debelom kontrolom te nemas kome ih jednostavno prijaviti...
Sto se toga tice, ja se i u ovako sjebanoj zemlji smatram sasvim sposobnim da zaradim za sebe.
Originally posted by erkondisnGdje, kada, kako, zašto?
(direktive EU preporucuju, da ne kazem i naredjuju, da snizena stopa pdv-a ne smije biti manja od 5%), a na sve ostale prehrambene proizvode koje nisu kruh ni mlijeko je tričavih 23%.
sto je tu sad pravednije, reci mi![]()
i sto je to razlicitije od onoga tipa da si iz vlastitih uvjerenja, recimo, glasao za neku manju stranku koja je koalirala s drugom (vodecom), a koalicijskim sporazumom kako bi dobila pokoju ministarsku fotelju pogazila sva svoja obecanja?Ali nisam, jer sam imao izbor![]()
Originally posted by unic0rnPa jasno, drago mi je da ima ovako čestitih mladih ljudi, šta će nama to, ionako tu stalno ratujemo pa...zašto bi imali otvorene granice i tržište kad bi zapravo trebali podići zidove. A i šta će oni nas učiti šta vlja,a mi to najbolje znamo, naša hrana je najbolja, naše more je najljepše i mi se dobro zabavljamo, nasmijani smo i nismo depresivni kao oni tamo europski narodi :običančovjek:
Ma shto che nama ta europska uni![]()
Originally posted by erkondisn
pogledaj npr. izrazito visokog oporezivanja slovenije, u kojoj SVI prehrambeni proizvodi imaju povlastenu stopu od 10%,
Originally posted by Stripi
Tako je. A oni nas vode u EU.
Najebali smo ko žuti.
Originally posted by unic0rnMa ko je to vidio, nečemo mi utu uni da iđžemo, to nam ne treba!
A i tamo one muslimantjetine, kurvatjetine i homosapjensi imaju neka prava! pu pu !!
Originally posted by EnRageStrah leži u tome da Europska Unija košta, kao i što košta NATO i još kojekakve gluposti bez kojih smo mogli ali su nas uvjerili da su nam potrebne. PA je tako premijer Sanader Corleone kao papiga ponavljao "da je Hrvatska 1991e bila u NATOu, ne bi nam se dogodio rat!". To, što Hrvatska 1991e nikako nije mogla bit u NATOu jerbo je bila u Jugoslaviji nije valjda bilo važno ili se niko nije sjetio priupitat za tu nelogičnost.
Ne kužim? Čemu strah?
Originally posted by Stripi
E, a takva ekipa nas tamo vodi. Na tom putu, naša zemlja neće iskoristitit predpristupne fondove a članstvo, kojekakve korekcije i druge gluposti će plaćati.
Originally posted by StripiMožemo mi tu naklapati koliko to košta, mislim da nas ostanak izvan EU košta još puno više.
Originally posted by EnRageStrah leži u tome da Europska Unija košta, kao i što košta NATO i još kojekakve gluposti bez kojih smo mogli ali su nas uvjerili da su nam potrebne. PA je tako premijer Sanader Corleone kao papiga ponavljao "da je Hrvatska 1991e bila u NATOu, ne bi nam se dogodio rat!". To, što Hrvatska 1991e nikako nije mogla bit u NATOu jerbo je bila u Jugoslaviji nije valjda bilo važno ili se niko nije sjetio priupitat za tu nelogičnost.
Ne kužim? Čemu strah?
E, a takva ekipa nas tamo vodi. Na tom putu, naša zemlja neće iskoristitit predpristupne fondove a članstvo, kojekakve korekcije i druge gluposti će plaćati.
Ne znam da li ti je poznati zadnji slučaj sa kreiranjem euroregija, u Baranji? Dakle, mađarski dio Baranje, htio se spojiti sa hrvatskim i za to bi hrvatska Baranja dobila 8,5 milijuna eura. Međutim, naši nisu dali jer je ZABRANJENO UDRUŽIVANJE U UNIJE SA DRUGIM ZEMLJAMA.
A filaju nas sa pričama o EU. E sad samo zamisli kako će se oni tek brinut za rvacke interese kad uđemo u EU.
Jasnije sad?
Jasno je meni da mi nemremo bit otok, slobodno tržište, protok roba i trgovine, sve je to meni pet plus, samo mislim da EU nije unija jednakih, nego jednakih i jednakijih. A kao takvu je nit predstavljaju. nit prezentiraju.
Originally posted by TomekMa, on je prodata duša...
To me podseca me na Petra Lukovica
Originally posted by Popeyemožemo li čuti te zamerke...
njemacka placa EU, a ne hrvatska.
mislim jebote, koje nebuloze.![]()
inace, ima EU mnogo problema i stvari koje treba zamjeriti, ali to nisu ove gluparije koje furaju provincijalni i/ili nacionalisticki umovi sa svim sirevima i vrhnjima, ljudima gušterima i retard-elaboratima.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!